Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiuojam kalorijas

QUOTE(Alatuna @ 2007 07 14, 20:21)
Gal zinot kiek kcal turi balandeliai? Niekur nerandu. ax.gif

Be padažo, maždaug 200 kcal/vnt mirksiukas.gif

QUOTE(Apvalute @ 2007 07 14, 21:15)
tai kaip ten su tais kokteiliais..? lotuliukas.gif

Nevartoju, nežinau. Parašyk sudėtį (su ml), apskaičiuosim bendrom jėgom smile.gif
Atsakyti
Kiek turi kalorijų medžiotojų dešrelė ? Ir dar karšto rūkymo šoninė ? Tiek pat kiek lašinukai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dew23 @ 2007 07 15, 20:02)
Kiek turi kalorijų medžiotojų dešrelė ? Ir dar karšto rūkymo šoninė ? Tiek pat kiek lašinukai ? 4u.gif

Medziotoju desra 100gr. - 228kcal
Kiaulienos sonine 100gr. nuo 450 - 663kcal
Daugoka.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 13, 22:51)
o kiek turi kcal vienas pieniskas kokteilis pvz. Cili, Mambo..?

Malibu Zinger

45 gr. Malibu kokosinio romo (76 kcal)
45 gr. Persiku degtines (108 kcal)
120 gr. Dole Ananasu sulciu (68 kcal)
120 gr. Ocean Spray Spanguoliu sulciu (56 kcal)
1 arb. s. Granatu sirupo (25 kcal)
30 gr. Plaktos grietineles (60 kcal)

Viso: 393 kcal
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 13, 22:51)
o kiek turi kcal vienas pieniskas kokteilis pvz. Cili, Mambo..?

blush2.gif
Atsiprasau, galvojau, kad Cili, Mambo- kokteiliu pavadinimai. doh.gif

Kokteiliui is ledu, pieno ir sirupo 100 gr. duodama 140 kcal.
Reikia tik issiaiskint, kiek gr. telpa i ta auksta kokteiliu stikline. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatuna @ 2007 07 16, 17:21)
blush2.gif
Atsiprasau, galvojau, kad Cili, Mambo- kokteiliu pavadinimai.  doh.gif

Kokteiliui is ledu, pieno ir sirupo 100 gr. duodama 140 kcal.
Reikia tik issiaiskint, kiek gr. telpa i ta auksta kokteiliu stikline.  smile.gif

ten yra 330ml, o varge-nekaltas kokteiliukas - tikra kcal bomba blink.gif
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif

Turiu jums klausimeli. Jau trecia diena kaip saziningai rasau viska, ka suvalgau ir skaiciuoju kcal. Siaip sitam reikale esu ne naujoke, bet gal tik siek tiek primirsus. Mokyklos laikais meciau svori suvartodama 1200kcal/d. Visas judejimas - sedejimas pamokose.
Dabar mano darbas prasideda gana anksti ryte ir jo metu esu visa laika ant koju. Jeigu daug darbo, tai tenka palaksty, jei maziau, tai tiesiog siaip nusitrypiu.
KMI.lt puslapy bandziau skaiciuotis kiek kcal per d. man reiktu suvarot. Tik nezinau koki aktyvumo lygi rinktis, lengva ar vidutini g.gif Ir gal galit pasidalint patirtim, ar tikrai svoris gali kristi suvartojant 1800kcal/d.? Koki kieki jus vartojat, kad jums kristu? Ir kokiu tempu krenta?

Labai dekoju uz busimus atsakymus 4u.gif

Man pirmas dvi dienas gavosi 1350 ir 1720kcal. Siandien turetu buti apie 1500kcal.
Labai buciau dekinga, jei labiau patyre galetu pakomentuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 07 16, 18:00)
1. Tik nezinau koki aktyvumo lygi rinktis, lengva ar vidutini g.gif 
2. Ir gal galit pasidalint patirtim, ar tikrai svoris gali kristi suvartojant 1800kcal/d.? 3. Koki kieki jus vartojat, kad jums kristu?
4. Ir kokiu tempu krenta?

Sveika, pepilota mirksiukas.gif

1. I grupė- dirbantys protinį ar labai lengvą fizinį darbą (tarnautojai, studentai, namų šeimininkės, mokytojos)
II gr.- dirbantys lengvą fizinį darbą (pardavėjai, med.seserys, aptarnavimo sferos darbuotojai)
III gr.- dirbantys vid.sunkumo fizinį darbą (maisto pramonės, komunalinio ūkio darbininkai, chirurgai, autobusų vairuotojai ir kt., dirbantys mechanizuotą fizinį darbą)
Va, dar smulkesnį skirtymą radau čia

2. Mano paros norma, kad svoris neaugtų/nekristų yra 2000 kcal, tai man kristų mirksiukas.gif Esmė ta, kad 1 kg (riebalų, ne vandens) nukrenta, "sutaupius" 7000 kcal. "Sutaupant" po 200 kcal kasdien...paskaičiuokim, broliai kurmiai, kada man nukristų kg mirksiukas.gif

3. Šiuo metu esu ant 1200 kcal (2 savaitėm, nes tik tiek nepavojinga sveikatai), o šiaip suvartoju apie 1400

4. Apie kcal "taupymą" jau papasakojau daugmaž biggrin.gif Bet saugiausia organizmui, kai per mėnesį nukrenta 2-4 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 17 liepos 2007 - 14:01
Kiek kkal turi parduotuvinis kastinys? 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, šiandien atradau, kad vištos sparnelis turi 230 kcal blink.gif Ar tikrai tiek daug? Sparneliai maximiniai, ne keptuvej kepti g.gif Is kur ten tien kcal? Ar cia 100 g? Ten gi vieni kaulai! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 07 17, 14:14)
Sveikos, šiandien atradau, kad vištos sparnelis turi 230 kcal  blink.gif Ar tikrai tiek daug? Sparneliai maximiniai, ne keptuvej kepti g.gif Is kur ten tien kcal? Ar cia 100 g? Ten gi vieni kaulai! blink.gif

Ne, tiek neturi mirksiukas.gif Mano gaminami sparneliai su soja ir medum (keptuvėj, be riebalų) turi 100 kcal/vnt, jei stambūs- apie 130.

Atsakyti
labas 4u.gif
gal kuri nors zinote kiek kaloriju turi mazas lavasas su vistiena?
Atsakyti