QUOTE(buciux @ 2006 06 15, 16:01)
Varčiau šiandien saugos kėdutės instrukciją ir ten parašyti pamokymai, manau, labai tiks šiai temai. "Tėvai yra pirmieji vaiko mokytojai ir elgesio pavyzdžiai. Jei vaiką nuo pirmos kelionės vežiosite prisegtą, jam tai atrodys norma ir jis net neįsivaizduos kad gali būti kitaip . Jokių kompromisų ir išimčių negali būti šiuo klausimu" Va taip
Būtent.
Man juokinga klausyti, kad vaikas ožiuojasi, lipa lauk ir nenori sėdėti, o tėvai tuoj puola nusileisti

Vieną kartą nusileidi, kitą syki dar sunkiau į kėdę įkišti. Bet čia tik tėvų kaltė

Nuo gimimo pradėti reikia vežioti taisyklingai, tada vaikui nekils minčių, kad gali būti kitaip. Pagalvokit apie vaiko saugumą ?
Baisiausia kai mama laiko vaiką ant rankų ir galvoja, kad tai saugu

Jei mašina verstusi, mama savo kūnu sutraiškytų vaiką. Baisiai skamba, ane ?
QUOTE(adrija @ 2006 06 17, 16:50)
O tai išeitų,kad autokėdutę su metinuku galima tvirtinti ir lengvojo automobilio priekyje?Šalia vairuotojo?
Nežinau kaip Lietuvoje, bet Amerikoje negalima, ir teisingai, kad negalima.
QUOTE(gytulka @ 2006 06 23, 09:17)
as taip pat esu uz autokedutes, bet manoji nemegeja vaziuot masina ja laaabai pykina

kedute mums ne i nauda

sedi dukriukas man ant keliu, o mano rankose visada paruotas maisiukas
Dukra gali sėdėti kėdėje, o mama sėdėti šalia su paruoštu maišeliu
QUOTE(Coca - cola @ 2006 06 30, 06:50)
o kaip nuo 3 metu vaika veziot? kas zinot kas parasyta taisyklese?
Yra specialios pakylos, bet aš saviškę vežiosiu kėdėje kol tilps
QUOTE(meduliukas @ 2006 07 04, 14:03)
As ir pati seguosi gale sededama ir vaikus turbut kol tik tilps kedutese veziosiu, tuo labiau jos tobuleja - vis dideniems vaikams atsiranda naujovisku.
As nelabai suprantu, kodel aplamai zmones gale sededami neprisisega.
Toks jausmas, kad gale saugu ir be diržo

Taip galvoja tie, kas nebuvo gale be diržo kai mašina verčiasi kelis sykius ant didelio greičio
Mašininės kėdės yra tam, kad apsaugotų mūsų vaikus. Mašinos diržai sukurti tam, kad apsaugotų mus. Aš tikių jų butinybe ir sąžinigai naudoju. Gimus naujam leliukui nuo pirmos kelionės dėsių mašininę kėdutę kuri bus taisyklingai atsukta į galą
I'm not rude, I just speak what everyone else hasn't the balls to say.