Įkraunama...
Įkraunama...

AUTOKĖDUČIŲ SAUGUMAS

negalima, nes jos kai iššoksta labai smarkiai duoda blink.gif tada geriausia vieta yra už vairuotojo, jeigu dėl saugumo.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 02, 14:58)
Na mes irgi be kedutes ne is vietos nepajudam,ir ypac tevelis grieztas siuo atveju,nera islygu nei vienam vaikui,nei kitam thumbup.gif Sunui 9 metai,o dukrai 9 menesiai.Blaivaus proto zmogus kitaip ir neveziotu savo vaiku.Juk ar svarbiau vaikucio sveikata ar mamos patogumas?Nes kitos taip pasiteisina,kad taip patogiau vaikucius vezti.Maciau viena karta vaizdeli,nuo kurio tikrai pakraupusi buvau tiek as ,tiek mano vyras,tiek vyresnis sunus.Vaziuoja masina-dzipas,uz vairo jauna moteris,ant vairo padeta pagalve ir ant tos pagalves paguldutas vaikutis doh.gif Na jei savo akim nematyciau,tai nepatikeciau.Tai nors  gun_bandana.gif ta mama.tai argi normaliai mastantis zmogus sugalvos taip ?

tai vat butent kad gun_bandana.gif ,as irgi panasu vaizdeli maciau,tiesa ne lietuvoje.sedi keleivio pusej mama-pakelus galva ,tipo z i u r e k i t v i s i kaip mano vyras vaika myli.na o vairuoja vyras su vaiku ant keliu,vaikas vaira apsikabines(tipo mokausi viruoti)patenkintas...brrrrr....,vaikui kokie 2 metai,o vaziuoja pagrindinej miesto gatvej,kur masinos zuja ojojoi...nors man tai jokio skirtumo ar pagrindinej gatvej ar sunkely-vaikas turi sedet savo kedutej ir vsio.
na o mano meiliukui ,kaip ir daugeliui cia susirinkusiu ,vaziuoti masina -kosmaras (dar nescia budama kada vairuodavau ,tai jis mane taip apspardydavo).nepatinka kedutej nors tu ka.idomiausia kad kai viena su juo vaziuoju-jis karts nuo karto paubauja -stogas kilnojas masinos)ir nurimsta.na bet jei jau su mociute kartu sedi gale tai imk ant ranku ir vsio doh.gif.as kai jautruole negaliu vairuot kai vaikas klykia nervus savo rodo.bet ka darysi.reikia tai reikia.
o maos gal kai vaikas klykia gale pasodintas bandykit i prieki perkelt,aisku,airbagús isjunkt i viskas oki.kaip sakot?nes mano tai visada prieki.nezinau kai paaugs kas bus.nes jau 9 men.
Papildyta:
QUOTE(kliuska @ 2006 12 18, 13:36)
o ar galima vežtis vaikiuką kėdutėj, priekinėj keleivio kėdėj? Ar kuri nors taip vežiojat?  g.gif
čia gal tų labiau klausiu, kurios vienos su vaiku važinėja.
Mano darbovietė nuo namų 70 km, nuo Naujų grįžtu į darbą. Kadangi savo kaime auklės neradau  schmoll.gif , turėsiu vežiotis su savim.
Šiaip mes nuo gimimo vienos važinėjam, kartais ramiai atsėdi, o va kartais tenka ir parėkauti  verysad.gif  bet tos kelionės kol kas tik iki Kauno, vos 30 km būdavo.

as tai visada vezu priekyje.jau minejau kad airbagus isjungt tenka.na o kad kaip kazkas rase “kad duoda “tai isjungti tai neissoka,nea?bent teises kai laikiau tai sake kad isjungus -be problemu.na o jei ne tai vaika uzmustu nuo to smugio kai issoka pagalve.jau vien suaugusiam sulauzo nosis sonkaulius(taip sake destytojai).dar tiesa, zinot,kad rankena staciai padaryt reikia -papildoma apsauga.
Atsakyti

as tai visada vezu priekyje.jau minejau kad airbagus isjungt tenka.na o kad kaip kazkas rase “kad duoda “tai isjungti tai neissoka,nea?bent teises kai laikiau tai sake kad isjungus -be problemu.na o jei ne tai vaika uzmustu nuo to smugio kai issoka pagalve.jau vien suaugusiam sulauzo nosis sonkaulius(taip sake destytojai).dar tiesa, zinot,kad rankena staciai padaryt reikia -papildoma apsauga.

na mes nažinom kaip oro pagalvę išjungti, bet kiek skambinau į auto centrus, tai sakė "žinom, bet tikrai neišjungsim, nes už tai ir į kalėjimą galima pakliūti" schmoll.gif

Atsakyti
Ne visose mašinose išsijungia, mūsiškė neturi tikrai išjungimo, o kitose žinau, kad yra mygtukai ir pats gali išsijungt (keleivio pusės durelėse wink.gif)
Atsakyti
Pas mus irgi neišsijungia oro pagalvės, bet vieną kart vežiaus nebuvo kur dingt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2006 12 20, 13:14)
Pas mus irgi neišsijungia oro pagalvės, bet vieną kart vežiaus nebuvo kur dingt  doh.gif

na kai aš vežuosi sėdi gale, nerizikuoju, maža kas unsure.gif
Gal, kad nuo gimimo įpratęs gale važiuoti ir viskas gerai, nepyksta.
Atsakyti
Aš irgi savo mažutę važiuodama viena sodinu priekyje. Mano mašinoje yra speciali spynelė oro pagalvės išjungimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vombatas @ 2006 12 20, 17:43)
Aš irgi savo mažutę važiuodama viena sodinu priekyje. Mano mašinoje yra speciali spynelė oro pagalvės išjungimui rolleyes.gif

Ir aš kai viena važiuoja, vežu priekyje savo panelytę, kad galečiau pakalbint ir kad ji mane matytų. Bet mano mašinoj oro pagalvių nėra.
Atsakyti
Kiek domejausi tai pavojingiausia vieta keleivio -------tai priekyje,tai kad verta susimastyti.As vaika ipratinau sedeti gale nuo pat mazumes,nes as vairuoju nuo pat jo gimimo,tai dabar tikrai jokiu problemu nera.
Beje apie tai kaip kazkas mate vaika ant tecio keliu.O as maciau praeitais metais,kaip mama vairuoja masina,jai ant ranku pagalve padeta,o ant pagalves kudikelis paguldytas,na zinokit,tokiu vaizdu retai kada pamatysi,vos avarijos nepadariau beziuredama. blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
na pas mus airbag“ai labai paprastai issijungia-keleivio pusej (paneleje ar kaip tas daikats vadinas g.gif )yra tokia skylute.i ja ikisi masinos rakta ir padarai off.bet tai kiekvienai masinai savo.tik man keistai nuskambejo kad firmoj pasake jog nesakys kur ir kaip issijungia “nes i kalejima nenori“.nu to tai nesuprantu..cia gal tik lietuvoj tokie bajeriai. g.gif
na o del keleivio puses saugumo -tai ir as pati esu girdejus kad pati pavojingiausia vieta,o va savo vaika sodinu..nu negaliu kitaip vairuot,tuo labiau kad man paciai labai svarbu matyt savo vaika ,bent jau mestelt aki kada vistyte ir gaideli dainuoju...o jis tik ir gaudo mamos zvilgsni.. doh.gif tai ka daryt?
Atsakyti
As tai tik uz vaiko sedejima spec. keduteje ir gale.Iki puses metu jo nugaryte i prieki, o veliau jau galima sodinti ir veiduku i prieki. Nezinau Lietuvoje ar yra (dar nesidomejau) , bet JAV yra toksai spec. apvalus veidrodelis, kuris prisitvirtina prie pagrindinio masinos veidrodzio taip, kad per ji tu gali matyti savo vaikuti ir tau nereikia sukinetis, super dalykas.
Atsakyti
As anksciau kai turejau senaji automobiliuka, tai vaika veziojausi priekyje, bet pasikeitus masinyte , teko ji perkelt su kede i galine sedyne del oro pagalviu, bet viskas ok, priprato ir ten, dar ramiau sedi, nei kad prieki kede budavo thumbup.gif
Atsakyti