Aišku, aš čia atsakysiu vos ne po metų pertraukos į šią žinutę

, bet kad susidūriau praktiškai su ta pačia situacija. Tik tiek, kad aš neplanavau pirkti, o jau buvau nusipirkusi Maxi Cosi Cabrio kėdutę kūdikiui 0-13 kg. Kai pabandžiau ją pritvirtinti ant galinės sėdynės, pasirodė, kad diržai per trumpi. (mano maįina buvo Renault Clio, 1994 m.) Galvojau kažkas čia ne taip, kaip gali būti diržai per trumpi ?? nu bet tikrai buvo per trumpi, ir taip ir anaip apžiūrėjau. Po kiek laiko man pažįstamas patarė priekyje pabandyti pritvirtinti (iš pradžių nesusiprotėjau, kad galima ir priekyje pabandyti pritvirtinti, maniau, kad negalima). Na oro pagalvių pas mane priekyje nebuvo, bet, deja, išbandyti diržų ilgio nespėjau, nes likus 2 sav. iki gimdymo papuoliau į avariją ir mano mašiną taip sudorojo, kad dar ir dabar nežinau kur tą metalo laužą priduoti...
Taigi, dabar mano vaikiui jau beveik 5 mėn., jau į tą savo Cabrio jis tuoj nebetilps, o realiai pagal paskirtį praktiškai tos kėdutės ir napanaudojau

Prieš savaitę įsigijau kitą mašiną, bet dar niekaip nesusiruošiu nueiti tos kėdutės pabandyti pritvirtinti ant priekinės sėdynės, nes mašiną tai nusipirkau praktiškai tokią pačią, tik 2, o ne 4 durų, kaip ankstesnė. Vis nesusiruošiu to padaryti, nes pasirodė, kad visgi po tos avarijos, kažkas mano smegeninėje pasikeitė

Bijau vairuoti. Jau ir pati viena bijau, bet su vaiku iš vis nesiryžtu. Reikia mums dabar važinėti į baseiną, tai aš važiuoju su taksi, o mašina stovi kieme. nežinau kaip čia bus

bet reik nueit tą kėdutę bandyt tvirtint... Žodžiu, pasimokiau tik to, kad prieš perkant auto kėdutę ją reikia išbandyti savo mašinoje. Nes nusipirkti gali gerą, saugią, naujovišką, o pasirodys, kad tavo senoje mašinoje ji netinka
Labutis, as čia truputi ne į temą. Tai labai atsiprašau, bet labai norėjau paklausti į kokį baseiną su savo vaikučiu važinėji?
Orai šyla ir aš gundausi, bet kažkaip nerandu info. Būsiu labai labai dėkinga