Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo valymas

akiu makiazui valyti nusipirkau IKI Meliade, labai fainas dalykas - gerai nuvalo tusa, nelieka juodi paakiai, labai nedaug reikia bigsmile.gif Pries tai naudojau MK makiazo valikli, tai didelio skirtumo nepajutau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 01 05, 02:42)
labai patiko Loreal putos, tokia svelni oda po to lieka...smile.gif

drinks_cheers.gif man labai patinka, labai ilgam uztenka bigsmile.gif nors ir beveik kasdien naudoju smile.gif
norejau pasiteirauti, o kas naudoja pieneli ir prausikli, o jums neuztenka vien prausiklio?jis visko nenuplauna?pries tai reikia pieneli naudoti? g.gif
nes as jei naudodavau pieneli, tai paskui ji su vandeniu be jokiu prausikliu nuplaudavau, su toniku ir viskas smile.gif
patarkit 4u.gif
Atsakyti
dabar naudoju serveteles slapias makiazui valyti, puikiai nuvalo tusa ir bendrai spakliu.
anksciau visada tusa nuplaudavau prausikliu ir to uzteko, bet pastebejau kad ne visi tusai vienodai gerai nusiplauna.tai va, pagal tusa ir priemones
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 05, 20:28)
akiu makiazui valyti nusipirkau IKI Meliade, labai fainas dalykas - gerai nuvalo tusa, nelieka juodi paakiai, labai nedaug reikia  bigsmile.gif Pries tai naudojau MK makiazo valikli, tai didelio skirtumo nepajutau  biggrin.gif

Forume skaičiau, kad šis valiklis turi daug odą dirginančių komponentų. Todėl jo išvis nepatartina naudoti. Anksčiau ar vėliau daugeliui kyla problemų. Čia tiesiog, kad žinotum mirksiukas.gif

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 06, 11:14)
anksciau visada tusa nuplaudavau prausikliu ir to uzteko, bet pastebejau kad ne visi tusai vienodai gerai nusiplauna.tai va, pagal tusa ir priemones

O aš atvirkščiai pastebėjau, kad ne visi prausikliai vienodai gerai nuplauna tušą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 01 06, 10:44)
O aš atvirkščiai pastebėjau, kad ne visi prausikliai vienodai gerai nuplauna tušą. biggrin.gif

ar sakiau kad tusai nuplauna prausikli? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 06, 14:16)
ar sakiau kad tusai nuplauna prausikli? unsure.gif

Sakei, kad ne visi tušai gerai nusiplauna. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 01 06, 12:44)
Forume skaičiau, kad šis valiklis turi daug odą dirginančių komponentų. Todėl jo išvis nepatartina naudoti. Anksčiau ar vėliau daugeliui kyla problemų. Čia tiesiog, kad žinotum  mirksiukas.gif

nu sito negirdejau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 01 06, 10:44)

tai nesuprantu tada sito posto prasmes. tai kas atvirksciai?
Atsakyti
Pripazistu TIK prausiklius smile.gif Nes tik nusiprausus jauciuosi "svari". O su visokiais valikliais, pieneliais, servetelem "nemoku naudotis", nervina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 08, 11:59)
Pripazistu TIK prausiklius smile.gif Nes tik nusiprausus jauciuosi "svari". O su visokiais valikliais, pieneliais, servetelem "nemoku naudotis", nervina smile.gif

as irgi ax.gif o koki naudoji, kuris tinka tiek veidui, tiekakims, jei ne paslaptis? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 08, 11:59)

aš visada nusivaliu su pieneliu ar servetele dar nusiplaunu prausikliu taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 06, 14:48)
nu sito negirdejau  blink.gif

Man jis alergizuoja, net labai blink.gif
Atsakyti