geras! pirma k. isgirdau, kad naudojate ir pieneli, ir prausikli. Juk ir pienelio, ir prausiklio, ir valiklio paskirtis ta pati - istirdyti nesvarumus, makiaza ir nuplauti veiduka. Kartais naudoju pieneli, bet ji uztepi, palaikai kol issivalai dantis ir nuplauni, po to jau tonikas ir kremukas. Tas pats ir su valikliais, prausikliais. Arba as netaip suprantu, arba jau nzn..

na tai taip,po penelio nebereikia jokiu valikliu,uztenka toniko
QUOTE(Apvalute @ 2007 01 09, 04:24)
geras! pirma k. isgirdau, kad naudojate ir pieneli, ir prausikli. Juk ir pienelio, ir prausiklio, ir valiklio paskirtis ta pati - istirdyti nesvarumus, makiaza ir nuplauti veiduka. Kartais naudoju pieneli, bet ji uztepi, palaikai kol issivalai dantis ir nuplauni, po to jau tonikas ir kremukas. Tas pats ir su valikliais, prausikliais. Arba as netaip suprantu, arba jau nzn..

as tai irgi

P.S. cia mano nuomone, prasau nepulti

Va labai geras yra akiu valiklis is LOREAL,toks su aliejuku

Nuplaunu su prausimosi zele arba nuvalau su servetelemis. Jei su servetelemis, tai poto dar drungnu vandeniu nusiprausiu.
as pirmiausiai nuprausiu veida, ypac akis vandeniu, kad tusas, pravedimas nutirptu, tada prausikliu, o po prausimo pereinu dar vata su pieneliu ir atgaivinu toniku. tada kremukai.
man vienas klausimas iskilo
ar tinka dvifaziai valikliai neatspariam tusui nuvalyti, turejau is home institut, kazkaip sunkiai nusivalydavo, dabar nusipirkau dvifazi is manhattan tai bevalant 5 blakstienos is vienos akies iskrito
tai gal tokie tinka TIK 'vaterproof" tusams nuvalyti, o iprastiems ne?

QUOTE(Eveliina @ 2007 01 13, 16:13)
man vienas klausimas iskilo
ar tinka dvifaziai valikliai neatspariam tusui nuvalyti, turejau is home institut, kazkaip sunkiai nusivalydavo, dabar nusipirkau dvifazi is manhattan tai bevalant 5 blakstienos is vienos akies iskrito
tai gal tokie tinka TIK 'vaterproof" tusams nuvalyti, o iprastiems ne?

Tai taip išeina

Niekad nesiprausiu vandeniu, tik valau odą pieneliu. Nuo vandens oda šerpetoti pradeda.
as tai naudoju tik kosmetini pieneli

Dabar tik prausikliu, po to tepu kremu

Man tai pati nemegstamiausia procedura veido valymas
kai ateina vakaras norisi eit miegot ir dar makiaza reik nusivalyti
siaip esu isbandzius viska pienelis po to tonikas, serveteles, dabar naudoju veido prausikli is avono ir didele pakuote ilgam uztenka ir daugiau nieko nereikia naudoti