Nesenai buvau pas kosmetaloge. Tai ji patare veida pradziai nuvalyti pieneliu po to sake , kad reiktu nuplauti vandeniu ir po to nuvalyti toniku. Ir tikrai po pienelio ir vandenuko dar ant vatos valant toniku lieka nesvarumu. Tai va. Vandenukas sako reikalingas. O jei odyte serpetoja tai reiskiasi, kad netoki kremuka naudojat.
Aš tai naudoju aliejuką, niu toks aliejinis valiklis akims. O veidą patį tai nuvalau su valikliu nuo inkštiru iš avono.

Mano oda misri.
Ryte - nuvalau veida sutraukianciu poras toniku, patepu kremuku.
Vakare - nusiprausiu visu tipu odai skirtomis putomis, jeigu yra spuogeliu, tai tada vietoj putu naudoju antibakterine prausimosi zele. Atgaivinu oda drekinanciu toniku. Nakciai kremuku nenaudoju, tik geli paakiams.
Ryte - nuvalau veida sutraukianciu poras toniku, patepu kremuku.
Vakare - nusiprausiu visu tipu odai skirtomis putomis, jeigu yra spuogeliu, tai tada vietoj putu naudoju antibakterine prausimosi zele. Atgaivinu oda drekinanciu toniku. Nakciai kremuku nenaudoju, tik geli paakiams.
QUOTE(gp0629 @ 2007 02 07, 23:05)
Nesenai buvau pas kosmetaloge. Tai ji patare veida pradziai nuvalyti pieneliu po to sake , kad reiktu nuplauti vandeniu ir po to nuvalyti toniku. Ir tikrai po pienelio ir vandenuko dar ant vatos valant toniku lieka nesvarumu. Tai va. Vandenukas sako reikalingas. O jei odyte serpetoja tai reiskiasi, kad netoki kremuka naudojat.
taip,visiskai teisingai. pieneli butina nuplauti su vandeniu! tai netgi palengvina ta procesa,uzsikaiciu vandenuka,pasimasazuoju veiduka su pieneliu ir nuplaunu su kempinele,vel su pieneliu ir vel nuplaunu,tai po poros kartu nieko beveik nebelieka,tai tonikas viska uzbaigia,valau kol svari vatyte

Paskutiniu metu naudojau BIOTHERM krema ir makiazo valikli- galvojau nepagailesiu, sumokesiu daugiau- ir ka jus manot! Nusivyliau juodai
Tokio prasto dar neturejau!
Dabar akims naudoju LANCOME toks dvisluoksnis tonikas (su aliejuku). Na sitas tai
Pirksiu greit antra, nes jau baigiasi po truputi!

Dabar akims naudoju LANCOME toks dvisluoksnis tonikas (su aliejuku). Na sitas tai

jau senokai naudoju margaritos pieneli wisam makiazui nuwalyt
o po to weideli nusiprausi ir wiskas

Šiuo metu naudoju Maria Galland pienuką makiažui valyti, bet jis nuplaunamas vandeniu. Tikrai labai super dalykėlis, nes net ir nuo švelniausių prausiklių man traukdavo odą, o šis - tiesiog stebuklas be jokių kvapų ir t. t. Tai aš sudrėkinu veiduką, tada užtepu tą pienuką ir nuvalau su porėtom kempinėlėm. Paskui - tonikas, kremas ir t. t.

Veido valymui naudoju Lorealio pienelį, vandenuką, toniką.Po to kremas ir kol kas problemų neturiu.
Tiesa kurį laiką naudojau Zepter kosmetiką,kaina didelė,o efektas tas pats.

QUOTE(Droo @ 2007 02 11, 17:02)
jau senokai naudoju margaritos pieneli wisam makiazui nuwalyt
o po to weideli nusiprausi ir wiskas 

margaritospieneli ir as naudoju, patinka ir nebrangus

QUOTE(KARKUSA @ 2007 02 18, 21:52)
astai naudoju dregnas sewrveteles specialiai makijazui valyt(nuvalo ir vandeniui atsparu tusa)man jos labai patinka...vakare jei tingi ir pavargus taip gerai viska nuvalo,odos netraukia ir neriebina... 

as irgi jas naudoju, nes neturiu po darbo jegu terliotis su keliom priemonem, tingiu

o as visa veida Lorealio putom nuvalau, man patinka
na o toliau jau tepliojuos visokiais tonikais, kremais po akim..

na o toliau jau tepliojuos visokiais tonikais, kremais po akim..