Pries pora metu pradejau naudot dregnas serveteles,ir po siai dienai tik jomis naudojuos,ir gerai nuvalo,ir tinginiams gerai

o dar kai skubi, i kelione ir kai... tingi patogu

Akis valau su specialiu akiu maiazo valikliu, o visa veida su pieneliu ir poto dar nuplaunu su prausikliu ir patepu toniku ir kremu ar aliejuku.
O sakykim jei miegu ne namuose ir kad nesivezti kruvos priemoniu,paprascausiai naudoju dregnas serveteles
Jas galima ir kasdieniam makiazo valymui nadot.
O sakykim jei miegu ne namuose ir kad nesivezti kruvos priemoniu,paprascausiai naudoju dregnas serveteles

makiaza nuplaunu su putojanciu veido valikliu, o akiu makiaza - jei tik tusas (siuo atveju pas mane L'oreal beauty tubes) - nuplaunu vandeniu, o jei dar ir seseliai ar pravedimas - Uriage valomuoju vandeniu
o siaip kasdien naudoju Decleur arba clinik'o prausimosi krema
QUOTE(Elada:) @ 2008 10 18, 23:30)
Pries pora metu pradejau naudot dregnas serveteles,ir po siai dienai tik jomis naudojuos,ir gerai nuvalo,ir tinginiams gerai 

Oi, kaip taikliai apie mane pasakyta

Valau tik kokiu toniku, nes nemegstu po pienelio liekancio lipnumo ir sunkumo pojucio ant odos, aisku cia ne pagal taisykles, bet kai kelis kartus atidaviau savo pirkta pieneli vien del to, kad nepatiko jo poveikis, nutariau nesikankint ir valytis tik toniku.
Yra tokia stebuklinga priemonė, kuri atrodo kaip pienelis, bet riebalų realiai neturi - AVENE extra gentle cleanser - skirtas visam veido makiažui valyti - tiek akytėms, tiek veidukui. Mano oda mišri, man jis unreal. Neriebina, tačiau ir nesausina. Tiesa, nelabai skalsus.

Dabar nusipirkau kiek pigesni Bioderma valomaji vandenį jautriai odai, taip pat visam makiažui valyti - irgi labai geras ir kiek skalsesnis.
O po šio pirksiu, nes užmačiau vaistinėje - Vichy Purete Thermal makiažo valymo vandenį, nes susipirkau Vichy kremukus veidui, tai manau šitas irgi taip pat patiks.
Dabar nusipirkau kiek pigesni Bioderma valomaji vandenį jautriai odai, taip pat visam makiažui valyti - irgi labai geras ir kiek skalsesnis.
O po šio pirksiu, nes užmačiau vaistinėje - Vichy Purete Thermal makiažo valymo vandenį, nes susipirkau Vichy kremukus veidui, tai manau šitas irgi taip pat patiks.

As naudoju Bioderma Sensibio H2O, jis skirtas viso veido makiazo valymui, toks vandenukas, tinka jautriai odai, man jis pirmoj vietoj
Idealiai nuvalo veida, nesausina ir gana ilgam uztenka

QUOTE(Elada:) @ 2008 10 18, 23:30)

as akiu makiaza nuvalau arba pieneliu,arba dregnm servetelemis, o likusi veiduka prausiu su veido prausikliu.veliau pasitepu naktiniu ar dieniniu kremu