Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo valymas

QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 09, 13:23)
Siuo metu naudoju prausikli is CL su remunelemis, man labai gerai nuvaro, nereikia laikyta tusa iskart nuema  thumbup.gif  man labai nepatinka terliotis su tonikais ar pieneliais  blink.gif

o man jis truputi traukia po to oda g.gif vakar pirma k. pabandziau valytis tusa su prausikliu AA - arba as nemoku, arba tai yra nesamone - labai grauze akis, siandien ryte pabudau su traiskanomis akyse, atmerkus dar jautesi perstejimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 09, 12:48)
o man jis truputi traukia po to oda g.gif  vakar pirma k. pabandziau valytis tusa su prausikliu AA - arba as nemoku, arba tai yra nesamone - labai grauze akis, siandien ryte pabudau su traiskanomis akyse, atmerkus dar jautesi perstejimas doh.gif

man irgi traukia, bet po to su toniku pavalau, krema uzdedu ir ok viskas buna,
Atsakyti
Aš veida prausikliu prausiu arba skrabu...TBS wub.gif
Atsakyti
Naudoju pienelį ir toniką „Margarita”. Kol kas thumbup.gif
Atsakyti
Labai gundausi LANCOME Bi-facil dvifaziu valikliu, bet čia lyg ir nerandu atsiliepimų..... Klausiu šio forumo patarėjų: ar jis tinka paprastam tušui valyti (iš Apvalutės nusipirkau YSL, man jis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ), tai dabar norėčiau gero valiklio. Kažin kiek tas Lancome kainuotų ax.gif ?
Atsakyti
Kartais valau Essence akiu makiazo valikliu, AA pieneliu ir losjonu o kartais prausiu su Iwostin prausikliu
Atsakyti
Prausiu veida prausikliais, po to toniku nuvalau. Mano favoritai: clinique (patiko tiek muiliukas riebiai veido odai ,tiek putu- kremo pavidalo prausiklis)smile.gif is pigesniu variantu daug daug kartu pirkau ir dar turiu Garnier melynaji prausikli (tik jau atsibodo ax.gif ) o is toniku patiko AA jautriai veido odai, nors prausiklis yra giriamas mano odai netiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelinka: 10 balandžio 2008 - 17:01
veida prausiu su Actipur geliniu prausikliu, akiu makiaza ir visa veida valau su Uriage arba Bioderma vandenukais rolleyes.gif
Atsakyti
As savo jautria oda valau Avene nanuplaunamu valikliuku ax.gif Gerai makiaza nuvalo ir odos nedirgina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 04 10, 15:34)
Labai gundausi LANCOME Bi-facil dvifaziu valikliu, bet čia lyg ir nerandu atsiliepimų..... Klausiu šio forumo patarėjų: ar jis tinka paprastam tušui valyti (iš Apvalutės nusipirkau YSL, man jis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ), tai dabar norėčiau gero valiklio. Kažin kiek tas Lancome kainuotų ax.gif ?

dziaugiuosi, kad patiko thumbup.gif Turiu ta Lancome valikli, bet man jis pasirode, net labai prastas. Jausmas po to - kaip aliejumi apsitepus, tirpdo negreit tusa (nors gal tai zenklas, kad jis yra svelnus? g.gif ) Tikrai nepirkciau ne 10 Lt doh.gif nepripilipo ir nepatiko man. Ir moketi uz akiu dazu valikli 100 Lt nematau jokios prasmes, kai yra tikrai geresniu keliasdesimt k. pigesniu. Na, nebent del vardo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 10 balandžio 2008 - 22:11
QUOTE(Asese @ 2008 04 10, 14:34)
Labai gundausi LANCOME Bi-facil dvifaziu valikliu, bet čia lyg ir nerandu atsiliepimų..... Klausiu šio forumo patarėjų: ar jis tinka paprastam tušui valyti (iš Apvalutės nusipirkau YSL, man jis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ), tai dabar norėčiau gero valiklio. Kažin kiek tas Lancome kainuotų ax.gif ?

O kodėl turėtų netikti? bigsmile.gif Sarmoj 125 ml kainuoja 100 lt. Man jis vienas mylimiausių, greitai nuvalo makiažą, negraužia akių ir rytais atsikeliu be jokių traiškanų lotuliukas.gif
Atsakyti
Man YSL ("instant pur") akių valiklis labai patiko. Pirmas, kurio nereikia brūžint, o ir nuvalo tobulai bigsmile.gif . Turiu miniuką, kai baigsis pirksiu bonką ax.gif .
Veidui turiu pienelį iš Clinique ("Take the day off"), nuvalo taipogi gerai, bet labai jau jis naudojasi greit rolleyes.gif .
Atsakyti