Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo valymas

Nusipirkau DECLEOR Cleansing Water jautriai odai,labai gerai nuvalo makiaža...ir tuša thumbup.gif
Atsakyti
Karta pabandziau Shisheido Gentle Cleansing Cream ir jau daugiau nebepaleisiu. Labai gerai, bet itin svelniai nuvalo oda.
O is akiu makiazo valikliu, tai man nepakeiciamas Clarins Instant Make Up Removal.

Atsakyti
As turejau galimybe isbandyti Amway akiu ir lupu makijazo valikli,labai patiko bigsmile.gif tai ir nusipirkau.Akis dazau tikrai ryskiai,naudoju ir piestuka ir seselius ir tusa,nepatikesit,bet sito valiklio uztenka 5-7 lasiuku ant dregno vatos tamponelio bigsmile.gif ir nuvalo labai lengvai ir svelniai thumbup.gif visiskai nedirgina akiu wub.gif
Kainuoja 120 ml. apie 50 t.

PS.nepalaikykit reklama unsure.gif tiesiog,man patiko sitas daiktas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata 76 @ 2008 04 11, 22:56)
As turejau galimybe isbandyti Amway akiu ir lupu makijazo valikli,labai patiko  bigsmile.gif  tai ir nusipirkau.Akis dazau tikrai ryskiai,naudoju ir piestuka ir seselius ir tusa,nepatikesit,bet sito valiklio uztenka 5-7 lasiuku ant dregno vatos tamponelio  bigsmile.gif  ir nuvalo labai lengvai ir svelniai  thumbup.gif  visiskai nedirgina akiu  wub.gif
Kainuoja 120 ml. apie 50 t.

PS.nepalaikykit reklama  unsure.gif  tiesiog,man patiko sitas daiktas  mirksiukas.gif

man pakanka uriage arba biodermos valomojo vandens 4-5 lasu ir nuvalo net atsparu vandeniui tusa - tai kad amway jau nieko nestebina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 12, 00:16)
man pakanka uriage arba biodermos valomojo vandens 4-5 lasu ir nuvalo net atsparu vandeniui tusa - tai kad amway jau nieko nestebina  biggrin.gif

bigsmile.gif tai saunu mirksiukas.gif
As preis tai neesu jokio bandzius,tai man pasirode kaip stebuklas tongue.gif Visa laika makijaza tiesiog prausdavau L'elbolario muiliuku veidui,tai ir tusa ir pudra kartu nuplaudavau,o dabar bandysiu valyti atskirai rolleyes.gif
Atsakyti
Esu ivairiu tureju, bt man ir Loreal putos makiazui plauti patinka ax.gif Lb gerai nuplauna viska ir nebrangu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 26 balandžio 2008 - 07:42
man atrodo visos priemones yra tik akiu dumimas cool.gif Per savo gyvenimeli esu valiusi veida nuo makiazo ivairiomis priemonemis vis tikėdama kad tausoju savo veidą,bet ne perseniausiai veida nusiprausiau su paprasciausiu skystu ranku muilu ir jokio blogumo nepastebejau thumbup.gif Tai galvoju kam mesti pinigus i bala assa.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2008 10 17, 15:31)
man atrodo visos priemones yra tik akiu dumimas cool.gif Per savo gyvenimeli esu valiusi veida nuo makiazo ivairiomis priemonemis vis tikėdama kad tausoju savo veidą,bet ne perseniausiai veida nusiprausiau su paprasciausiu skystu ranku muilu ir jokio blogumo nepastebejau thumbup.gif  Tai galvoju kam mesti pinigus i bala assa.gif

patebesi paplovus savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
na zinoma as ten neistirinejau gerai kokia struktura biggrin.gif ,bet manau kad redkarciais tai nekiankia blush2.gif .Saip paskutiniu metu naudoju Lumene prausikli rolleyes.gif
Atsakyti
O as naudoju Pupa pieneli is Milk therapy serijos, taip skaniai kondensuotu pienu kvepia, su bakterijom kazkokiom. Ir nuvalo gerai, ir oda faina buna... Antra banke jamsiu, sitoj jau dugnas svieciasi... thumbup.gif
Va toks: http://www.hepsibeni...ilkthclmilk.jpg
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2008 10 17, 14:31)
man atrodo visos priemones yra tik akiu dumimas cool.gif Per savo gyvenimeli esu valiusi veida nuo makiazo ivairiomis priemonemis vis tikėdama kad tausoju savo veidą,bet ne perseniausiai veida nusiprausiau su paprasciausiu skystu ranku muilu ir jokio blogumo nepastebejau thumbup.gif  Tai galvoju kam mesti pinigus i bala assa.gif

Tau gerai.Pinigus gali taupyti.As kai nusiprausiu su paprastu vandeniu veida traukia.Pora sykiu bandziau ir su skystu muilu doh.gif Tai isvados tokios,kad geriau visai nesiprausti. doh.gif
Atsakyti
Naudoju Nivea veido prausikli, jis puikiai nuvalo makiaza, akiu taip pat, perku jau koki treciakart wub.gif esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti