Nusipirkau DECLEOR Cleansing Water jautriai odai,labai gerai nuvalo makiaža...ir tuša

As turejau galimybe isbandyti Amway akiu ir lupu makijazo valikli,labai patiko
tai ir nusipirkau.Akis dazau tikrai ryskiai,naudoju ir piestuka ir seselius ir tusa,nepatikesit,bet sito valiklio uztenka 5-7 lasiuku ant dregno vatos tamponelio
ir nuvalo labai lengvai ir svelniai
visiskai nedirgina akiu
Kainuoja 120 ml. apie 50 t.
PS.nepalaikykit reklama
tiesiog,man patiko sitas daiktas

PS.nepalaikykit reklama

QUOTE(Renata 76 @ 2008 04 11, 22:56)
As turejau galimybe isbandyti Amway akiu ir lupu makijazo valikli,labai patiko
tai ir nusipirkau.Akis dazau tikrai ryskiai,naudoju ir piestuka ir seselius ir tusa,nepatikesit,bet sito valiklio uztenka 5-7 lasiuku ant dregno vatos tamponelio
ir nuvalo labai lengvai ir svelniai
visiskai nedirgina akiu
PS.nepalaikykit reklama
tiesiog,man patiko sitas daiktas 

PS.nepalaikykit reklama

man pakanka uriage arba biodermos valomojo vandens 4-5 lasu ir nuvalo net atsparu vandeniui tusa - tai kad amway jau nieko nestebina

QUOTE(Tiffany @ 2008 04 12, 00:16)
man pakanka uriage arba biodermos valomojo vandens 4-5 lasu ir nuvalo net atsparu vandeniui tusa - tai kad amway jau nieko nestebina 

As preis tai neesu jokio bandzius,tai man pasirode kaip stebuklas

Esu ivairiu tureju, bt man ir Loreal putos makiazui plauti patinka
Lb gerai nuplauna viska ir nebrangu

man atrodo visos priemones yra tik akiu dumimas
Per savo gyvenimeli esu valiusi veida nuo makiazo ivairiomis priemonemis vis tikėdama kad tausoju savo veidą,bet ne perseniausiai veida nusiprausiau su paprasciausiu skystu ranku muilu ir jokio blogumo nepastebejau
Tai galvoju kam mesti pinigus i bala

QUOTE(dado @ 2008 10 17, 15:31)
Per savo gyvenimeli esu valiusi veida nuo makiazo ivairiomis priemonemis vis tikėdama kad tausoju savo veidą,bet ne perseniausiai veida nusiprausiau su paprasciausiu skystu ranku muilu ir jokio blogumo nepastebejau

patebesi paplovus savaite

na zinoma as ten neistirinejau gerai kokia struktura
,bet manau kad redkarciais tai nekiankia
.Saip paskutiniu metu naudoju Lumene prausikli

O as naudoju Pupa pieneli is Milk therapy serijos, taip skaniai kondensuotu pienu kvepia, su bakterijom kazkokiom. Ir nuvalo gerai, ir oda faina buna... Antra banke jamsiu, sitoj jau dugnas svieciasi...
Va toks: http://www.hepsibeni...ilkthclmilk.jpg

Va toks: http://www.hepsibeni...ilkthclmilk.jpg
QUOTE(dado @ 2008 10 17, 14:31)

Tau gerai.Pinigus gali taupyti.As kai nusiprausiu su paprastu vandeniu veida traukia.Pora sykiu bandziau ir su skystu muilu

Naudoju Nivea veido prausikli, jis puikiai nuvalo makiaza, akiu taip pat, perku jau koki treciakart
esu patenkinta