QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 09 29, 13:55) |
Beabejo hobo, tusas atsparus vandeniui tikrai nusivalo tik specialiu valikliu. ![]() |
MUILU, ŪKINIU

QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 09 29, 14:55) |
Beabejo hobo, tusas atsparus vandeniui tikrai nusivalo tik specialiu valikliu. ![]() |
Man net specialiu nenusivalo

O tonikas tai man nebutinas....man reikia pienelio ir prausiklio (putojancio). Na, ir, aisku, kremo naktinio butinai reikia

na tai as toki ir naudoju, taciau man net ir toks blogai nuvalo. sakau gal kas nors zino koki ypac gera. vakar grizus is darbo issitepiau blakstienas ricinos aliejum. ir po poros valandu pabandziau nuvalyt tusa, va tada tai gerai nusivale.
Papildyta @ [mergetime]1096459160[/mergetime]
muilu ukiniu, tai valo tos kur vienkiemyje ar miske gyvena.
Papildyta @ [mergetime]1096459160[/mergetime]
muilu ukiniu, tai valo tos kur vienkiemyje ar miske gyvena.
As daba Lorealio ta dvieju spalvu turiu (belyna ir bespalve), kur suplakt reikia pries naudojant. Jis tipo spec. vandeniui atspariai kosmetikai valyt. Nevalo sakyciau zaraza
Nu taip minimaliai....gal kiek geriau nei paprastas pienelis, ale iki galo tai tikrai nenuima to zalcio vandeniui atsparaus tuso

QUOTE (hobo @ 2004 09 29, 15:02) |
skaiciau, kad tonikas yra butinas, todel ir naudoju Papildyta @ [mergetime]1096459314[[b]*Fea rgetime] [/b] as irgi turiu pusiau melyna pusiau permatoma, tik nepamenu kokios firmos. nieko gero |
Nu man kazkaip jei veida nuvalai is pradziu losjonu, paskui nusiprausi prasikliu ir galiausiai tepi kremu.....tonikas kazkaip niekur nebeisipaiso

QUOTE (hobo @ 2004 09 29, 15:15) |
tonikas ir losjonas, tai cia tas pats. reikia pirma veidą prausikliu arba pieneliu, tada tonikas, tada kremas. |
Brr......pala.....losjonas ir tonikas pagal mane skirtingi dalykai

Nu esme ta, kad as naudoju pieneli, tada prausikli, tada krema. Dar naudoti tonika pries krema man kazkaip jau nebeatrodo prasminga

Nu jau cia buvo rasyta, kad kai naudoji pieneli ir tik tonika....tai vis tiek lieka toks riebumo pojutis, toks jausmas, kad nieko taip ir nenusiplovei
Bent jau man asmeniskai....as veida turiu BUTINAI nusiprausti! Nes jau jau prausies vakare tai as ta prausimasi suprantu tik su vandeniu
Ir tik tada jauciu, kad tiksliai visa bruda nusiploviau nuo veiduko
Taigi man prausiklis butinas. O pieneliu pries tai nusivalau, kad jei is karto prausies visas krempudras tik su prausikliu, tai kazkaip....labai jau ten reikia kruosciai trinti, kad tikrai nieko neliktu
Ir toks kazkoks nemalonus jausmas plaunant ta kosmetika su vandeniu....bent jau man
Taigi is pradziu viska nuvalau su vatos gabaleliu ir pieneliu, tada prausiu su vandeniu (ir prausikliu), o tada jau patepu kokiu grozio eliksyru

QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 09 29, 13:24) |
P.S. matai, as su pieneliu tik akis valau. Gal kartais ir su prausikliu nusiplautu - nebandziau - pabandysiu. Neiskeisciau prausiklio ir toniko!!! ![]() |
Vakar kazkaip neapdairiai baigesi "vatytes" ir nebebuvo kaip su pieneliu akiu makiaza nusivalyti. Tai prausiausiu akis su prausikliu - ir mano nuostabai - viskas nusiplove kuo puikiausiai!!!

Taip kad kazkurios forumietes pasakymas, kad jai kosmetike patare akis plauti tik su prausikliu, netampant aliu odeles valant su pieneliu - pasitvirtino!!!

ash jokiu toniku, pieneliu nenaudoju, man geriausia prie mone paprastas vaikishkas muilas "Tindi". Man patogiau, ir maziau pinigu kainuoja