Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo valymas

o mano veidui netinka tonikai ir pieneliai-bent jau neatradau tokio. Tai ash naudoju dregnas serveteles makiazhui valyti. Man labai patinka. Ir veido odos nesausina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Fea @ 2004 09 28, 08:29)
Hm.. g.gif kazkaip cia man idomiai pasirode daugumos jusu visu tu pieneliu ir toniku naudojimas. Arba as pati visai ziolpai juos naudoju biggrin.gif Nu jei jau nusivalau veida su pieneliu - tai po to as dar prausiuosi prausikliu ir tik tada toniku, o jei jo neturiu - kremu tepuosi (arba ir toniku, ir kremu biggrin.gif). Nes, kaip jus dauguma sakot, jei nusivalysi tik pieneliu, oda ir lieka tokia kaip muiluota ar taukuota rolleyes.gif Nu tokia man kaip ir nevalyta. Negi jus nusivalot tuo pieneliu ir vsio? Nu kad ir toniku dar.....vis tiek man kazkaip norisi ja nuprausti vandeniu (su prausikliu). Tik tada jauciu kaip oda atsigauna. Negi as per daug jau ja "valau"?

Na as irgi taip darau / rasiau jau pries tai/. Tai labai priimtinas budas veidui nuvalyti, nors kai kas priestaravo, kad kam tiek terliotis................ wink.gif
Kiekvienam savo...... biggrin.gif
Atsakyti
Tai tada reiskiasi as uz terliojimasi biggrin.gif Uztrunki, aisku, bet as manau, jei jau valytis, tai valytis kaip reikiant wink.gif O ir tas uztrukimas salyginis. Nu max 10 min. ilgiau uz tas kurios "nesiterlioja" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Fea @ 2004 09 28, 09:13)
Tai tada reiskiasi as uz terliojimasi biggrin.gif Uztrunki, aisku, bet as manau, jei jau valytis, tai valytis kaip reikiant wink.gif O ir tas uztrukimas salyginis. Nu max 10 min. ilgiau uz tas kurios "nesiterlioja" biggrin.gif

Sutinku. Tai tos kurios priestarauja tegu ir dantu nesivalo, ir kuno kremais nesitepa - isvis nereikes terliotis......... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
O kam ............... biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
O kokius konkreciai Dior produktus tu naudoji? Kiek moki? Kazkaip mastau ka nors tokio nusipirkti g.gif Dabar as tai naudoju Loreal produkcija - pieneli ir prausikli (ai tiesa daba kazkoki Garnier pabandziau....kazko mano odai nelabai jis speju....o gal tik sutapimas dry.gif ) Siaip labai liuksiskas tonikas buvo Lorealio, toks su baltom drumzlem, misriai odai, kur suplakt reikia pries naudojima. Ale dingo is prekybos, zaraza mad.gif Tai toniku daba nenaudoju, nes labai sunkiai atitaikiau..tingiu vel pradet bandyt visus is eiles laugh.gif
Atsakyti
Man tai keistas kai kuriu moteru dejavimas, atseit kam cia tiek zaisti, tiek laiko sugaisti prie to veidrodzio. Bet mielosios, tada ir dantu nebruzinkime 3 min, kojas persiliekime tik vandeniu (issimuiluoti oho kiek laiko uzima!).
Nusivalyti nuo veido dienos purva reikia ir laiko, ir kruopstumo. Ir joks tai bereikalingas zaidimas. Paprasciausia higiena. O kad veidas toks, kad jam nuprausti reikia keliu priemoniu, skirtingai nei rankoms ar kojoms, tai ka padarysi. Tokia jo ypatybe, sandara, savybe.
Atsakyti
Biski kvailai jauciuosi ta pripazindama, bet veida prausiu su SebaMed prausiamuoju sindetu (muiliuku) misriai odai. Man ji rekomendavo dermatologe ir jis man liuksiskai tinka. Visa makiaza nuvalo puikiai! Aisku, po to tepu labai fainu sveicarisku kremuku. Nors gal jau reiktu pradeti naudoti veidui valyti kokia nors rimtesne firma, kaip Uriage ar Vichy ar Clarins g.gif
Atsakyti
QUOTE (lilly @ 2004 09 28, 14:33)
Biski kvailai jauciuosi ta pripazindama, bet veida prausiu su SebaMed prausiamuoju sindetu (muiliuku) misriai odai. Man ji rekomendavo dermatologe ir jis man liuksiskai tinka. Visa makiaza nuvalo puikiai! Aisku, po to tepu labai fainu sveicarisku kremuku. Nors gal jau reiktu pradeti naudoti veidui valyti kokia nors rimtesne firma, kaip Uriage ar Vichy ar Clarins g.gif

Nematau del ko cia kvailai jaustis smile.gif Viskas labai thumbup.gif Jei tavo veidukui tinka - ka cia dar pridurti wink.gif O del tu rimtesniu firmu naudojimo....ka as zinau..jei turi pinigu ir nori tiesiog isbandyti kazka naujo - tai pirmyn wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Fea @ 2004 09 28, 11:04)
O kokius konkreciai Dior produktus tu naudoji? Kiek moki?

Dabar tiksliai nepamenu tikslaus pavadinimo, galesiu paziurejus tiksliau rytoj parasyti. Su ruzavais kamsteliais. Lietuvoje ir tonikas, ir pienelis, ir rauksiklis mazdaug po 70 Lt. kainuoja. Bet kaip rasiau - uztenka labai ilgam.
Sekmes. wink.gif
Atsakyti
Na kad su ruzavais tai nete jau maciau biggrin.gif O ten buna pagal odos tipus? Pamirsau jau ka ziurejau doh.gif laugh.gif Paziurek, jei nepamirsi namie....lauksiu ryt atsakymo wink.gif
Atsakyti
as tai naudoju "LUMENE" pienelis ir tonikas viename.tai man labai liuks thumbup.gif Be to pamenu mokejau tik apie dvidesimt litu.Nu bet atsidziaugti negaliu.Beje nusiovalius makiaza as nusiprausiu ir patepu oda kremu.taip pat "LUMENE"Skirta sausai odai.
Atsakyti
QUOTE (Fea @ 2004 09 28, 15:38)
Na kad su ruzavais tai nete jau maciau biggrin.gif O ten buna pagal odos tipus? Pamirsau jau ka ziurejau doh.gif laugh.gif Paziurek, jei nepamirsi namie....lauksiu ryt atsakymo wink.gif

Sveika, naudojausi, bet pamirsau pasiziureti ohmy.gif .
Uzsidedu "pliusiuka" - ryt butinai parasysiu. wink.gif
Tos priemones yra sausai, jautriai odai, net tonikas be alkoholio.
Papildyta @ [mergetime]1096438839[/mergetime]
P.S. as visatai pirkau Italijoje. Nenustebk - mokejau po 11 Eur. Kaip tau palyginimui kaina su Lietuvos? wink.gif

Tai kam tada pirkti kazkoki Garnier ar kazka panasaus uz 30 Lt, jei as uz 35 Lt Dior galiu naudoti!! wink.gif biggrin.gif wink.gif
Atsakyti