Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

sveiki
as taip pat dirbu papildoma darba namuose vakarais priauginu gelinius nagucius, vistik priedas galiu i kirpykla nueiti ka nors nupirkti savo mazajai dukrytei::smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2006 10 03, 21:34)
mergaites, o jei dirbti du darbus oficialiai...na forminant juos, gal kas zinot kaip ten istatymuose, yra tokia galimybe? leidzia istatymas? g.gif

leidzia, antras darbas forminamas kaip antraeilis, bet mokesciu atzvilgiu taip dirbant sumoki daugiau.
Atsakyti
Labukas, mamytes bye1.gif . Gal kuriai reiketu pagalbos? Padedu vaikuciams su matematika. Dirbu korepetitore ax.gif . Jei kam reikes, kreipkites 4u.gif
Atsakyti
Siulau papildoma darba siuvejai, turinciai namie siuvimo masina ir overloka. Jei kas susidomejo, rasykit az
Atsakyti
Laba diena, padedu rašantiems diplominius darbus. Sociologams, vadybininkams padedu parengti skaičiuojamąją darbo dalį. Tai yra, atlieku duomenų analizę, apdoroju anketų duomenis, paruošiu grafikus, lenteles. Gautus rezultatus aprašau ir suformuluoju išvadas. Prašome kreiptis bakalaurus ir magistrus smile.gif . Darbas atliekamas greitai ir kokybiškai.
Atsakyti
Kazkaip nesuprantu, kaip galima uzsidirbti pardavinejant kosmetika g.gif Nesakau, kad neimanoma, bet toks darbas ne kiekvienam tinka. Taigi kiek reikia tureti pazistamu moteru, kurios nores brangesnes kosmetikos doh.gif
Atsakyti
Sveikos, jei kam reik nubraižyti ar perbraižyti brėžinius
AutoCad programa, prašau kreipkitės. Rašau kursinius, bakalaurinius, dalykas - inžinerinės sistemos (šildymas, vėdinimas), statybos inžinerija. Galiu parduoti savo bakalaurinį darbą _ "Gyvenamojo namo inžinerinės sistemos" , kadangi dirbu projektavime, galiu parasyti vienetinį darbą, tačiau kaina jau skirsis.
Atsakyti
Sveikos, Supermamos,
Po darbo projektuoju namu, visuomeniniu patalpu interjerus - koncepcija, breziniu paketas, apdailos medziagu parinkimas, baldu, sviestuvu parinkimas, projekto prieziura. Jeigu reikia, prasom rasyti ssilvija@gmail.com .
Atsakyti
Aš papildomai užsidirbu parašydama vieną kitą darbą studentams ar šiaip juos konsultuodama. Ir jau taip užsidirbinėju penktus metus, o pradžia buvo tokia, kad mokėsi mano geriausia draugė, o aš jai padėdavau, o dabar nepažįstami žmonės kreipiasi, prašo, nors niekur nesiskelbiu ir nesireklamuoju. Aišku, darbas bent jau man sunkus, nes kiekvieną rašau kaip sau, įdedu daug žinių ir jokių plagiatų. Aišku, kartais kyla mintis, kad be reikalo drabstau savo protą, bet va vis tie keli litai niekad nepamaišo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gebe @ 2007 12 22, 22:16)
Aš papildomai užsidirbu parašydama vieną kitą darbą studentams ar šiaip juos konsultuodama. Ir jau taip užsidirbinėju penktus metus, o pradžia buvo tokia, kad mokėsi mano geriausia draugė, o aš jai padėdavau, o dabar nepažįstami žmonės kreipiasi, prašo, nors niekur nesiskelbiu ir nesireklamuoju. Aišku, darbas bent jau man sunkus, nes kiekvieną rašau kaip sau, įdedu daug žinių ir jokių plagiatų. Aišku, kartais kyla mintis, kad be reikalo drabstau savo protą, bet va vis tie keli litai niekad nepamaišo biggrin.gif

tikrai be reikalo drabstai savo protą, be to - tai lengva labai kitiems, nes jiems jau viskas padaryta. Nesu kategoriškas žmogus, bet esu kategoriškai prieš rašymą darbų kitiems (kartais galiu padėti tik draugams, be atlygio).

O šiaip, galiu paredaguoti tekstus.
Atsakyti
Esu lietuvių kalbos mokytoja, o papildomai redaguoju tekstus.
Atsakyti
Vieną papildomą darbą turiu jau porą metų - rašau reportažus į tam tikrą skyrių žurnale. Va, ryt eisiu dėl dar vieno papildomo darbo šnekėtis - duomenų suvedinėtojos... Esminis privalumas tas, kad abu darbus galima daryti namie ir planuotis savo laiką kaip nori. Tik kvailiausia, kad papildomų darbų turiu, o va normalaus jau kuris laikas niekaip susirast negaliu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti