Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

Murmt, o gali parašyti koks žurnalas ir kaip šitą darbelį radai? Jei negali čia parašyk į AŽ.
Atsakyti
Parduodu kosmetika ir taip uzsidirbu biški... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murmt @ 2008 02 29, 00:38)
Vieną papildomą darbą turiu jau porą metų - rašau reportažus į tam tikrą skyrių žurnale. Va, ryt eisiu dėl dar vieno papildomo darbo šnekėtis - duomenų suvedinėtojos... Esminis privalumas tas, kad abu darbus galima daryti namie ir planuotis savo laiką kaip nori. Tik kvailiausia, kad papildomų darbų turiu, o va normalaus jau kuris laikas niekaip susirast negaliu  doh.gif  biggrin.gif

Gal galėtum plačiau papasakoti kas čia per darbas - duomenų suvedinėtojas. Gal visai nieko tokį darbelį susirasti, kol namie su vaiku sėdžiu g.gif
Atsakyti
tikrai idomu butu placiau apie toki darba suzinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmt @ 2008 02 29, 01:38)
Vieną papildomą darbą turiu jau porą metų - rašau reportažus į tam tikrą skyrių žurnale. Va, ryt eisiu dėl dar vieno papildomo darbo šnekėtis - duomenų suvedinėtojos... Esminis privalumas tas, kad abu darbus galima daryti namie ir planuotis savo laiką kaip nori. Tik kvailiausia, kad papildomų darbų turiu, o va normalaus jau kuris laikas niekaip susirast negaliu  doh.gif  biggrin.gif

labai jau ciekavna blush2.gif o kaip galima susirasti tokį darbą rolleyes.gif gal parašai kokį įdomų straipsnį ir pasiūlai jiems savo rašinius g.gif man aplamai kartais tokios užplaukia mintys tai net pagalvoju gal kokį romaną sukurti doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukstuks @ 2008 04 11, 18:12)
Gal galėtum plačiau papasakoti kas čia per darbas - duomenų suvedinėtojas. Gal visai nieko tokį darbelį susirasti, kol namie su vaiku sėdžiu g.gif

mane taip pat domintu ax.gif
Atsakyti
Esu anglu kalbos mokytoja.Papildomai dirbu kursuose,ruosiu 12-tokus valstybiniam egzam.Dar turiu privaciu pamoku.
Atsakyti
Labas, as papildomai uzsidirbu pardavinejant vitaminus su vaistazolemis, je aisku registruoti Lietuvoje, tik ju galima nusipirkti ne vaistineje o is destribiutoriu. Taip, vaiksciodama su dukryte pasikalbu kieme su viena kita mamyte ar mociute ir per menesi pora simtu i kisene nubira. Gal kas noretu segti mano pavizdziu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolė @ 2005 12 26, 19:22)
O aš norėčiau, sugebėčiau ir galėčiau megzti, bet neįsivaizduoju, kaip produkciją realizuoti(į turgų nešti,ar ką?)..Gal kas žino ir gali patarti,kaip tą padaryti?

Aš taip pat moku megzti, siuvinėti, nerti dar šiek tiek floristikos sugebėjimų turiu. Dirbu apskaitininke ir norėčiau kokio nors darbo namuose. rolleyes.gif
Prieš kokius tris metus savo darbus nuvežiau i Vilniaus parduotuve kur tokius darbus pardavinėje, bet... iki šiol jokių pinigėliu neturiu. Nes nuveži pasakai kiek norėtum gauti ir jie nuo tavo pateiktos kainos 100 proc. sumos užsideda sau. Sakykim pasakau 50 Lt, o pardavime jie stovi 100 Lt ir pinigus gauni tik tada, kaip parduoda ka nors...
Nu žodžiu dabar net tos savininkės numerio neturiu, o kaip paskutini karta skambinau sakė persikraustė i kita vieta, tel. pavogė taip ir liko mano darbai parduotuvėje. doh.gif
Norėtusi kokio nors papildomo uždarbio, nes mokausi dirbu lieka laiko tik namuose... Gal kas kokių pasiūlimų turit?.. g.gif
Atsakyti
Aš dirbu muzikos mokytoja,o vat mano priedas prie atlyginimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2008 07 07, 22:03)
Aš dirbu muzikos mokytoja,o vat mano priedas prie atlyginimo blush2.gif

Ir kiek daug mazh isheina ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilcinsk: 08 liepos 2008 - 15:06
Gal kas užsiima papildomu darbeliu renkant kokias detales ar karoliukus ar kažką pan. namuose?
Atsakyti