Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

as dirbu tupperware visai neseniai ir tikrai nubyra pinigeliu nemazai, o dar su vyru laimejom antra kelione, tai visai saunu 4u.gif
visa mano grupe yra jaunu mamyciu beveik blush2.gif
jei noretumet prisijungti ir isbandyti, arba surengti pas save vakareli, butinai man parasykite, tikrai nenusivilsite 4u.gif
dajuskia@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(dajuskia @ 2008 07 15, 02:02)
as dirbu tupperware visai neseniai ir tikrai nubyra pinigeliu nemazai, o dar su vyru laimejom antra kelione, tai visai saunu  4u.gif 
visa mano grupe yra jaunu mamyciu beveik  blush2.gif 
jei noretumet prisijungti ir isbandyti, arba surengti pas save vakareli, butinai man parasykite, tikrai nenusivilsite  4u.gif 
dajuskia@yahoo.com

persiprašau, o kas tai yra? g.gif
Aš irgi turiu papildomą darbą - rašau straipsnius vienam laikraščiui blush2.gif
Atsakyti
Va as irgi visai noreciau grizti prie zurnalistinio darbo, taciau ne naujienu, o tokiu labiau "istoriju, pagalbiniu" ir pan. Kaip manot, ar lengva butu ji susirasti? Beje, kas per tupperware?
Atsakyti
Sveikos, mamytes, na as dar ne mamyte, bet vis paskaitau si jusu puslapiuka wink.gif As irgi dairausi kokios papildomos veiklos: baigiau teises magistro studijas VU, darbuojuosi pagal specialybe, bet kadangi pirkome buta, tai noretusi uzsidirbti papildomu pinigeliu. Esu papildomai vaikus mokinusi anglu ir lietuviu kalbu, taip pat galeciau mokinti sokti, nes daug metu esu sokusi mirksiukas.gif
Noreciau gal kokioj mokyklelej padirbeti ar privaciai pamokyti vaikus ar poras sokti vestuvinio valso ;)Labai myliu vaikus wub.gif
Gal kas zinote ka nors? tikrai nenuvilciau bigsmile.gif
Atsakyti
Labai gerai nubira pinigeliai dirbant amway firmoje
Atsakyti
QUOTE(Vilon @ 2008 07 28, 20:38)
Labai gerai nubira pinigeliai dirbant amway firmoje

visur gerai nubyra, kur tik dirba gerai žmonės mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi ieškau papildomo darbelio, tik va nelabai ką randu unsure.gif gal kas ką žinote g.gif studijuoju lietuvių filologiją 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as galiu, jeigu kam reiketų, pakonsultuoti, kaip atlikti statistinį tyrimą, kaip vertinti surinktų anketų duomenis ir pan. Manau, kad tokios pagalbos gali prireikti rašantiems baigiamuosius darbus.
Atsakyti
Sveiki. Dirbame su zmona gyvybes draudimo kompanijoje, turime nuostabia zmoniu komanda ir atmosfera biure. Galime pasiulyti prisijungti ir pradeti dirbti konsultantu. Labai geros salygos, naujokus apmokame, realiai zmones per pirmus menesius uzdirba 1500-3000lt. Darbas butu biure, Vilniaus centre su vaizdu i Gedimino pili. Pagrindine veikla tai skambiciau ir pokalbiai su klientais. Pageidautinas amzius nuo 25 m.
Skambinkite, susitarsime del pokalbio. 867787777 Andrejus
Atsakyti
Kviečiu tapti L’ambre kosmetikos konsultantais visoje Lietuvoje.

Ką reiškia būti L’ambre konsultantu?-
- užsiėmimas bet kokiam gyvenimo būdui
- galimybė gauti papildomas pajamas
- bendravimas su įdomiais žmonėmis
- galimybė sukurti savo nuosavą verslą be pradinių investicijų
Mūsų kompanija jums siūlo įvairiausias galimybes. Jums patiems spręsti, kokiomis iš jų jūs pasinaudosite.
Norite padidinti savo uždarbį? Pradėkite jau šiandien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gozė: 15 rugpjūčio 2008 - 16:03
QUOTE(gozė @ 2008 08 15, 16:53)
Kviečiu tapti L’ambre kosmetikos konsultantais visoje Lietuvoje.

Ką reiškia būti L’ambre konsultantu?-
- užsiėmimas bet kokiam gyvenimo būdui
- galimybė gauti papildomas pajamas
- bendravimas su įdomiais žmonėmis
- galimybė sukurti savo nuosavą verslą be pradinių investicijų
Mūsų kompanija jums siūlo įvairiausias galimybes. Jums patiems spręsti, kokiomis iš jų jūs pasinaudosite.
Norite padidinti savo uždarbį? Pradėkite jau šiandien.

taip reklama labai grazi
bet gal kazka detaliau galit parasyti?
kokios salygos, koks darbas konkreciau?
produktu tinklapyje bent jau nesimato labai daug
kuo tai geresnis darbas negu buti avon konsultantu ar Oriflame? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2008 07 29, 16:16)
O as galiu, jeigu kam reiketų, pakonsultuoti, kaip atlikti statistinį tyrimą, kaip vertinti surinktų anketų duomenis ir pan. Manau, kad tokios pagalbos gali prireikti rašantiems baigiamuosius darbus.

Kreipsiuosi pagalbos blush2.gif MB beliko magistro darbas, jis nelabai gaudosi statistikoje, as gaudausi, bet nelabai turiu laiko, o norisi greiciau atsikratyti blush2.gif
Ar dirbi su SPSS 14 versija? Galetum suvesti duomenis ir patarti, kokius parametrinius ar ne naudoti?
Atsakyti