Man darbo reikia tema paveldimo turto apmokestinimo teisiniai aspektai.
O mus verslo plano reikia. Rašau mums, nes darbas duotas grupei. Aš savo dalį parašiau, bet kiti du 'kompnajonai' panašu, kad neparašys
. bet jie pasiryžę sumokėti. Man siūlė už juos parašyti, bet man kiti kursiniai dega (dar du) ir diplominis ant nosies. Gal kas norėtumėt. Tema bjauri, bet aš jau parašiau tą įvadinę dalį, kitas galima pagal tai derinti. Medžiagą irgi duosiu. Nenusiplausiu nuo visokeriopos pagalbos, kiek spėsiu. Atsiliepkit, kas norėtumėt. Rašykit žinutę į asmeninę. Ir kainą įmeskit. Aš girdėjau, kad buvo po 5 Lt už lapą. Sesuo taip rašydavo, kai mokinosi. Gal čia dabar jau mažai
Beje, mūsų podilpominikai yra užsiėmę, bet galintys saul eisti sumokėti. Tai gal būt tai nebus paskutinis darbas. Kiek žinau, pas tuos mano kompanjonus ta pati padėtis ir su visais kitais kursiniais.
Veiksmas vyksta Kaune, tai būtų patogiausia kaunietėms. Vis tiek reiks susitikti, medžiagą perduoti. Ten yra dalis tik spausdintas variantas.

Beje, mūsų podilpominikai yra užsiėmę, bet galintys saul eisti sumokėti. Tai gal būt tai nebus paskutinis darbas. Kiek žinau, pas tuos mano kompanjonus ta pati padėtis ir su visais kitais kursiniais.
Veiksmas vyksta Kaune, tai būtų patogiausia kaunietėms. Vis tiek reiks susitikti, medžiagą perduoti. Ten yra dalis tik spausdintas variantas.
na, labai jau cia jusu darbai "kruti" - teise, verslo planas - ilgokai tektu pavargti... o teises tai ir siaip neapsiimciau, vat kad kam is mano specialybes ko reiketu, tada prasom

As pries menesi netiketai paciai sau susiradau papildoma darba - dirbu Tupperware demonstruotoja. Jei kas nezino, tai si firma prekiauja labai aukstos kokybes daugiausia plastmasiniais namu apyvokos reikmenimis. Jais prekiaujama yra "vakareliuose". Kazkuri seimininke rengia pas save vakareli namuose, prisikviecia draugiu ir tupperware demonstruotoja, daromas kazkoks valgis, tada pristatomi gaminiai, nuolaidos, kas nori, uzsisako ka nors. Seimininke gauna dovanu uz tai, kad pasikviete pas save.
Tai va kazkada dalyvavau kaip svecias pas drauge tokiam vakarelyje, labai patiko, po to surengiau pas save pora vakareliu. Po to suzinojau platinimo salygas ir iskart pasirasiau sutarti, nes jokio pradinio inaso nereikia, nera ka prarasti, dovanu gauni daug, o ir pinigeli viena kita gali uzsidirbti...
Jei kam idomu, galite pasiskaityti www.tvarkosmenas.lt, vartotojo vardas Samba, slaptazodis tango. Jei susidomesite, prasau kreiptis i mane rita@cab.lt, papasakosiu placiau, atsakysiu i klausimus.
As per tris savaites issipirkau ta pradini krepsi su indais, o dabar jau procentelis eis i mano kisene... Ir pasijauciau tokia "jauna, zavi, veikli", gal ir i darba neskubesiu grizti, gal galesiu sau leisti paauginti mazyle iki 3 metu.
Tai va kazkada dalyvavau kaip svecias pas drauge tokiam vakarelyje, labai patiko, po to surengiau pas save pora vakareliu. Po to suzinojau platinimo salygas ir iskart pasirasiau sutarti, nes jokio pradinio inaso nereikia, nera ka prarasti, dovanu gauni daug, o ir pinigeli viena kita gali uzsidirbti...
Jei kam idomu, galite pasiskaityti www.tvarkosmenas.lt, vartotojo vardas Samba, slaptazodis tango. Jei susidomesite, prasau kreiptis i mane rita@cab.lt, papasakosiu placiau, atsakysiu i klausimus.
As per tris savaites issipirkau ta pradini krepsi su indais, o dabar jau procentelis eis i mano kisene... Ir pasijauciau tokia "jauna, zavi, veikli", gal ir i darba neskubesiu grizti, gal galesiu sau leisti paauginti mazyle iki 3 metu.
QUOTE (Moteris @ 2004 09 20, 09:36) |
As papildomai esu Oriflame konsultante. Nepavadinciau to darbu, tiesiog aprupinu savo koleges ir drauges kosmetika. Daugiausia uz savikaina. Uzdarbio realaus jokio, bet siaip malonus uzsiemimas ![]() ![]() ![]() ![]() |
uz savikaina pardavineti draudziama sutartyje yra toks punktas

aš buvau isidarbinusi tupperware demonstruotoja, bet jau pabodo ir be to nelabai laiko lieka, ir nelabai kam jau jos ir reikia, pas mane pačią visi namai jau užversti 
dar platinu faberlic, avon, fairness kosmetiką
geriausiai sekasi su fairnessu 
dar platinu friendtex daniškus rūbus

dar platinu faberlic, avon, fairness kosmetiką

dar platinu friendtex daniškus rūbus

as papildomai dirbu namu tvarkytoja...vis sis tas prie atlyginimo smulkioms islaidoms...
)) taigi, kreipkites visos, kurioms reikia pagalbos namuciuose...

ATRA, o kas ten per rubai? Man reikia garderoba atsinaujinti
Papildyta @ [mergetime]1095690947[/mergetime]
Daivulka, o tupperware demonstruotojos darbas nesudomino?

Papildyta @ [mergetime]1095690947[/mergetime]
Daivulka, o tupperware demonstruotojos darbas nesudomino?
QUOTE (Linda @ 2004 09 20, 17:31) |
ATRA, o kas ten per rubai? Man reikia garderoba atsinaujinti ![]() Papildyta @ [mergetime]1095690947[[b]*Atra rgetime] [/b] Daivulka, o tupperware demonstruotojos darbas nesudomino? |
Daniški rūbai, įvairūs, nuo kitos savaitės bus rudeninė kolekcija.....
aš tai jau visą garderobą pasikeičiau