Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

Daivulka, o tupperware demonstruotojos darbas nesudomino?

Linda, kad aš nelabai moku įkalbinėti žmonių kažką pirkti, na žodžiu nemoku platinti sad.gif
Papildyta @ [mergetime]1095741667[/mergetime]

Linda, kad aš nelabai moku įkalbinėti žmonių kažką pirkti, na žodžiu nemoku platinti sad.gif

Vėl neišėjo padoriai nukopijuoti laugh.gif
Atsakyti
ATRA o kur butu galima paziureti, gal gali papasakoti placiau ka nors? As tai jau sivakar planuoju vaziuot i kokia Europa, nes savaitgali eisime i baliu, o po gimdymo figura visiskai pasikeite, niekas nebetinka is turimo garderobo arba is mados iseje.
Atsakyti
QUOTE (Atra @ 2004 09 20, 21:09)
QUOTE (Linda @ 2004 09 20, 17:31)
ATRA, o kas ten per rubai? Man reikia garderoba atsinaujinti  biggrin.gif 
Papildyta @ [mergetime]1095690947[[b]*Atra rgetime] [/b]

Daniški rūbai, įvairūs, nuo kitos savaitės bus rudeninė kolekcija.....
aš tai jau visą garderobą pasikeičiau smile.gif man laabai patiko šitie rūbai, malonūs prie kūno smile.gif ir kainos padorios smile.gif

Tai pareklamuok cia, gal kokiu nuotrauku turi, sudominai smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Linda @ 2004 09 21, 09:11)
ATRA o kur butu galima paziureti, gal gali papasakoti placiau ka nors? As tai jau sivakar planuoju vaziuot i kokia Europa, nes savaitgali eisime i baliu, o po gimdymo figura visiskai pasikeite, niekas nebetinka is turimo garderobo arba is mados iseje.

matai dabar tik likučiai likę nuo vasaros .... tiesiog vyksta išpardavimas... beveik nieko padoraus ir neliko... čia mano manymu....taip kad nelabai dabar ką rekomenduočiau, o vat už savaitės, jei dar domintų galėčiau parodyt naujus katalogus ir plačiau papasakoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Realiste @ 2004 09 21, 10:15)
QUOTE (Atra @ 2004 09 20, 21:09)
QUOTE (Linda @ 2004 09 20, 17:31)
ATRA, o kas ten per rubai? Man reikia garderoba atsinaujinti  biggrin.gif 
Papildyta @ [mergetime]1095690947[[b]*Atra rgetime] [/b]

Daniški rūbai, įvairūs, nuo kitos savaitės bus rudeninė kolekcija.....
aš tai jau visą garderobą pasikeičiau smile.gif man laabai patiko šitie rūbai, malonūs prie kūno smile.gif ir kainos padorios smile.gif

Tai pareklamuok cia, gal kokiu nuotrauku turi, sudominai smile.gif

nuotraukų tai nelabai turiu, bus nauji katalogai su nauja kolekcija, galėsim susitikti kada jei domina smile.gif
Atsakyti
VAT SU TAIS DANISKAIS RUBAIS TAI TIKRAI SUDOMINAI TAI GAL IDESI FOTO KAI TURESI NAUJA KOLEKCIJA IR GAL IR MES GALETUME JAIS PAPREKIAUTI MAT TIESIOGINIS DARBAS SU TUOM SUSIIJES
Atsakyti
O tai cia pirkti galima tik paziurejus i kataloga, siaip paciupineti, pasimatuoti negalima?
Atsakyti
QUOTE (Linda @ 2004 09 21, 22:15)
O tai cia pirkti galima tik paziurejus i kataloga, siaip paciupineti, pasimatuoti negalima?

galima ir pasimatuoti ir pačiupinėti smile.gif aišku butent tuos kuriuos esu pasiėmusi demonstravimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE (lejaxxx @ 2004 09 21, 22:08)
VAT SU TAIS DANISKAIS RUBAIS TAI TIKRAI SUDOMINAI TAI GAL IDESI FOTO KAI TURESI NAUJA KOLEKCIJA IR GAL IR MES GALETUME JAIS PAPREKIAUTI MAT TIESIOGINIS DARBAS SU TUOM SUSIIJES

pasistengsiu įdėti smile.gif
Atsakyti
laukiam laukiam, mes rubeliu laukiam biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip visos aptilo, supasyvėjo, niekas nesiūlo man jokio papildomo darbo, namus galėčiau patvarkyt kuriai, savaitgaliais biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Gal kuri iš mamyčių dirba papildomai stiliste ar korektore ir gali papasakoti, kaip susirado tokio darbo?
Atsakyti