Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(Indrė.R @ 2008 12 12, 13:55)
Sveikos Mamytės,gal kuri galėtų parašyti keletą darbelių socialiniam darbui? Gerai sumokėsiu mirksiukas.gif

Kokiomis temomis blush2.gif
Atsakyti
ieskau kokio paildomo darbelio gal ka pasiulysit smile.gif
Atsakyti
Galėčiau irgi padirbėti papildomai. Redaguoju įvairius tekstus(studentų baigiamuosius darbus, lankstinukus, sutartis ir kt.). Manau, kad esu darbšti ir pareiginga, patirtis daugiau kaip dešimt metų smile.gif Rašykit adresu audra29@gmail.com
Atsakyti
ir aš ieškau darbelio namie ax.gif gal kas ką pasiūlys blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
kažkas man siūlė darbą su papuošalais, netyčia išsitrynė žinutė, blush2.gif jei ką parašykit iš naujo man į až ax.gif ačiukas 4u.gif
Atsakyti
KOkios temos?

Parasyk ingaknietaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2008 12 19, 10:45)
kažkas man siūlė darbą su papuošalais, netyčia išsitrynė žinutė, blush2.gif  jei ką parašykit iš naujo man į až  ax.gif ačiukas 4u.gif

Kas čia per darbas su papuošalais? Ir man įdomu būtų ax.gif
Atsakyti
Jei kam reikia buhalteres Individualiai imonei ar UAB galit kreiptis i AZ turiu patirties jau daugiau kaip 3 metai, taip pat jei kam reikia projektavimo paslaugu galit irgi kreiptis nesivarzydami, ir jei kam reikia megztu dalykeliu irgi galiu padeti....
taip pat platinu www.fairness.lt kosmetika, kvepalus, higienos priemones yra galimybe tapti konsultante ir uzsidirbti pinigeliu o svarbiausia kad kokybe nenusiliedzia nei Avon nei Oriflame o kainos tai daug mazesnes....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo studentuke: 19 gruodžio 2008 - 13:47
atleiskit man, bet, jeigu tai butu tiesa- tai visi butumem jau milijonieriais 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras Mamos[COLOR=blue]

gal kam reiks pagalbos:

1. renku tekstus: lietuviu, lenku kalbomis jai ne daug galiu ir rusu, anglu, vokiečiu

2. rašau kursinius: vadyba,marketingas,personalo vadybos ir t.t.
[FONT=Courier]
Laukiu žinučių ir pageidavimu. 4u.gif
[I]
Atsakyti
Noreciau darbo namie. Galiu surinkinet tekstus ar kazka panasaus kompiuteriu. Buciau labai dekinga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.p @ 2009 01 15, 22:30)
kiek galima vel sitas nesamones siulyti!!!

darbo skelbimose neimanoma nieko rast,tik sitas nesamones, toks jausmas kad visa lietuva joje, g.gif as ir jieskau dardo namie -siunu ivairias grozibes. dar galiu pasiulit ka domina tesiogine prekyba ORIFLAME konsultantu tapti.
Atsakyti