Sveikos. Visur visi siūlo platinti kosmetiką, o aš galiu pasiūlyti platinti kitokį produktą. Jei kam įdomu rašykit až, arba el paštu: ingrida.rupsyte@gmail.com. Uždarbis tikrai realus. Lauksiu norinčių
Laba. ieskau papildomo darbelio namie. kosmetika jau platinu

NETYCIA AS CIA PASIREISKIAU

Užsiimu vertimais. Visai neblogai galima užsidirbti.
Tik, kad kai vaikas mažas nelabai yra to laiko, taigi dažnai tenka atsisakyti užsakymų.

Platinu Oriflame kosmetiką
Taip visai netyčia užsikabinau. Iš pradžių žinojau, kad niekada gyvenime to nedarysiu, bet išėjo taip kaip išėjo. Maniau, neužteks litų nei kavai iš tokio verslo, bet jau susidaro ir sporto klubo abonementui, nekalbant apie dovanas, pigesnę kosmetiką, higienos priemones, papuošalus ir netgi maisto papildus sau ir artimiesiems
Jau galiu kurti savo grupelę ir kviesti jungtis norinčius dirbti kartu. Vilniuje. Jei kam įdomu rašykit į AŽ. Vienas pliusas tapus konsultantu galima pirkti prekes už savikainą ir taip aprūpinti savo artimuosius. Antras pasirodo, galima uždirbti kavai ir ne tik

Ir aš noriu namuose darbuko.Puikiai moku anglų kalbą.Gal kas ką pasiulys

QUOTE(ritag @ 2008 11 05, 19:27)
Negaliu nekomentuoti........ Anglų - puikiai, o lietuvių.............

QUOTE(ritag @ 2008 11 05, 18:27)
Na, gebėjimai patys diktuoja atsakymą

Galima užsiimti vertimu iš anglų kalbos ir į ją. Arba vien tik iš anglų kalbos. Tereikia paduoti skelbimą į www.skelbiu.lt, www.speroslt., kitus skelbimų puslapius. Na, bent jau aš taip daryčiau. Sėkmės

QUOTE(Razina @ 2008 11 05, 21:01)
Tereikia paduoti skelbimą į www.skelbiu.lt, www.speroslt., kitus skelbimų puslapius. Na, bent jau aš taip daryčiau. Sėkmės 

Bet pasiulymu per tuos skelbimus-praktiskai nulis

QUOTE(Razina @ 2008 11 05, 22:01)
Na, gebėjimai patys diktuoja atsakymą
.
Galima užsiimti vertimu iš anglų kalbos ir į ją. Arba vien tik iš anglų kalbos. Tereikia paduoti skelbimą į www.skelbiu.lt, www.speroslt., kitus skelbimų puslapius. Na, bent jau aš taip daryčiau. Sėkmės

Klysta visi

QUOTE(rainiukas @ 2008 11 06, 00:02)
Pati nebandžiau, bet mano draugė sakė, jog per mėnesį nesunkiai prisiduria apie 300 Lt. Gal plačiau reikia paskleisti tą informaciją, ir tuos skelbimus prižiūrėti - atnaujinti, sekti, kurie skelbimai duoda daugiausiai užsakymų. Galbūt retkarčiais pakeisti tekstą ir stebėti, kaip keičiasi klientų srautai. Mano nuomone tokia.
Tiesa, dėl lietuvių kalbos klaidų, kritika buvo ne mano.