Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

Sveikos. Visur visi siūlo platinti kosmetiką, o aš galiu pasiūlyti platinti kitokį produktą. Jei kam įdomu rašykit až, arba el paštu: ingrida.rupsyte@gmail.com. Uždarbis tikrai realus. Lauksiu norinčių
Atsakyti
Sveikos,galiu apdoroti duomenis SPSS programa smile.gif Jei kam prireiktu,kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba. ieskau papildomo darbelio namie. kosmetika jau platinu smile.gif
Atsakyti
NETYCIA AS CIA PASIREISKIAU lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewoote: 24 spalio 2008 - 09:54
Užsiimu vertimais. Visai neblogai galima užsidirbti. thumbup.gif Tik, kad kai vaikas mažas nelabai yra to laiko, taigi dažnai tenka atsisakyti užsakymų.
Atsakyti
Platinu Oriflame kosmetiką ax.gif Taip visai netyčia užsikabinau. Iš pradžių žinojau, kad niekada gyvenime to nedarysiu, bet išėjo taip kaip išėjo. Maniau, neužteks litų nei kavai iš tokio „verslo“, bet jau susidaro ir sporto klubo abonementui, nekalbant apie dovanas, pigesnę kosmetiką, higienos priemones, papuošalus ir netgi maisto papildus sau ir artimiesiems smile.gif Jau galiu kurti savo grupelę ir kviesti jungtis norinčius dirbti kartu. Vilniuje. Jei kam įdomu – rašykit į AŽ. Vienas pliusas – tapus konsultantu galima pirkti prekes už savikainą ir taip aprūpinti savo artimuosius. Antras – pasirodo, galima uždirbti kavai ir ne tik smile.gif
Atsakyti
Ir aš noriu namuose darbuko.Puikiai moku anglų kalbą.Gal kas ką pasiulys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritag @ 2008 11 05, 19:27)

Negaliu nekomentuoti........ Anglų - puikiai, o lietuvių............. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ritag @ 2008 11 05, 18:27)

Na, gebėjimai patys diktuoja atsakymą biggrin.gif.
Galima užsiimti vertimu iš anglų kalbos ir į ją. Arba vien tik iš anglų kalbos. Tereikia paduoti skelbimą į www.skelbiu.lt, www.speroslt., kitus skelbimų puslapius. Na, bent jau aš taip daryčiau. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2008 11 05, 21:01)
Tereikia paduoti skelbimą į www.skelbiu.lt, www.speroslt., kitus skelbimų puslapius. Na, bent jau aš taip daryčiau. Sėkmės  4u.gif

Bet pasiulymu per tuos skelbimus-praktiskai nulis 4u.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2008 11 05, 22:01)
Na, gebėjimai patys diktuoja atsakymą  biggrin.gif.
Galima užsiimti vertimu iš anglų kalbos ir į ją. Arba vien tik iš anglų kalbos. Tereikia paduoti skelbimą į www.skelbiu.lt, www.speroslt., kitus skelbimų puslapius. Na, bent jau aš taip daryčiau. Sėkmės  4u.gif

Klysta visi smile.gif , klaida- žioplumo, neapsižiūrėjimo ir tiek, bet kritikų greitai atsirado smile.gif . Tokių klaidelių padaro ne vienas, nes rašant elektroninius laiškus, ne visi lietuvišką šriftą įskaityti gali, kai kurie žmonės vietoj laiškų su lietuvišku šriftu gauna laiškus su hieroglifais, todėl tokios klaidelės kaip mano padaryta yra daugiau iš įpročio. Neparašiau juk puikei, tada manau, kad galėtumėte suabejoti lietuvių kalbos žiniomis 4u.gif Bet ačiū už kritiką smile.gif ir už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2008 11 06, 00:02)
Bet pasiulymu per tuos skelbimus-praktiskai nulis 4u.gif  schmoll.gif

Pati nebandžiau, bet mano draugė sakė, jog per mėnesį nesunkiai prisiduria apie 300 Lt. Gal plačiau reikia paskleisti tą informaciją, ir tuos skelbimus prižiūrėti - atnaujinti, sekti, kurie skelbimai duoda daugiausiai užsakymų. Galbūt retkarčiais pakeisti tekstą ir stebėti, kaip keičiasi klientų srautai. Mano nuomone tokia.
Tiesa, dėl lietuvių kalbos klaidų, kritika buvo ne mano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razina: 06 lapkričio 2008 - 10:04