O dėl darbuko, tai pritariu rainiukui, kad skelbimų portaluose vargiai ar sulauksi kokių pasiūlymų. Bandyti, žinoma, verta ir net reikia. O gal tikrai gerai Razina pataria dėl skelbimų priežiūros
Nesinervink, ritag, dėl gb78 replikėlės. Ji, turbūt, vadovaujasi patarle "Negali žmogui padaryti blogo, tai visai nieko nedaryk".
O dėl darbuko, tai pritariu rainiukui, kad skelbimų portaluose vargiai ar sulauksi kokių pasiūlymų. Bandyti, žinoma, verta ir net reikia. O gal tikrai gerai Razina pataria dėl skelbimų priežiūros
Tikiu, kad ir iš šio forumo atsiras norinčiųjų pasinaudoti Tavo vertimo paslaugomis. Kantrybės Tau ir sėkmės
QUOTE(nengute @ 2008 11 06, 12:42)
Nesinervink, ritag, dėl gb78 replikėlės. Ji, turbūt, vadovaujasi patarle "Negali žmogui padaryti blogo, tai visai nieko nedaryk".
Tikiu, kad ir iš šio forumo atsiras norinčiųjų pasinaudoti Tavo vertimo paslaugomis. Kantrybės Tau ir sėkmės 
Nesinervinu
tebeieškau darbo namuose,.kosmetika platint nelabai noriu,.nebent kokį sidabrą ar dar ką idomaus
sveikutes, jei kas norit, galiu pasiulit darbeli, platint kosmetika, tai tikrai yra nesunku ir visai smagu.
Bent jau sau kosmetikai tai tikrai uzdirdsit
jei sudomino rasikit irena0902@yahoo.com
buciau dekinga.jei atsirastu kas is Kretingos, kas gali priziureti sena moteri? ji protinga,neaisktinga,tiesiog sveikata neleidzia paciai jau prisiziureti. Visa seima esame kitame lietuvos gale..nenorime leisti i seneliu namus,nes ten nepriziuri..mastom,kad kas nors mestu darba ir apsigyventu kartu...zodziu-sunki situacija..tad paklauskite ko nors? ir rasykite a.z.
Sveikutes
As su malonumu iskepciau tortuka Jusu sventei. Na, kazi ko ypatingo negaliu pasiulyti, bet namini, skanu ir grazu torta, galiu
Jei ka domintu, prasom, kreipkites
O aš noriu pasiūlyti tapti Faberlic kosmetikos konsultantėmis. Pati tik prieš mėnesį įsujungiau į jų gretas. Skeptiškai žiūrėjau, nemaniau,kad toks susidomėjimas ir tiek užsakymų turėsiu. Dabar džiaugiuosi
Jei susidomėsite, parašykite man į AŽ, galėsiu parašyti sąlygas visas, atsakyti į rūpimus klausimus ir užregistruoti.
O as nagucius priaugineju namuciose
dar ir pagrindynio neturiu
bet manau kad cia papildomas mano darbelis
tai va gal kas uz ta pati ir susidomes
o as namie nagucius tvarkau, darau klasikini manikiura ir tvarkau antakius:) jei norite kreipkites
O aš šalius darau
mezgu, narplioju šakute ir pan. Be to dar pradėjau Faberlic kosmetiką platinti, tai šiek tiek prisideda papildomai
Sveikos Mamytės,gal kuri galėtų parašyti keletą darbelių socialiniam darbui? Gerai sumokėsiu