Įkraunama...
Įkraunama...

Antras vaikutis po neįgalaus

QUOTE(rena @ 2007 10 25, 21:15)
as irgi bijojau antro niestumo, nes siaip man kiek turejau niestumu po Edvino, tai visi buvo persileidimaitrys men., isnesioju ir viskas doh.gif ir dabar, suzinojau, kad esu niescia, nes kazkaip man tas sirgimas ne kaip sirgimas (teplioja ir tiek), kai nuejau pas ginek. tai pasirodo, kad  nestuke.gif  bigsmile.gif
nzn, kaip pavyko nepersileisti, bet gulejau ligonineje, o poto iki 5men., lovos rezimas, daug padejo vyras, bet kad nepakilnociau savo dickio, tai tikrai neapsiejo, na kaip gali atsakyti vaikui, kai jis sako mama opa ir tiesia rankas  rolleyes.gif siaip stengdavaus paguleti salia jopasisodindavau salia saves, kad tik nenesioti smile.gif
gerai ausrella, sako kai atsitinka, tai ir iseitis atsiranda bigsmile.gif

o tau nesake kodel persileidimai iykdavo? gal nuo citomegalo?
bet tu saunuole,susitvarkei taip liuksiskai. gerai jog ir vyras padejo. ax.gif uztat dabar dziaugsmo turi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 26, 11:02)
o tau nesake kodel persileidimai iykdavo? gal nuo citomegalo?
bet tu saunuole,susitvarkei taip liuksiskai. gerai jog ir vyras padejo.  ax.gif  uztat dabar dziaugsmo turi thumbup.gif

siaip as turejau kelis abortus su pirmuoju verysad.gif tai, siaip tas paveike, o ir pastodavau kiekvienus metus, o kartais ir du kartus doh.gif organizmas nepailsedavo ir budavo persileidimai (aiskino del to), o siaip dabar gyd. sake organizmas pas mane silpnas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 26, 13:10)
siaip as turejau kelis abortus su pirmuoju verysad.gif tai, siaip tas paveike, o ir pastodavau kiekvienus metus, o kartais ir du kartus doh.gif organizmas nepailsedavo ir budavo persileidimai (aiskino del to), o siaip dabar gyd. sake organizmas pas mane silpnas unsure.gif

saugok save labiau,mano puskei nuo tu valymu,dabar nekas. gimdos kaklelio vezys unsure.gif o nervuojasi pastoviai,nusilpus visa. pagerk vitaminu. pas mane va tuoj bus trys metai po gimdymo,o vis dar nekaip jauciuosi,negaliu atgaut jegu g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 26, 13:14)
saugok save labiau,mano puskei nuo tu valymu,dabar nekas. gimdos kaklelio vezys unsure.gif  o nervuojasi pastoviai,nusilpus visa. pagerk vitaminu. pas mane va tuoj bus trys metai po gimdymo,o vis dar nekaip jauciuosi,negaliu atgaut jegu g.gif

tai mano ex'as buvo zasinas, jam buvo dzin doh.gif
as jau jam sakydavau nemoki, tai isvis nekisk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 26, 13:42)
tai mano ex'as buvo zasinas, jam buvo dzin doh.gif
as jau jam sakydavau nemoki, tai isvis nekisk tongue.gif

va va thumbup.gif tiesa sakai lotuliukas.gif vyrams lengviausia. kis mis ir jiems kas. o moteriai ir sirgimai ir gimdymai ir valymai ir dar visokio velnio..........
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 26, 13:48)
va va thumbup.gif tiesa sakai lotuliukas.gif  vyrams lengviausia. kis mis ir jiems kas. o moteriai ir sirgimai ir gimdymai ir valymai ir dar visokio velnio..........

o saviskiui ex'ui karta pasakiau, kad esu nestuke.gif tai jis i mane taip paziurejo saltu snukiu, ir sako nuirkas, nueisi aborta pasidarysi unsure.gif atsisedo ir toliau telika ziuri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 26, 13:52)
o saviskiui ex'ui karta pasakiau, kad esu nestuke.gif tai jis i mane taip paziurejo saltu snukiu, ir sako nuirkas, nueisi aborta pasidarysi unsure.gif atsisedo ir toliau telika ziuri doh.gif

parazitas,kitaip jo nepavadinsi. as tai neikart nesu darius valymo,pirmas nestumas ir miglute gime. vyras irgi sake darykis valyma,o jam pasakiau jei tu nenori pati uzsiauginsiu. uztat ir nemyli vaiko dabar.
Atsakyti
nu maniskis tai mylejo ir norejo vaiko, o as tai ne, nes jis norejo vaiko tik tam, kad mane namie priristi, kad as niekur neiciau, tik namie sedeciau doh.gif neveltui poto mus uzrakinejo namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 26, 14:04)
nu maniskis tai mylejo ir norejo vaiko, o as tai ne, nes jis norejo vaiko tik tam, kad mane namie priristi, kad as niekur neiciau, tik namie sedeciau doh.gif neveltui poto mus uzrakinejo namie doh.gif

Nu sakes blink.gif durnas koks,o pavydumas koks fool.gif mano ex tada dar puse velnio tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 10 26, 15:05)
Nu sakes  blink.gif durnas koks,o pavydumas koks  fool.gif mano ex tada dar puse velnio  tongue.gif  biggrin.gif

tai as net miniako negalejau uzsidet, ne duog die kas i mane paziuredavo doh.gif o siaip tai kai suni i lauka isvesdavau 10-15min., tai spedavau ir smileysex.gif su kuo nors hihihi.gif vat kokie mano sugebejimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 26, 16:59)
tai as net miniako negalejau uzsidet, ne duog die kas i mane paziuredavo doh.gif o siaip tai kai suni i lauka isvesdavau 10-15min., tai spedavau ir  smileysex.gif su kuo nors hihihi.gif vat kokie mano sugebejimai lotuliukas.gif

Ne nu cia tai tikrai nesveiko zmogaus mastymas fool.gif gerai kad tu su juo issiskyrei karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 10 26, 17:10)
Ne nu cia tai tikrai nesveiko zmogaus mastymas  fool.gif gerai kad tu su juo issiskyrei  karsta.gif

aha, o dar koooooool issiskyreiau doh.gif nu cia siaip praeitis bigsmile.gif
Atsakyti