Įkraunama...
Įkraunama...

Antras vaikutis po neįgalaus

QUOTE(rena @ 2007 10 26, 18:10)
aha, o dar koooooool issiskyreiau doh.gif nu cia siaip praeitis bigsmile.gif

Teisingai ir ner ko joje kapstytis irnesakyk.gif
Atsakyti
tai ka dabar pakapstom tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 26, 14:04)
nu maniskis tai mylejo ir norejo vaiko, o as tai ne, nes jis norejo vaiko tik tam, kad mane namie priristi, kad as niekur neiciau, tik namie sedeciau doh.gif neveltui poto mus uzrakinejo namie doh.gif

nesuprasim mes tu vyru niekada. doh.gif
Atsakyti
tada idesiu fotkiu mano antrojo neklauzados, busiu nors i tema pataikius biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 29 spalio 2007 - 09:38
QUOTE(rena @ 2007 10 29, 10:38)
tada idesiu fotkiu mano antrojo neklauzados, busiu nors i tema pataikius biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Vau koks manekenas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 10 29, 11:04)
Vau koks manekenas  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Jis man ne pagal amžių protingas atrodo,gal koks prezidentas bus....Rena,tarp mūsų antrų vaikų kelių dienų skirtumas,bet manoji kažkaip vaikiškiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 29, 12:16)

grazus berniukas. jau paneles ,tai jo visos bus. motin nespesi mirktelt ir anuku jau turesi lotuliukas.gif
Atsakyti
rena koks tavo berniukas didelis. mano mazoji panasaus amziaus , bet ji smulkute, vaikiskesne atrodo.
trumpai parasysiu, kaip mes issprendeme problema, kai reikia gultis i ligonine su kamile. anksciau mazaja tetis vezdavo draugem, o dabar susiradom auklyte tokiems extriniams atvejams. pirma karta su kamile vienos vaziavom su autobusu i vilniu. ale kaip pigiai veza smile.gif 3lt su pazymejimu nuo kauno iki vilniaus. aksciau tetis vazdavo. merginos savarankiskejam smile.gif,turim cemodana su ratukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrella @ 2007 10 31, 18:48)
rena koks tavo berniukas didelis. mano mazoji panasaus amziaus , bet ji smulkute, vaikiskesne atrodo.
trumpai parasysiu, kaip mes issprendeme problema, kai reikia gultis i ligonine su kamile. anksciau mazaja tetis vezdavo draugem, o dabar susiradom auklyte tokiems extriniams atvejams. pirma karta su kamile vienos vaziavom su autobusu i vilniu. ale kaip pigiai veza smile.gif 3lt su pazymejimu nuo kauno iki vilniaus. aksciau tetis vazdavo. merginos savarankiskejam smile.gif,turim cemodana su ratukais smile.gif

saunu jog jau savarankiskejat thumbup.gif o tau nesunku autobusu belstis? as pamenu kaip man buvo sunku ir vaika,vezima ,tase ir tempiesi kaip kupranugaris unsure.gif o kad pigiau tai cia faktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
turiu tase su ratukais smile.gif mano kamile pati vaiksto , tai mums lengviau, ir vezimo mums nereikia. nepasakyciau, kad buvo sunku. greiciau tai mums atrakcija abiems buvo su autobusu vaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2007 10 30, 20:02)
Jis man ne pagal amžių protingas atrodo,gal koks prezidentas bus....Rena,tarp mūsų antrų vaikų kelių dienų skirtumas,bet manoji kažkaip vaikiškiau atrodo.

na siaip jis pas mane toks smulkutis, gal fotkei taip atrodo g.gif ir dar siaip nekalbam, kaip bendraamziai g.gif na kai i kitus vaikus pasiziuriu tai ir jis man toks dar visai visai durniukas tongue.gif

QUOTE(joolita @ 2007 10 31, 14:58)
grazus berniukas. jau paneles ,tai jo visos bus. motin nespesi mirktelt ir anuku jau turesi lotuliukas.gif

baik juokus, nuo savu atsigaut noriu, o tu jau ir anukus kisi doh.gif

QUOTE(ausrella @ 2007 10 31, 17:48)

kazkaip tai auklei pinigeliu nelabai jau uztenka doh.gif
o autobusu as jau nebegaliu, anksciau tai su juo tik ir vazinedavom, as ji vos ant tuliko pasisodinu, o jau i autobusa isikelti doh.gif ne mano jegom, o dar apsirenges blink.gif is masinos vos vos iskeliu, o dar jei reik panest, tai... jis kai sliauzioja namie, tai liepiu paciam nueiti iki tam tikros vietos o tada jau uzkeliu smile.gif

aciu, merginos uz pagiras 4u.gif
Atsakyti