Įkraunama...
Įkraunama...

Antras vaikutis po neįgalaus

QUOTE(rena @ 2007 11 04, 18:55)
baik juokus, nuo savu atsigaut noriu, o tu jau ir anukus kisi doh.gif

anukai dziaugsmas thumbup.gif o as tai va ir neturesiu anuku unsure.gif
Atsakyti
vis bandau ikelti savo merginu nuotraukyte, ir vel niekaip nesigauna g.gif
atrodo, kad darau viska kaip reikia, ir ...nieko gero
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 11 05, 08:20)
anukai dziaugsmas thumbup.gif o as tai va ir neturesiu anuku unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nejuoking gerai biggrin.gif
tu ka jau pensijinio amziaus, kad nebesusilauksi kito vaiko g.gif as irgi galvojau tik vienas tas ir vsio, uztenka is manes isbandymu, bet horizonte atsirado naujas vyras su kuriuo norejos bendro klecko, tai vat ir ryzaus po 11m., taip, kad niekada nesakyk op nepersokus griovio bigsmile.gif

QUOTE(ausrella @ 2007 11 05, 10:56)
vis bandau ikelti savo merginu nuotraukyte, ir vel niekaip nesigauna g.gif
atrodo, kad darau viska kaip reikia, ir ...nieko gero

koks idomus tavo avtaras thumbup.gif tu gal cia pati bigsmile.gif g.gif
siaip gali pabandyti per http://www.keep4u.ru/, dek tiesiai is kompo, poto 2 arba 3 nuoroda nukopini ir dedi cia mirksiukas.gif bandyk, laukiam fotkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 11 05, 14:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu nejuoking gerai biggrin.gif
tu ka jau pensijinio amziaus, kad nebesusilauksi kito vaiko g.gif as irgi galvojau tik vienas tas ir vsio, uztenka is manes isbandymu, bet horizonte atsirado naujas vyras su kuriuo norejos bendro klecko, tai vat ir ryzaus po 11m., taip, kad [B]niekada nesakyk op nepersokus griovio[/b] bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 11 05, 14:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu nejuoking gerai biggrin.gif
tu ka jau pensijinio amziaus, kad nebesusilauksi kito vaiko g.gif as irgi galvojau tik vienas tas ir vsio, uztenka is manes isbandymu, bet horizonte atsirado naujas vyras su kuriuo norejos bendro klecko, tai vat ir ryzaus po 11m., taip, kad niekada nesakyk op nepersokus griovio bigsmile.gif
cia

kol koki rasiu,ir prazilsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif bijau as antro,o jai irgi bus neigaliukas. uzsigrauzsciau tada unsure.gif va gal brolis kada vaiku tures. tai jo panencysiu. o broliai du,tai ir bus ka nancyti lotuliukas.gif
tu tai saunuole,kad ryzaisi antram. o niekad negalvojai,jog geriau nebutu antro? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 11 05, 15:09)
kol koki rasiu,ir prazilsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bijau as antro,o jai irgi bus neigaliukas. uzsigrauzsciau tada unsure.gif  va gal brolis kada vaiku tures. tai jo panencysiu. o broliai du,tai ir bus ka nancyti lotuliukas.gif
tu tai saunuole,kad ryzaisi antram. o niekad negalvojai,jog geriau nebutu antro? ax.gif

as visada galvojau, jau antro tai tikrai niekada schmoll.gif bet gyvenimas kitoks... bigsmile.gif
o antras, tai zinok yra pasaka, nera sulyginama, kai auga sveikas vaikutis ir ta raida vyksta taip greit ir nepastebimai, kad smagu auginti tokius zuikius thumbup.gif aisku, kai pagalvoju, kad amziais suversti kambariai, puodai, saukstai vietoj zaislu ir t.t. +visokie zbitkai doh.gif nu nervai ant nervu, o vat su neigaliuku (bent jau man), tai visada tvarka, jokiu reikalavimu pirkimui, apsirengs tuo kuo aprengsi ir t.t., bet cia juk tik materialus dalykai, o kaip skaudu ziurint i sirguliuka ir pagalvoji, na koks jo tas gyvenimelis nepilnavertis doh.gif ir aplamai ar jam gerai ar blogai ir kas jo galvelei sukas g.gif ech, vel liudnai... verysad.gif
na zo, nebijok gimdyti antro, as dar kartais pagalvoju, juk man senatvei gal pades su E prieziuroj g.gif o gal ir ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 11 06, 15:20)
as visada galvojau, jau antro tai tikrai niekada schmoll.gif bet gyvenimas kitoks... bigsmile.gif
o antras, tai zinok yra pasaka, nera sulyginama, kai auga sveikas vaikutis ir ta raida vyksta taip greit ir nepastebimai, kad smagu auginti tokius zuikius thumbup.gif aisku, kai pagalvoju, kad amziais suversti kambariai, puodai, saukstai vietoj zaislu ir t.t. +visokie zbitkai doh.gif nu nervai ant nervu, o vat su neigaliuku (bent jau man), tai visada tvarka, jokiu reikalavimu pirkimui, apsirengs tuo kuo aprengsi ir t.t., bet cia juk tik materialus dalykai, o kaip skaudu ziurint i sirguliuka ir pagalvoji, na koks jo tas gyvenimelis nepilnavertis doh.gif ir aplamai ar jam gerai ar blogai ir kas jo galvelei sukas g.gif ech, vel liudnai... verysad.gif
na zo, nebijok gimdyti antro, as dar kartais pagalvoju, juk man senatvei gal pades su E prieziuroj g.gif o gal ir ne rolleyes.gif

man tai skaudu ziureti,kai vaikas nori ka padaryt ir nesigauna,ji nervuojasi tada. paziuri i sveikus vaikus,kiek jie visko sugeba..........as pastebejau,kuo miglute didesne auga,tuo man vis skaudziau daros.
noriu bent dvieju sveiku vaikiuku,kad ir miglutei butu linksmiau. kaip dievulis duos,taip ir bus thumbup.gif
Atsakyti
jo, atatvare cia as.... smile.gif su kamile dar netokiu variantu tenka daryti smile.gif as pazadu, o paskui turiu teseti pazadus...
pasistengsiu fotkiu deti is renos rekomenduoto adreso.

o antras sveikas vaikas auga beveik pats, palyginus su pirmu serganciu. jei nebutu nidos, tai atrodo, kad gyvenimas visai kitoks butu. jos abi ir zaidzia ir musasi, ir negali viena be kitos. dabar man tikrai lengviau, nei auginant viena kamile maza.
kai ateis laikas, savaime viskas gausis ir bus paciu laiku. tiesiog dabar galbut netinkamas laikas... o kai turesite sveikus leliukus, jus bijosite pagalvoti, kad galbut ju nenorejote ar bijojote tureti.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 11 07, 07:37)
man tai skaudu ziureti,kai vaikas nori ka padaryt ir nesigauna,ji nervuojasi tada. paziuri i sveikus vaikus,kiek jie visko sugeba..........as pastebejau,kuo miglute didesne auga,tuo man vis skaudziau daros.

man irgi taip buvo, vis gailedavau savo sirguliuko, bet po truputi susitaikiau ir dziaugiuosi toks koks jis yra bigsmile.gif
joolita, suprantu kad viskas ne iskart, bet teks susitaikyt rolleyes.gif

QUOTE(ausrella @ 2007 11 07, 12:30)
o kai turesite sveikus leliukus, jus bijosite pagalvoti, kad galbut ju nenorejote ar bijojote tureti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
greiciau treniruokis ir dek fotkes biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

va mano pamaiva kamile.

o nidos kazkaip nesigauna ideti. nesuprantu vienas nuotraukas ideda, kitu neleidzia. g.gif
Atsakyti
user posted image

tokia kamiles foto ant donorystes plakatu ir lankstinuku

user posted image

cia palangoje stovykloje su inkstininkais

user posted image

merginos sportuoja. kamile dazniausiai diriguoja, o nida turi stumti

Papildyta:
rena kokio dydzio (kiek pikseliu ar kb) dedi nuotraukas,kad tavo tokios dideles?
as jas mazinau, nes galvojau kad jos per dideles, kad nededavo.
Atsakyti
as cia tarp kitko bet negaliu napagirt tokio grazaus vaiko smile.gif
Atsakyti