Sveikos mamos.
Kaip tik už poros mėnesių gims antras mūsų vaikiukas ir dažnai pagalvoju ką norėčiau daryti kitaip... tik norėčiau, nes nežinia kaip bus, kokie bus vaiko poreikiai, koks charakteris ir visa kita...
Taigi pirmiausia pakeisčiau gydytoją, kuri man nelabai patiko, bet vaikas buvo sveikas, tai kaip ir problemų rodės nėr, bet... laiku nepastebėjo rachito ir nežinia kaip ten viskas būtų buvę, jei ne žinoma žolininkė, kuri patarė gert kalcio, po poros mėn atsistatė, bet galvytė liko kreiva visam gyvenimui
Kitas dalykas, ko gydytoja nepadarė, tai nenusiuntė į mankštas, masažus dėl kojyčių. Sūnui buvo apie metukus, kai aš pati klausiau, rodžiau, kad jis kreivai deda kojytes, o ji: 'tai dar rimtai nevaikšto, kai kelis mėnesius jau eis, tada žiūrėsim", o aš bandžiau sakyt kad jis nuo 10mėn jau pats vaikšto

, bet jai tai nerūpėjo... dabar kaltinu save kad rimtai tuo neužsiėmiau, nes pipirui 4 metai, o jis taip kreivioja... net persikreipę pėdutės, nešioja ortopedinius batukus, mankštų kiek prisemenam padarom, bet manau nuo kūdykystės būtų buvę daug lengviau ištiesinti kojytes.
Labai išsiplėčiau, bet norėjau pasakyt, kad jei abejojat gydytojo nuomone , pati manot kitaip eikit pasikonsultuot su kitu, nepasiduokit jei vienas gyd abejingas, kitas gal tikrai įžvelgs rimtą problemą.
O dėl kitų dalykų, norėčiau, kad mažius gertų iš buteliuko, kad nors kartais galėčiau palikus pienelio kur išbėgti...
Norėčiau, kad išmoktų užmigti netik prie papuko... bet ar išeis daryt ką nors kitaip, nežinau