Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryčiau kitaip, jeigu auginčiau antrą vaiką?

Oi mergaites as visiskai kitaip auginciau antraji.Maniskiui jau 18 tad zinau jo blogybes visas ir savo spragas auklejime oi oi butu viskas kitaip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mezgimas.virbalais @ 2009 05 07, 22:46)
Nei viena mama, tėtis vaiko blogai neauklėja!
Tėvai vaikus auklėja taip kaip moka!

Išvada - gal mama ir tėtis kažko nemoka.

gerai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
Augindama antra jau turejau daug daugiau zyniu ir informacijos,tikrai buvo lengviau ,o ir pasitikejimo daugiau.Bet vakuciai skirtingi su savo charakteriais tai ir antro vaikucio auginimas visai kitoks atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainstone: 19 liepos 2009 - 10:04
As tai nieko nekeiciau kaip auginau pirma taip ir antra gal ritmas ramesnis su pirmu daugiau gyvenom ant ratu smile.gif
Atsakyti
Su pirmu jokių problemų nebuvo, o antro nėštumo metu labai jau jautriai į aplinką reagavau, tai bijau, kad turėsiu dirglesnį mažiuką verysad.gif O auklėji vaikus pagal situaciją, juk čia taisyklių nepritakysi, tiesiog klausai savo širdies ax.gif
Atsakyti
Sui antru vaiku beveik viska taip pat darau. Isskyrus viena dalyka - nepratinu miegot musu lovoj biggrin.gif Pirmagimi dar dabar sunku iskrapstyt is tevu lovos doh.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Auginant trečią daug ką darau kitaip, bet ne tik todėl,kad pasimokiau iš savo klaidų, bet kad pati esu vyresnė ir į viską žiūriu papraščiau:
1) Naktinis atsikėlimas manęs nevargino, tačiau mažius nuo 3 mėn. nustojo valgyti naktį.
2) Maitinau tol, kol turėjau pieno (iki 2 mėn.) ir nesikankinau, kad jis pasibaigė.
3) Nuo 6 - 14 mėn. leidau miegoti mūsų lovoje ir nebijojau, kad pripras, nes nepriprato ir dabar sėkmingai miega savo lovelėje.
4) Supavau ir nešiojau ir dabar dar panešu kai mažulis verkia,užsigauna, ar nori eiti ten kur negalima. Visais kitais atvejais jis visur eina pats.
5) Sakau "ne" arba "negalima"ir tai kartoju daug kartų, nes suvokiu, kad jis užmiršta kodėl "ne" ir tuo pačiu bando praplėsti savo galimybių ribas.
O gal tiksliau pasakius, tai gyvenu su juo, taikausi prie jo, priimu jį tokį koks jis yra, bet tuo pat metu rodau jam savo elgesiu, kad ir aš esu žmogus, ir kad prie manęs reikia taikytis, ir man reikia meilės....
Atsakyti
Augindama antrą daugiau kantrybės turiu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
gal daugiau pasitikejimo bus su antru mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pirmiausia,tai nebenaudociau vaikstynes, nemigdyciau savo lovoje, ir isdygus pirmiesiems dantukams jau mokinciau kramtyti maista...
Atsakyti
QUOTE(Debesiukee @ 2009 09 11, 00:11)
Na pirmiausia,tai nebenaudociau vaikstynes, nemigdyciau savo lovoje, ir isdygus pirmiesiems dantukams jau mokinciau kramtyti maista...

Kodel nebenaudotumet vaikstynes ?
Atsakyti
Na jei kada turėsiu trečią vaiką,tai greičiausiai niekada nebeduočiau tūtės ir jokių merliukų...o visa kita vargu ar kas keistųsi biggrin.gif
Atsakyti