Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryčiau kitaip, jeigu auginčiau antrą vaiką?

Mano mazyle dar nera didele, bet visgi, si ta keisciau. Pirmiausia laukdamasi stengciausi kuo daugiau ilsetis. Isnaudociau labiau vyra. ax.gif Ir po gimdymo neskubeciau begti i lauka, nes paskubejau ir persalau. Dar nebestresuociau, jei netureciau pakankamai pieno. Kai jis gerokai sumazejo, jauciausi bloga mama ir nuo tokiu minciu jo tikrai nepadaugejo. unsure.gif
Atsakyti
As pirmaji gimdziau per jauna.Visai buvau zalia,kaip augint,auklet ir pan...Pati ismaitinau trumpai,primaitinau neteisingai ir netinkamu maistu... doh.gif Ir isvis nevalgiukas ji pas mane.Jai db 5m,bet sunkiai susikalbam.Visai neklauso,tiesiog naglumas neispasakytas...Labai judrus vaikas nuo mazens.Zinau,pati kalta,bet kur konkreciai suklydau nzn... verysad.gif Visi vyresnieji sako laiku dirzo nepaemiau blink.gif blink.gif ir db dar patarineja gerai paimti dirza,kad zinotu,jog klausyt reikia...Nu as tai nesutinku su tokia nesamone (pati buvau audama tevo visa vaikyste,paauglyste...) Su mazuoju gal bus kitaip,nes ir MB prisides,o jis grieztas( su dukra praktiskai budavau viena,ex vyrui dzin buvo viskas...)...
Atsakyti
As turbut daryciau viska taip pat- neduociau soskucio, nepirkciau vaikstynes (ir be viso to vaikas kuo puikiausiai uzaugo, nei verke, nei ka ir anksti kalbeti pradejo ir vaikscioti) maitinciau tiek ir tada kiek vaikutis nori, miegotume vienoje lovoje kiek jam reikia. Na tiesiog nesinori nieko keisti nes ir dabar viska spuiku. Su vyru nedarome kulto is miegojimo vienoje lovoje. Koks skirtumas, kad vyras miega kitame kambaryje, juk ne tai svarbiausia. Kaip tik kazkaip musu santykiai pries gimima ir po pagerejo, sustiprejo jausmai ir aplamai, todel tikrai nemanau, kad miegojima satskirai gali kazka atsaldyti ir atvesinti.
Atsakyti
SVEIKI, 4u.gif

Vilniuje, ketvirtadieniais, po darbo, Liauksmino g. 3

organizuojami grupiniai tėvų užsiėmimai

AUGINKIME LAIMINGUS VAIKUS 4u.gif

Vieno užsiėmimo trukmė: 1,5 val.
Numatytas 10 užsiėmimų ciklas, kuris baigsis prieš kalėdas.

Kiekvieno užsiėmimo metu bus aptariamios šios temos: besąlyginė meilė, dėmesio, artumo poreikio patenkinimas, brolių - seserų santykiai, tėvų - vaikų santykiai, reikalavimai vaikams ir kitos aktualios grupės dalyviams temos.

Rudeninėje grupėje dar yra 4 laisvos vietos.

Jei yra poreikis dieninei grupei, kai mamytė nedirba dar, taip pat rašykite smile.gif

Susidomėję gausite tikslią info:

psichologe.ramuneETAgmail.com

Iš arčiau su manimi, užsiėmimų vadove, galite susipažinti:

http://vaikopasaulis.blogas.lt

Esu 2 metukų Augustino mama, savo auklėjimo koncepcija pati sau įrodžiau, kad vaikai, gyvenimas su jais ir apskritai - MAMYSTĖ - yra nuostabu. Psichologės profesija padeda įgyvendinti daug gražių tikslų ir šviesti žmones.

Nuoširdžiai,
Ramunė

Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2009 09 23, 11:59)
As turbut daryciau viska taip pat- neduociau soskucio, nepirkciau vaikstynes (ir be viso to vaikas kuo puikiausiai uzaugo, nei verke, nei ka ir anksti kalbeti pradejo ir vaikscioti) maitinciau tiek ir tada kiek vaikutis nori, miegotume vienoje lovoje kiek jam reikia. Na tiesiog nesinori nieko keisti nes ir dabar viska spuiku. Su vyru nedarome kulto is miegojimo vienoje lovoje. Koks skirtumas, kad vyras miega kitame kambaryje, juk ne tai svarbiausia. Kaip tik kazkaip musu santykiai pries gimima ir po pagerejo, sustiprejo jausmai ir aplamai, todel tikrai nemanau, kad miegojima satskirai gali kazka atsaldyti ir atvesinti.

Man tai sunku isivaizduoti vaikuti be soskes, vaikstynes. Tai dar zaislus atimkime- greiciau suaugs, kokiu profesorium pataps?

Atsakyti
QUOTE(shopmania @ 2009 10 02, 13:30)
Man tai sunku isivaizduoti vaikuti be soskes, vaikstynes. Tai dar zaislus atimkime- greiciau suaugs, kokiu profesorium pataps?

kodel taip griežtai? soskis ir vaikštyne tikrai nera butini vaikui, nebutu ju ir nereiketu vaikui. o zaislu ir visokiu yra, tie kurie minkšti - jie tik renka dulkes ir yra lavinamieji žaislai kurie naudingi vaikui
Atsakyti
Tikriausia, kad atsisakyčiau skiepyti vaiką...
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2009 10 03, 17:38)
Tikriausia, kad atsisakyčiau skiepyti vaiką...

kodėl? g.gif
Atsakyti
As tai maitinciau ilgiau, duociau dazniau krutine, nesvarbu ar skauda. Pipiriuka maitinau tik iki 6 men. Nors norejau bent iki metu.
Dazniau eiciau i lauka. Na dabar ieskom kompanjones, sita klaida bandau taisyti. (Vienai labai nuobodu vaikscioti, ieskau drauges:) )
Na ir bandau atpratinti nuo naktiniu pabudimu, Jau greit metai, manau uztenka nakti keltis po kelis ar keliolika kartu.
Atsakyti
QUOTE(niuxx @ 2009 10 03, 17:39)
Na ir bandau atpratinti nuo naktiniu pabudimu, Jau greit metai, manau uztenka nakti keltis po kelis ar keliolika kartu.

O kokiu budu bandai atpratinti? man kol kas nesiseka, na bet mums dar tik 6men.
Atsakyti
Augindama antra vaika stengciaus i visus sunkumus ziuret salciau, ir nepasiduociau taip greit su maitinimu, kaip pasidaviau su pirmaja.. juk ta busena pirmuju savaiciu, kai niekas neaisku, kai gyji, kai pavargsti tikrai TIK LAIKINA
Atsakyti
Jei auginciau ketvirta lotuliukas.gif ... nebemaitinciau taip ilgai, kaip pagranduka, iki 1.5 metu ..
Atsakyti