Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryčiau kitaip, jeigu auginčiau antrą vaiką?

viksreli,
gal del to ir antro vaikai paprastai ramesni buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE (mamkinas @ 2004 07 18, 13:27)

Gali buti huh.gif
Atsakyti
QUOTE (mamkinas @ 2004 07 18, 12:27)

Oi suabejočiau biggrin.gif Savo antro dar neturiu, bet kai pasižiūriu į draugės antrą panelę, tai ir nebesinori wink.gif Pas mus sako, kad antras vaikas būna kitoks negu pirmas. Taigi, jei pirmas pasiutęs, antras turėtų būti angelas.
Klaidos:
1 Per anskti išlėkiau į darbą, todėl per anksti nutraukaiu maitinimą ir turėjau pieno skyrimąsi nutraukti vaistais
2 Per mažai leidau būti savarankiškam
3 Leidau močiutei pripratinti vaiką prie saldumynų, t.y. nekėliau kas kartą skandalų, o normalių paaiškinimų ji nesupranta, gyvenam kartu. Todėl dabar vargstam su sugedusiais dantukais
Atsakyti
Antraji vaikeli auginciau siek tiek kitaip. Nesakau, kad pirmaja auginau prastai, bet antrajam ko gero pasiseka labaiu. Mama jau daugiau ismano apie vaikelio auginima, jo preikius ir t.t. Augindama antraji pirmiausia tai po metu negrizciau i darba, ka padariau augindama dukrele. Po metu grizau i darba o mazaja palikau su aukle. Sugrizau i darba ne del to, kad truko pinigu ar reikejo grizti, ne, grizau del to, kad atsibodo sedeti namuose. O dabar del to labai gailiuosi. sad.gif kita klaida, ta, kad daznai palikdavau tai vienai mociutei tai kitai, o pati su vyru keliavome po uzsieni. Todel sito irgi nebedaryciau, jei keliauciau tai tik su vaikais. Ir apskritai visai kitoks dabar supratimas, kazkaip kiekviena akimirka praleista su dukrele man labai svarbi. auginant ja iki metu, laikas atrode taip letai slenka, dienos nuobodzios, sedi namie tarp keturiu sienu ir tiek. Nezinau, kodel taip. Galbut todel kad nutekejau i Utena ir neturejau draugiu su kuriomis galeciau paplepeti, kartu pasivaikscioti, vezimelius pastumdyti ir t.t.
Jei portale yra Uteniskiu, atsiliepkite, butu smagu susipazinti ir susitikti. clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (mamkinas @ 2004 07 18, 13:27)
viksreli,

nu kad antras ramesnis - nu niekaip negalechiau pasakyti laugh.gif laugh.gif laugh.gif
mano pirmagimis buvo auxinis vaikas, ramiakas - tik zhiuri didelem akim ir viskas. gerutis, ramutis, paklusnutis, linxmutis - fainulka. nu bet jau brolis - eina, lipa, griuva, kaukia, malasi be perstojo, visur kisha nagus. zhodzhiu, energija ir smalsumas per krashtus liejas laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Manau, kad man labai butu praverte tokie patarimai. Ko pavyzdziui pasimokete augindamos vaikiuka.

Pavyzdziui, mano vaikas nakti atsibusdavo po 20-40 kartu. Tai ir lakstydavau is lovos. Bijojau guldytis i lova, kad nepriprastu. Po to spjoviau i viskas ir pasiguldziau i lova. Tai nors kiek pamiegodavau. Ir kazkaip nepriprato. Dabar kuo puikiausiai guli lovyteje.

Vaika daznai uzmigdau supdama ant kamuolio. Nezinau kaip tiksliai pavadinti, bet toks didelis, skirtas sportui, ant kurio gali atsisesti. Suaugusiam zm. reikia 75", o maximoj jie apie 20Lt. kainuoja.

ir pan.
Atsakyti
as pasisakysiu ka darysiu augindama antra vaika, nes su pirmaja to nedariau tai ir kenciam dabar sad.gif zodziu as nuo gimimo antra vaika maitinsiu ne tik krutimi, bet ir specialiai nusitraukinesiu pienuka ir pratinsiu prie buteliuko. po to be jokiu nuolaidu ismokinsiu uzsimigdyti nakciai paciam(iai) smile.gif nesiguldysiu nakti i savo lova, o nuo 6 menesiu migdysiu atskirame kambaryje rolleyes.gif
Atsakyti
Tokia tema yra http://www.supermama...?showtopic=1136.
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 07 30, 04:05)
zodziu as nuo gimimo antra vaika maitinsiu ne tik krutimi, bet ir specialiai nusitraukinesiu pienuka ir pratinsiu prie buteliuko.

Be sansu mano panai blink.gif Pirma menesi eme ir soske, ir buteliuka, o dabar klykia nors ir tris valandas kol griztu namo blink.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 30, 04:42)
Be sansu mano panai blink.gif Pirma menesi eme ir soske, ir buteliuka, o dabar klykia nors ir tris valandas kol griztu namo blink.gif

matyt kuri laika nedavei buteliuko. reikia taip daryti kasdiena mano manymu g.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 07 30, 04:05)
nesiguldysiu nakti i savo lova, o nuo 6 menesiu migdysiu atskirame kambaryje rolleyes.gif

o kodel tik nuo 6 men.? kodel ne anksciau jei bus galimybes?
Atsakyti
Na, pradzioj labai nedaviau, kad nepriprastu g.gif O dabar atsisako net ir budama LABAI ALKANA unsure.gif
Atsakyti