Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryčiau kitaip, jeigu auginčiau antrą vaiką?

QUOTE (Fasolka @ 2004 07 30, 06:06)
o kodel tik nuo 6 men.? kodel ne anksciau jei bus galimybes?

Aha, tikrai g.gif Sako, kad vaikai nuo triju menesiu pradeda "elgtis protingai", bet manoji perprato sistema dar antrame menesyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 07 30, 06:06)
o kodel tik nuo 6 men.? kodel ne anksciau jei bus galimybes?

gal ir anskciau wink.gif tiesiog nenorejau mamu gasdinti rolleyes.gif
Atsakyti
Augindama antrą vaiką nepradėčiau beveik iškart po gimdymo nusitraukinėti pieno ir maitinti tik buteliuku iš baimės kad jam pieno neužtenka. Jei sysioja ir kakoja normaliai, reiškias jam visko užtenka, o rėkia dėl visai kitų priežasčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soul: 30 liepos 2004 - 06:48
Mano Tadas nuo 2,5men. vienas pats uzmigdavo savo lovyteje, o Dominykas kazkur nuo 4men. Miega atskirame kambaryje nuo musu. O del buteliuko ir papuko...Jo, reikia vaika supazindinti ir su buteliuku, kad ir kruties pienu vien maitini. As Dominykui truputi suvelavau, apie 3men. pirma karta buteliuka pasiuliau, tai vargom du men. kiekviena diena kol pradejo ir buteli imti. Paskui viskas buvo labai gerai, ir palikti kam nors lengva, ir jei prisireikia masinoje vaziuojant pamaitinti... Ir nutraukti kruti buvo labai lengva, maitinau pati iki 12,5men., jokiu problemu nebuvo kai nustojo gauti papa, nors as mazinau palaipsniui kol tik liko 1 maitinimas.
Atsakyti
o mes ir miegam visi kartu, ir jokiu soskiu, jokiu buteliuku... tam ir yra papukai tongue.gif
viska taip pat daryciau tik:
-butinai grudinciau vaika saltu vandeniu (pirmojo pagailejau) wink.gif
-ir nesinervinciau del verkimo bei ivairaus tustinimosi.
tai tiek. thumbup.gif
Atsakyti
O kam ta butelka kisti?
Maniskis antrasis irgi be butelkos auga. Dabar pradejau kosemis po biski maitinti, tai jei ka, bus galima tyrele paserti.

Miau
Atsakyti
Antra vaika maitinciau krutimi maziausiai iki 6 men. MAno mazoji gime silpnute, gulejo inkubatoriuj ir ligoninej taip priprato prie buteliuko, kad kruties nenorejo imti, o maitinti faina. As su antkruciais vargau kol nebeislaike nervai ir nupirkau misinuka.

Dar nesijaudinciau del kaku spalvos. Tai ji zalia tai geltona tai dar kokia tik nori. Ir siaip auginant antra vaika labai jau daug patirties tureciau, dabar ziniu apie leliuku ligas pripusta smegenine, galeciau paskaitas skaityti biggrin.gif

O del lovytes tai mes miegam joje nuo pat gimimo, tik kai neramesne guldau pas save ir soske laikau prispaudus su pirstu kol uzmigs, kitaip ispjauna, o paskui pyksta

Nepirkciau tiek daug drabuziu, o ypac mazu suknyciu, vis tiek beveik ne vienos neuzdejau, o jau isaugom. Susikelia iki ausu ir lelyte nervuojas tik
Atsakyti
O as va antra auginu ir labai jaudinuosi del kaku spalvos. didziosios buvo visalaik vienodas tas kaku, kaip obuoliu kose, o maziuko - ivairus, ir, itariu, su gleivem sad.gif Reiks tyrima padaryti.

Miau
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 07 30, 02:19)
Tokia tema yra http://www.supermama...?showtopic=1136.

Taigi temos skiriasi. viena: "ka daryciau..."
kita: "ko nedaryciau..." laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
ko as nedaryciau g.gif rolleyes.gif na pratinciau lovyteje miegoti nes maniske ispradziu miegodavo paskui pas mane lovoj ir tik nuo5men i lovyte perkeliau..maniau man bus lengviau bet kol vel pripratinau buvo sunkiau..na ir jeigu iseitu noreciau matinti iki 12 menesiu bent..nes Jogailyte maitinau tik iki 8.5 sad.gif sad.gif pienuko pritruko paskui..ir teko nutraukt..o dar taip norejosi maitinti.....
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 07 30, 04:19)
Tokia tema yra http://www.supermama...?showtopic=1136.

Atsiprasau. Kazkaip ziurejau ar nera tokios temos, bet nepamaciau.
O kas liecia del maitinimo is krutines ir nusitraukinejimo tai galiu pasakyti tik tiek, kad nusitraukinejimas, pientraukiu plovimas, sterelizavimas (jei taip darote), pieno sildymas, maitinimas is buteliuko- laiko sanaudos trigubos. Aisku privalumas, kad gali kur nors ilgiau iseiti. As tai maitinciau krutimi, nebent retkarciais is buteliuko, kad priprastu.
Atsakyti
QUOTE (Smilte @ 2004 07 30, 20:29)
ko as nedaryciau g.gif rolleyes.gif na pratinciau lovyteje miegoti nes maniske ispradziu miegodavo paskui pas mane lovoj ir tik nuo5men i lovyte perkeliau..maniau man bus lengviau bet kol vel pripratinau buvo sunkiau..

O kaip pripratinai? Su asarom ar be? Labai aktualus klausimas... unsure.gif
Atsakyti