Visu pirma, kad patikciau sau, o juk nuo to viskas irprasideda
todel,kad motina gamta pagailejo ryskiu bruozu.
o siaip jei butu veidelis kaip 2mecio vaiko-nesidazyciau.

o siaip jei butu veidelis kaip 2mecio vaiko-nesidazyciau.
QUOTE(Makaka @ 2009 02 11, 18:51)
Dažausi, nes man tai patinka. Tiek pats procesas, tiek rezultatas.
Ir as

kaip sakoma pakelkime tosta uz grazias nepasidaziuses moteris, ir uz Dieva, kuris sukure kosmetika:)
"shpaklius" duoda pasitikejimo savimi, nors ir kaip naiviai skamba:)
"shpaklius" duoda pasitikejimo savimi, nors ir kaip naiviai skamba:)
Nes reikia truputį pasiryškinti
Kasdien laisvai išsiverčiu su kremine pudra, tušu ir lūpų blizgesiu

QUOTE(justutee @ 2009 04 10, 17:45)
O as minimaliai lb dazaus, na siaip eidama pasivaikscioti tikrai makiazo nededu, pirma oda greiciau sensta ir blunka nuo visu priemoniu, o ir sviezumo jausmas man daugiau pasitikejimo teikia nei kilogramas ant veido
na ce aisq mano nuomone 

Tai jei, kai dažotės, dedate kilogramą ant veido, tai spėju, tikrai geriau tada nesidažyti

QUOTE(Mitsouko @ 2009 04 10, 19:43)
Tai jei, kai dažotės, dedate kilogramą ant veido, tai spėju, tikrai geriau tada nesidažyti 

as pati geriau jauciuosi pasidazius. del savo savijautos ir dazausi:)
man asmeniskai makiazas pakeicia poziuri i save.nepasidazius as esu isblyskus, paniurus, o kai pasipuosiu issidazau tai atrodo kad atgaunu jegas ir labiau pasitikiu savimi.visai kitaip jauciuosi
Man panasiai kaip daugeliui, pasidaziusi jauciuosi kur kas savimi pasitikinti, ryskesne, dailesne. Buna tokiu atveju, kad nepasidaziusiai norisi sleptis net nuo saves
be abejo buna ir taip, kad sau zavi nepasidaziusi
na nuo dienos priklauso..

as asmeniskai dazausi irgi,kad pirmiausiai patikciau sau ir gerai jausciuosi
o siaip kosmetikos pagalba,gali paryskinti savo privalumus,pvz.: dydeles ir israiskingas akis ar lupas putles
ar paslepti tam tikrus trukumus
as jauciuosi 100 kartu sau grazesne kai esu graziai pasidaziusi,nei visai be makiazo