Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl mes dažomės?

Labai norėčiau nesidažyti ir atrodyti gražiai smile.gif Bet odytė problematiška, tai tenka slėpti savo trūkumus ax.gif
Atsakyti
Dazausi noredama isryskinti savo moteriskus privalumus, makiazas priduoda gyvenimui spalvu ir gyvybingumo wub.gif
Atsakyti
Dažau tik akis,kad išryškėtų.
Atsakyti
mano oda nera ideali, kad be makiazo jausciausi puikiai,todel kasdien naudoju krempudra arba kremuka su atspalviu,tusa,vazelina ar blizgesi, reciau skaistalus,seselius...pati geriau jauciuosi tada mirksiukas.gif aisku vasara tik pamaskuoju jei islenda koks spuogelis, o siaip tik blizgesys ir tusas lieka (vakarui aisku ir piestukai, seseliai,skaistalai ir kt)bigsmile.gif budama namuose dazniausiai nesidazau ,nors kartais pagal nuotaika, visko pasitaiko..bet jeigu reikia eiti i darba ar universiteta, visada pasidarau bent minimalu makiaza smile.gif visu pirma, kad pati jausciausi geriau thumbup.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Na makiazas uzkreciamas dalykas,pradedi dazytis ir be jo negali, smile.gif As be makiazo keistai jauciuosi lyg ka buciau pamirsusi ,butinai jeigu kur einu butinai turiu pasidazyti,pirmiausia sau blogai jauciuosi be makiazo,bet zinoma ir vyras nori savo zmona matyti visada grazia,gal jis to nepasakys bet zinau kad jam patinka kai bunu ryskesne ir pasidaziusi,as manau kad moteris kiekviena turi kazkiek pasidazyti juk tam ir kosmetika sukurta biggrin.gif thumbup.gif ,as net sau pagrazeju su kosmetika,o be jos jauciuosi kaip pilka pelyte biggrin.gif zinoma buna dienu kai odai leidziu pailseti be kosmetikos,kai niekur eiti nereikia ir nelaukiu sveciu tada sau leidziu pailseti nuo visokiu dazu biggrin.gif
Zinoma kosmetika ir spalvas jau reikia pasiderinti ,nes ne visoms viskas tinka biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka pats procesas, niekada neatsibosta hihihi.gif
Atsakyti
Ka ipranti daryti kas ryta, to labai sunku atsisakyti, tiek daug priemoniu, naujos kolekcijos, man dazymasis naturalus procesas, taip kaip isivalyti dantis, tiesiog patinka ir tai taip moteriska smile.gif
Atsakyti
As dazausi tam, kad buciau dar grazesne, paryskinciau tai ka man dave gamta. Pvz., as be ir su makiazu kaip du skirtingi zmones, nes negaliu pasigirti ryskiais veido bruozais. Kas ryta darau sau makiaza, naudoju daugeli priemoniu, aisku viliuoja ir pati kosmetika ir jos kiekiai biggrin.gif Sau pasidaziusi atrodau labai grazi, o be makiazo jauciausi keistai, kaip apsinuoginus. Siandien, taip atsitiko, kad nespejau pasidazyti, tik akis tusu, tai sulaukiau daugybe "antikomplimentu": Kazkaip ligotai atrodai, gal susirgai, kas asitiko, neisimiegojai? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As kasdien turiu nors akis pasibrezti ir blakstienas butinai..nes nepasidaziusi ju atrodau kaip isvis ju netureciau biggrin.gif o paskui koks lupu blizgesys ir viskas..anksciau pamenu labai daznai pudra naudodavau, nes bandydavau slept sitaip strazdaneles blush2.gif o dabar jau tas pats..tik ypatingom progom ja naudoju smile.gif
Atsakyti
Todel, kad as, kaip ir kiekviena moteris, tinkamai pasidaziusi atrodau graziau. O kiekviena norime ir stengiames buti grazios ir patikti ne tik sau, bet ir aplinkiniams. smile.gif
Atsakyti
Dažausi, nes man tai patinka. Tiek pats procesas, tiek rezultatas.
Atsakyti
na tikriausiai del to, kad naturaliai nesu grazi... tiksliau oda negrazi... tai, deja, tenka naudoti krema su atspalviu kasdienai ir pudra rimtesniam isejimui i zmones... o daugiau kasdien ir nesidazau, jei tureciau normalia veido oda is vis nesidazyciau, bet deja verysad.gif
Atsakyti