Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl mes dažomės?

QUOTE(Makaka @ 2009 02 11, 19:51)
Dažausi, nes man tai patinka. Tiek pats procesas, tiek rezultatas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man taip pat
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2009 02 14, 15:10)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Man taip pat

sutinku, nors kartais ir tingisi ir siaip sveika pailset nuo dazu smile.gif bet nera graziau uz israiskingas akis,seseliu zaisma... megstu eksperimentuoti su spalvomis ir labai malonu kai kas pagiria ivertindamas tavo darba thumbup.gif
Atsakyti
Nepasidaziusi esu labai blanki, ir visad chemiskai bunu pasidazius antakius ir blakstienas, kad neatrodyciau kaip serganti.
Galiu iseiti kur nors nepasidazius, bet tada jauciuosi labai blogai, 10 metu senesne. O kai pasidaziusi iseinu, tai norisi ir pasitempti ir pati geriau jauciuosi. Taigi dazausi del saves.
Bet ne tik. Dauguma vyru sako, kad graziau naturaliau, bet kazkodel ne vieno komplimento nesulaukiau budama naturali, o kai pasidazau visada pasiberia komplimentai is vyru.
Taigi galima sakyti dazausi ir del saves (kad geriau jausciausi), ir del vyru (kad sulaukciau komplimentu blush2.gif ).
Atsakyti
As dazausi del saves, nes naturaliai nesu grazuole, sviesaus gymio ir baltos odos. Pasidazius sau esu labai simpatiska wub.gif
Atsakyti
pasidaziusi as sau labiau patinku ir jauciuosi geriau ax.gif ax.gif
Atsakyti
Tada sau atrodau patrauklesne 4u.gif
Atsakyti
Pasidažius galima paslėpti trūkumus ir akcentuoti privalumus smile.gif
O visos dažosi todėl, kad tampame gražesnės, o kai esame sau gražios ir kitiems, labiau savimi pasitikim
aš dažausi dėl savęs nail.gif
Atsakyti
As sau patinku su makijazu daugiau,negu be jo smile.gif zinau savo trukumus,ir stengiuosi juos uzmaskuoti,be makijazo i gatve neinu schmoll.gif nors minimalu ,bet padarau.namuose galiu ir be makijazo buti,leidziu veidui atsigauti smile.gif
Atsakyti
dazniausiai dazausi tik darbo dienomis, o savaitgaliais oda ilsisi, aisku jeigu kur einu savaitgali irgi dazaus blush2.gif o del ko dazausi: i darba einu anksti, tad eiti uztinusiai nu kazkaip nei sis nei tas,o pasidaziusi pati tarsi pasitempiu ir sau labiau patinku, geriau jauciuosi ax.gif
Atsakyti
juk mes,moterys, mums nors ir visa diena prie veidrodzio stovet clap.gif dazausi, nes man patinka, vis atrandu kazka naujo clap_1.gif
Atsakyti
Paprastai pasidažiusi bent minimaliai jaučiuosi gražesnė nail.gif ir labiau pasitikinti savimi, o kartais geras makiažas praskaidrina ir nuotaika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witalyli: 12 kovo 2009 - 14:18
QUOTE(witalyli @ 2009 03 12, 14:18)
Paprastai pasidažiusi bent minimaliai jaučiuosi gražesnė nail.gif  ir labiau pasitikinti savimi, o kartais geras makiažas praskaidrina ir nuotaika  smile.gif

pritariu 100% thumbup.gif
Atsakyti