Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl mes dažomės?

Man greiciausiai kaip ir AGNITEI labai patinka pats tas procesas. Patinka pasidaryti makiaza pagal nuotaika kartais ryskesnis kartais naturalus visai. arba kaip BALERINA sake ryskina kas graziausia. as taip pat stengiuosi paryskinti grazius veido bruozus.
Siaip makiazas kaip butinybe man greiciausiai del to kad turiu turputi paberta veido odele kad irmazai ten paberta bet vistiek jauciu diskomforta, nepasitikiu savim, negaliu laisvai bendrauti su zmonem jei esu nepamaskavusi problemisku vietu. Patinka pasidazyti nes kartais tik to ir tetruksta iki geros nuotaikos ir siaip jauciuosi labiau savimi pasitikinti (nors makiazu tikrai nesusikuriusau 'naujo veido' ). Kai pati geriau jauciuosi ir zmonem aplinkui su manim smagiau bendrauti. smile.gif
Atsakyti
gal zinot mergaites kaip pasidaryti akiu makiaza uzkritusioms akims? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oleandras22 @ 2011 01 14, 22:05)
gal zinot mergaites kaip pasidaryti akiu makiaza uzkritusioms akims? ax.gif  smile.gif

Šita http://www.supermama...howtopic=207010 ir visos tolimesnės makiažo temos.
Atsakyti
Visada galvojau, kad mėgstu dažytis, mėgstu tą procesą, bet tiesa tokia, kad nepasidažiusi jaučiuosi kaip be drabužių.. net į parduotuvę nebejauku be dažų nueiti blush2.gif kai nepasidažau jaučiuosi sau labai negraži, be bruožų... kad visas veidas būtu išblankęs.. žiaurus čia mano įsitikinimas.visi sako, kad normaliai aš be dažų atrodau ir draugas vis prašo, kad nesidažyčiau, nes jam gražesnė be dažų, bet aš nebepriimu savęs tokios kokia esu natūrali verysad.gif nenaudoju pudrų, paryškinu tik antakius ir akis kokiu tušu padažau, bet ir tai mane labai pakeičia, jaučiuosi kaip naujas žmogus būčiau doh.gif bandau dabar kaip nors pradėti priimti save tokia, kokia esu iš prigimties, kad bent iki parduotuvės ar miesto nueičiau nepasimaliavojusi.
Atsakyti
gal kas kursus veda kaip pasidazyt? smile.gif ir ismokyt smile.gif
Atsakyti
O va aš esu laaaabai didelė tinginė doh.gif Nesidažau, tiesiog ne dėl to jog nenoriu ar nepatinka pagražinti veidukai, bet todėl, kad tingiu, bet ne dažytis, o valytis makiažą !!!! doh.gif biggrin.gif Man netgi labai patinka stovėti prieš veidrodį ir daryti kažką nepažįstamo iš savęs ( kai turiu laiko ) bet va esmė, kad paskui man didelė kančia, kai reikia nusivalyti tą grožį doh.gif Dažydavausi kasdien kažkada, nėjau net į parduotuvę ar į kiemą nepasitepliojus pudra ir tušu, o šiandien mane per prievartą, tik iš reikalo priverstumėt pasidažyti.. Turbūt senstu biggrin.gif O šiaip, atsakymas į klausimą būtų: Dažausi tam, kad labiau patikčiau sau ir kažkiek pasikelčiau pasitikėjimą savimi, man tas padeda ; ))) 4u.gif
Atsakyti
Aš kai pasidažau jaučiuosi labai moteriška... Ir graži.
Gaila, kad tokių progų, kad pasidažyti dažnai nebūna.
Kaip man šį vakarą užėjo noras pasudažyti...
Prisivajojau, kokių priemonių labiausiai man reiktų gražiam makiažui pasidaryti.

Aš ne iš tų, kurios į parduotuvę ar į paskaitas, darbą eidamos pasidažo. Todėl man makiažas šventė.
Atsakyti
QUOTE(Aiskrym @ 2011 02 04, 22:07)
Aš kai pasidažau jaučiuosi labai moteriška... Ir graži.
Gaila, kad tokių progų, kad pasidažyti dažnai nebūna.
Kaip man šį vakarą užėjo noras pasudažyti...
Prisivajojau, kokių priemonių labiausiai man reiktų gražiam makiažui pasidaryti.

Aš ne iš tų, kurios į parduotuvę ar į paskaitas, darbą eidamos pasidažo. Todėl man makiažas šventė.

bet jei pati sakot, kad jauciates moteriska ir grazi,tai kodel nebut tokia kasdien.nors siek tiek.kad kiekviena diena butu mazyte svente
Atsakyti
As taip pat nesidazau kasdien. Pudra ir tusu gal pora kartu per savaite pasidazau, kur nors eidama. Eidama i darba niekada nesidazau, nes darbas tikrai sunkus ir makiazas po penkiu minuciu jau nebe puostu mane, o gasdintu aplinkinius smile.gif Man patinka pats dazymosi procesas, saves "ceckinimas ". Kai noriu pasidazyti, visada randu tam laiko.
Atsakyti
Šiuo metu pas mane tokia situacija, kad daugiausiai laiko praleidžiu namie. Namie dažytis man kažkaip neee ax.gif
Aš pastebėjau, kad pas mane tas noras dažytis užeina kažkokiom bangom. Nežinau, nuo ko jos priklauso.
Aš nujaučiu, kad man artėja ta banga, kad pradėsiu daugiau dažytis vėl...

Bet žinot, koks blogas dalykas iš tų mano "bangų"? Tai, kad kai užeina dažymosi noras aš suprantu, kad mano visos kosmetikos galiojimo laikas jau seniai pasibaigęs...
Atsakyti
Visada ai pasidarau makiažą, ryškesni ar natūralesni būnu labiau savimi patenkinta, pasitikinti, nes turiu gana problematišką veido oda, tai ja patvarkius, užmaskavus iškart geriau jaučiuosi. O jei dar lūpas ryškiau pasidažau, prailginu blakstienas...Mmm wub.gif flirt.gif
Atsakyti
Dabar sedziu namuose tai isvis nesidazau, bet anksciau dirbau toki darba kad visada turedavau buti pasitempus tai rytais tas makijazo darybas budavo man tikras vargas. Megstu buti naturali tokia kokia esu ir vyrui tas labai patinka.
Atsakyti