Mano visas dazymasis - akiu tusas ir lupu blizgis... Akis dazau,kad atrodytu israsikingesnes,na o lupytes,kad vaikina viliotu dar labiau

dazausi tam kad buciau sau grazesne ir siaip kad gtaziau ir kitiems atrodyciau tada labiau savim pasitiki ...

QUOTE(Aislanda @ 2007 02 07, 09:10)
del saves sakai?

QUOTE(ashantik @ 2007 03 12, 16:49)
Mano visas dazymasis - akiu tusas ir lupu blizgis... Akis dazau,kad atrodytu israsikingesnes,na o lupytes,kad vaikina viliotu dar labiau 

as lupas dazausi tam kad jos nesausetu

o vaikinam kaip tik priemones lupom nepatinka, tik ismozojam juos
Pasakysiu kodel as dazausi - ogi todel, kad esu labai laiminga gimusi mergina!
Man patinka naudotis tuo, ka zmones per sitiek metu sukure moterims ir istobulino. Man patinka piesti. Savo veida - irgi
Gal dar prisideda tai, kad esu meniskos sielos zmogutis?..
Megstu makijaza, nebijau isbandyt naujoves, ryskias ar kiek neiprastas spalvas. Kodel ne? Juk esu mergina
Kartais tiesiog sedziu namie viena ir sumastau ar kur nors pamatau koki idomu makijaza, atsisedu prie veidrodzio ir pasimaliavoju paziuret, kaip ant manes atrodo
Ne del kitu dazaus - del saves, nes man tai labai patinka
O jei dar mano isbandyti dalykai ar patarimai kada nors pravercia kitoms merginoms, tai isvis yra super

Dažausi, nes nesidažiusi būnu panaši į rausvą paršelį

Rimtai dazausi tik per koncertus , tuomet sugaistu koki pusvalandi ar daugiau. Bet man patinka tas procesas ir kai baigusi pazvelgiu i save , matau visiskai kitokia mergina. Pasikeiciu radikaliai,bet nesakyciau,kad tampu grazesne,tiesiog kitokia. Kasdien naudoju tusa,nes be jo jauciuosi kaip be kelnaiciu.

neabejoju, kad kiekviena saikingai ir skoningai pasidaziusi moteris yra grazesne nei be makiazo. todel ir dazausi - kad buciau grazesne. nes tai kelia pasitikejima savimi. kazkur skaiciau, kad buvo atlikti tyrimai - vyrai retai skiria kada moteris su makiazu kada be jo (kai jis dieninis ir profesionalus) ir issirenka padazyta moteri, nes ji tiesiog grazesne jiems.