Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl mes dažomės?

Dažausi dėl saves, nors vyras sako kas dėl kitų moterų....
o šeip man labai patinka pats procesas.
Atsakyti
aš nesidažau..tik blakstienas paryškinu..o jas ryškinu tam, kad jos butų daaar ilgesnės nei visada ir sukeltų kitom pavydą biggrin.gif
Atsakyti
Dazausi del to, kad esu moteris 4u.gif
Del to, kad man patinka pirkti ivairiausius moteriskus niekucius, kalbant ne tik apie kosmetika, bet papuosalus, drabuzius ir pan. Patinka puostis, patinka pats procesas, o svarbiausia -rezultatas bigsmile.gif Ir nezinau kodel- ar del saves, ar del kitu -tiesiog patinka ir viskas. Patinka ziuret i save grazia thumbup.gif Nors niekada nebijojau ir nebijau iseiti nepasidaziusi, taciau pati jauciuosi daug smagiau, kai zinau, kad atrodau graziai- na bent jau sau:lotuliukas: Neatsidziaugiu kad esu moteris! lotuliukas.gif
Atsakyti
patinka pats procesas ir rezultatas... user posted image

bet dazymasis man nekasdienis dalykas - kartais tiesiog atsiranda noras pasidazyt...

ir be makiazo puikiai jauciuosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 05 birželio 2008 - 18:55
As pati sau labiau patinku kai esu pasidazius.Be makiazo jauciuosi nublukus kazkokia lotuliukas.gif Be to visi klausia ar nesergu lotuliukas.gif Zodziu,nedarkau savo isvaizda isorinio pasaulio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2008 06 05, 17:37)
Dazausi del to, kad esu moteris  4u.gif 
Del to, kad man patinka pirkti ivairiausius moteriskus niekucius, kalbant ne tik apie kosmetika, bet papuosalus, drabuzius ir pan. Patinka puostis, patinka pats procesas, o svarbiausia -rezultatas bigsmile.gif  Ir nezinau kodel- ar del saves, ar del kitu -tiesiog patinka ir viskas. Patinka ziuret i save grazia  thumbup.gif  Nors niekada nebijojau ir nebijau iseiti nepasidaziusi, taciau pati jauciuosi daug smagiau, kai zinau, kad atrodau graziai- na bent jau sau:lotuliukas:  Neatsidziaugiu kad esu moteris!  lotuliukas.gif

AUKSO ZODZIAI wub.gif VISISKAI SU TAVIM SUTINKU drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 05, 23:42)
AUKSO ZODZIAI wub.gif  VISISKAI SU TAVIM SUTINKU drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
O labiausiai dziugina, jei salia esantis mylimasis niekada neprikaisioja ir nebumba del to, kad tau amziais kazko vis reikia doh.gif Neatsidziaugiuosi, kad mano berniukas ne tik kad nepriekaistauja jeigu nusiperku kokia kvailyste - kurios niekada nepanaudoju doh.gif lotuliukas.gif bet pamates blizgancias akis ziurint i koki moteriska daikciuka- dar ir pats nuperka thumbup.gif nail.gif flirt.gif
Atsakyti
as dazausi kad pakelciau sau nuotaika..kas daugiau suniui pakels uodega jei ne jis pats biggrin.gif man makiazo darymo procesas labai patinka, bet i diena daugiau nei viena makiaza sau negaliu darytis, jei pasidarius nepatinku sau ir nusivalau, tadien daugiau nesidazau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2004 09 14, 21:42)
Kodel jus darotes makiaza, ar tam kad patiktumete sau, ar tam kad patiktumete vyrams?
O gal uz viso to slypi nepasitikejimas savo isvaizda, kad reikia dazytis?

niekada nesidaziau del kitu ar juolab del vyru,pastoviai esu nepasidazius,kad ir siandien dirbau,bet buvo nulis makiazo,man ne problema iseiti i gatve nepasidazius,priesingai nei kitoms,negali net siuksliu isnesti,darosi makiazus lotuliukas.gif o kai dazausi,tai tam,kad sau patikciau tongue.gif
Atsakyti
Kremines pudros nenaudociau, jei oda butu maziau problemiska, dabar ja tiesiog maskuoju spuogelius. Kai viskas normalizuojasi, iskart nugrudu y tolimiausia kampa ir pamirstu, kad turiu biggrin.gif is tikruju tai nezinau, kodel ja naudoja tos, kuriu oda sveika ir grazi, man tada butu labai gaila (ne pudros, o odos), nes tai tiesiog nereikalinga. O siaip kasdien naudoju ruda akiu piestuka ir tusa, bet dazausi labai subtiliai. Beje, kai susitvarko oda, daznai metu ir piestuka, nes tada sau atrodau labai grazi be nieko biggrin.gif ir dazausi tikrai tik del saves, kad gerai jausciausi, nes jei einu gatve ir jauciu (arba man tik atrodo), kad visi mato kiekviena mano spuogeli, tai gal verciau ji uzmaskuoti, kad taip nekompleksuociau? Taigi cia jokie vyrai neieina y dazymasi ar y nesidazyma - vyrams patinki tada, kai nekompleksuoji, o jei makiazas suteikia daugiau pasitikejimo savimi, kodel tada juo nesinaudoti? Nors visada visur reikia saiko, auksine taisykle mirksiukas.gif
Atsakyti
as kai pasidazau net jeigu ir nezymiai, pasitikejimas savimi sokteli 500%, pasitempiu, gragsciau eiti pradedu, ir isviso net vyras neatsistebi kodel man paprasciausiais lupu blizgis ar tusas tiek zavesio priduoda., o cia tiesiog pasitikejimas savim atsiranda, savotiskas flirtas su aplinka blush2.gif . kiti gali pasakyti kad tai kompleksas, gal ir taip nesijauciu ideali ir tobula, bet uztenka tik trupucio makiazo ir as jauciuosi tokia, moteriska, zavi..... rolleyes.gif
Atsakyti
kaip čia nesidažysi, kai tiek gražios kosmetikos parduotuvėse bigsmile.gif lotuliukas.gif
šiaip kasdieną naudoju pudrą, nes oda nekokia, tušą, kad paryškinti akis, ir lūpų blizgį, nes natūraliai lūpos be spalvos. Žodžiu, maskuoju trūkumus, pabrėžiu privalumus, kad gerai jausčiausi.
ir, sakykit ką norit, bet tai daug kur padeda -pasidažai, pasipuoši truputį, ir pasaulis tau tampa draugiškesnis mirksiukas.gif
Atsakyti