Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl mes dažomės?

Dažausi dėl savęs(labai patinka), dėl mylimojo(ech...Jei myli,tai ir be makiažo rolleyes.gif ).Gal ir nereikėtų dažytis, nes bendradarbės žiauriai pavydi. fart.gif Tik ateinu į darbą - tuoj pat veriantys žvilgsniai, klausimai kur pirkau,kiek mokėjau...Bando kopijuoti. doh.gif lotuliukas.gif Kažkaip nenuskilo su kolegėm nes ir drabužių labai pavydi, na ne visos vienodai galime sau leisti... vacation4.gif fart.gif
Atsakyti
As dazausi, nes esu nepatenkinta savo veido oda, ir bruozais. Jeigu tureciau lygia ir grazia veido oda ir israiskingus veido bruozus, tai manau man uztektu tik lupu blizgio biggrin.gif
Atsakyti
...dazomes nes priperkam tonas kosmetikos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 07 17, 15:22)
...dazomes nes priperkam tonas kosmetikos.. biggrin.gif

Tikra tiesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sung @ 2008 06 05, 22:50)
As pati sau labiau patinku kai esu pasidazius.Be makiazo jauciuosi nublukus kazkokia lotuliukas.gif Be to visi klausia ar nesergu lotuliukas.gif Zodziu,nedarkau savo isvaizda isorinio pasaulio lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as ir tokia balta, tai kad neakinciau savo baltumu todel ir dazausi biggrin.gif
Nors i senatve labiau pigmentas gaminasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedradi: 17 liepos 2008 - 18:24
mano veidas labai nesimetriskas - ta prasme, kad labai skiraisi antakiu forma, akiu forma, njet zandai ir lupos desinej ir kairej pusej skiriasi blink.gif nufotkinus is skirtingu pusaiu du skirtini zmones atrodo, tai padazius susivienodina ax.gif nu ir siaip vazidas veidrody pasikeicia. nors buna kad savaite nesidazau. ax.gif
Atsakyti
Kad sau labiau patikciau tongue.gif
Atsakyti
man atrodo dazomes tam, kd pasleptume savo kompleksus ir bijodamos konkurencijos tarp moteru rolleyes.gif Juk dauguma nori atrodyt kitaip nei atrodo naturalios, todel susikuria sau kazkokius standartus, idealus kuriu siekia pasiryskindamos. Be to, taip lengviau atkreipt aplinkiniu demesi i tai, ka turime graziausio bigsmile.gif
Atsakyti
Nes norime atrodyti graziai ir jaustis dar graziau negu esi is tikruju ;D
Atsakyti
Dazausi del keliu priezasciu:
1. Noras buti grazesniai uz kitas hihihi.gif
2. Liga pirkti kosmetika vercia ja naudoti biggrin.gif
3. Holivudiniu grazuoliu kultas ir reklamu itaka vercia neatsilikti nuo mados brunette.gif
Daugiau siuo metu nesugalvojau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 06 spalio 2008 - 12:11
QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 05, 10:24)
man atrodo dazomes tam, kd pasleptume savo kompleksus ir bijodamos konkurencijos tarp moteru rolleyes.gif 

Makiažu įmanoma paslėpti kompleksus g.gif Įdomus požiūris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 10 06, 13:10)
Dazausi del keliu priezasciu:
1. Noras buti grazesniai uz kitas hihihi.gif 
2. Liga pirkti kosmetika vercia ja naudoti  biggrin.gif
3. Holivudiniu grazuoliu kultas ir reklamu itaka vercia neatsilikti nuo mados  brunette.gif
Daugiau siuo metu nesugalvojau  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Labai gerai pasakei. mirksiukas.gif
Atsakyti