Ir beje, dėl neatidavimo. Juk nebūtinai iš piktos valios gali neatiduoti. Na sakykim, atsitiks kas, suma nemaža, tai kaip paskui ją atgauti???
Skolinu, bet kiekvieną kartą sau prisižadu, kad jau paskutinį kartą.
Iš tokių, kurie jau buvo pasikiaulinę ir reikėjo primininėti, paprašau paskolos raštelio. Nuostabu, bet kai yra raštelis niekam nekyla problemų su atmintim
Nors teistis tai neičiau 
Papildyta:
Nu šiaip jau jei baisiausias variantas tai jei tinkamai įforminta, tai skola paveldima. Atiduot turės tas kas paveldės turtą.
Iš tokių, kurie jau buvo pasikiaulinę ir reikėjo primininėti, paprašau paskolos raštelio. Nuostabu, bet kai yra raštelis niekam nekyla problemų su atmintim

Papildyta:
QUOTE(Merguzele @ 2006 09 12, 20:25)
Ir beje, dėl neatidavimo. Juk nebūtinai iš piktos valios gali neatiduoti. Na sakykim, atsitiks kas, suma nemaža, tai kaip paskui ją atgauti???
Nu šiaip jau jei baisiausias variantas tai jei tinkamai įforminta, tai skola paveldima. Atiduot turės tas kas paveldės turtą.
Tūkstančiais neskolinu, bet iki 100 lt ir pažadėję gavę algą grąžinti-paskolinu, o su salyga-kažkada grąžinsiu, tai nea, pati galiu geriau sau kokį naują pribambasą nusipirkti

Mano vyrelis irgi gerietis
: paskolino vienam įtartinam draugui tūkstantį, tas ir pamiršo atiduoti.. vyro požiūris: ai, vargšas, ką jau čia, darbo neturi...
Bet sako, daugiau nė cento neskolins, jei šitos skolos nesulauks. Žiūrėsim, kaip jo jautri dūšia atsilaikys prieš kitą verksmingą prašymą, ar tik neteks man įsikišti
:

Bet sako, daugiau nė cento neskolins, jei šitos skolos nesulauks. Žiūrėsim, kaip jo jautri dūšia atsilaikys prieš kitą verksmingą prašymą, ar tik neteks man įsikišti

Mano draugai matyt kitokie
nes niekada neprašo paskolinti
Dažniausiai 'skolinu' sesei. Tik pamirštu, o paskui ji atiduoda, o aš net neatsimenu už ką

mano vyrelis tai paskolina ir pamiršta, o aš tai prisimenu jai jam primenu tai jis sako nepergyvenk atiduos, bet negaliu
pamiršti ir viskas

Mums su vyru dabar skolingi apie 500 lt. Cia skirtingu laiku skirtingiem zmonem paskolinti pinigai Ir jei is vyro draugo dar yra vilties atgauti pinigus, is mano draugiu jau nebe.
Paskutini kart paskolinau pernai vasara savo biciulei 300 lt. Ji vienisa mama ir prase pinigu apmoket vaiko darzeli ir kisi duot kad i ji uzrasytu. Negalejau nepaskolint
. Bet praejo daugiau nei metai bet ji ne nesiruosia grazint, nors juos finansine padetis akivaisdziai pagerejo. Bent jau naujem rubam ir batams uztenka
Paskutini kart paskolinau pernai vasara savo biciulei 300 lt. Ji vienisa mama ir prase pinigu apmoket vaiko darzeli ir kisi duot kad i ji uzrasytu. Negalejau nepaskolint

Visada, skolinu, bet kadangi daugiau nei 50, na gal 100 litų negalėčiau paskolinti( nes pati daugiau neturiu) tai ne tokia jau didelė suma, kad negalėčiau palaukti kol atiduos..........
Papildyta:
Tai manau pats metas jai priminti, kad ji tau skolinga.........
Vat mano bėda yra ta, kad aš užmirštu kas man skolingas ir kiek..... O užsirašyt vis kažkaip vis nepradedu......... Taip, kad skolinkitės pinigus iš manęs
, nedidelėmis sumomis ir dažnai
Papildyta:
QUOTE(vivusia @ 2006 09 16, 16:29)
Bet praejo daugiau nei metai bet ji ne nesiruosia grazint, nors juos finansine padetis akivaisdziai pagerejo. Bent jau naujem rubam ir batams uztenka 

Tai manau pats metas jai priminti, kad ji tau skolinga.........
Vat mano bėda yra ta, kad aš užmirštu kas man skolingas ir kiek..... O užsirašyt vis kažkaip vis nepradedu......... Taip, kad skolinkitės pinigus iš manęs

Dabar skolinu tik labai geriems draugams ir sąžiningiems kolegoms
Anksčiau buvau pernelyg dosni, tai skolindavau, galima sakyti, tam, kas paprašo, deja, turėjau pamokėlę, po kurios skrupulingai atsirenku, kam galima skolinti, kam nesinorėtų
Gyveno pas mane viena pažįstama gerą mėnesiuką, naudojosi viskuo: vonia, elektra, valgė, ką pagamindavau ar nupirkdavau, paskutiniu metu net į mano garderobą įlysdavo ar pasiskolindavo "smulkių" išlaidoms. Aišku, gavusi atlyginimą, žadėjo skolas grąžinti ir padengti gyvenimo išlaidas. Baigėsi jos viešnagės mėnesiukas, tikėjausi, kad atsilygins - grąžins paskolintus pinigėlius (suskaičiavau, kad kažkur 250 litų) + komunalinės paslaugos perpus, už nuomą tiek jau to, o ji susikrovė lagaminus ir pasakė ČIAO
net neužsiminusi apie skolas, nors padėkojo už mano gerą širdį. Po to kažkaip neišdrįsau jai užsiimti, kad ji man skolinga maždaug 500 litų, o ir ji pati dingo iš horizonto

Skolinu nedidele suma ir tik tokiems zmonems kurie tikrai zinau kad atiduos skola

Kazkada turejau labai gera drauga, draugavom n metu, santykiai buvo
bet mes buvom tiesiog draugai
as turejau vaikina, o jis mergina. Bet musu santykiai labai paslyjo, kai jam predejau skolinti pinigus, kai jam reikedavo visada jam duodavau, bet kai viena karta man reikejo ir jis ta zinojo, skolos man nustatyta diena neatidave ir man reikejo reikalauti savo pinigu, labai nemaloni situacija
bet gi vel jis neturejo, ar tai nenoreja man tada grazinti, tai tieko skolintis, o as to labai nemegstu
paskui jis gana didele (man tai dideli pinigai) pradejo atidavineti po 20lt, 50lt
Po to laiko niekam neskolinu