Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

Nori prarasti drauga-paskolink pinigu cool.gif Auksine taisykle smile.gif
Atsakyti
Mano mama sakydavo - skolink tiek, kiek nebus gaila, jei negrazins... umn.gif
Atsakyti
Seniau suprasdavau, kai zmones skolindavo pinigus artimiems.... O dabar gi yra bankai, yra kreditines korteles ir kai kas nors lenda prie giminiu ir draugu prasydamas paskolinti, man susidaro vaizdas, kad iesko kvailiu ir nori pigiai prasisukti savo problemas kitiems uzkraudamas.
Atsakyti
Skolinu ti nedideles sumas ir tik tiems kuriais 100 procentu pasitikiu kad grazins rolleyes.gif
Atsakyti
I skolinima ziuriu nelabai palankiai... Na, jei zinai, kad taip padesi zmogui, tai negi nusisuksi... Bet tai turi buti artimas zmogus, kuriuo pasitiki. Esu girdejus atveju, kai zmones nezinia kam skolina, o paskui iesko skolininku... Viskam yra ribos mirksiukas.gif
Atsakyti
verysad.gif ...po paskutinio paskolinimo praradau drauge, su kuria sutariau 10 metu, tai buvo skausmingiau nei netekti pinigu... Pinigus susigrazinau, drauges - ne.
Atsakyti
Neskoliname schmoll.gif
Atsakyti
Banke ememe paskola automobiliui. Viskas ejosi gerai, kol nepriejome vieno punkto- reikalingas laiduotojas (zmogus,kuris garantuoja kad uz paskola bus sumoketa). Mes buvom ka tik atvyke i JAV, kredito istorija 0, draugu/giminiu 0. Vyro kolega pazinojo ji lygiai dvi dienas, bet paprasytas nemirktelejes pasirase. Iki siol su dekingumu prisimenu ta zmogu, o juk jis butu turejes padengti musu skola, jei mums kas butu atsitike.
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2006 10 05, 20:02)
Banke ememe paskola automobiliui. Viskas ejosi gerai, kol nepriejome vieno punkto- reikalingas laiduotojas (zmogus,kuris garantuoja kad uz paskola bus sumoketa). Mes buvom ka tik atvyke i JAV, kredito istorija 0, draugu/giminiu 0. Vyro kolega pazinojo ji lygiai dvi dienas, bet paprasytas nemirktelejes pasirase. Iki siol su dekingumu prisimenu ta zmogu, o juk jis butu turejes padengti musu skola, jei mums kas butu atsitike.

pas mus tokiu jauciu ne su ziburiu nesurastum, o ir pati nelaiduotum, jei zmogu pazinotum tik dvi dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
niekada
Atsakyti
Na aš kažkaip tokių draugų net neturiu, kuriems reikėtų skolint pinigus, turiu dvi geriausias drauges, bet jos visai gerai uždirba ir jom to nereik.... g.gif Taigi man ir atvejų tokių nebuvo. Na tik kartais būna- kad tarkim nėr grynų su savim, o reik būtent jais atsisakityt, tai paskolinam viena kitaj, bet tai aš tikrai žinau, kad man atiduos tuos pinigus... Mylimojo draugams irgi niekad nebuvo prireikę pinigų paiskolint.

Jeigu mano draugams kažkas nutiktų, tikrai paskolinčiau. Juk visko būna- o gal kokiai operacijai prireiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 10 06, 08:21)
Na aš kažkaip tokių draugų net neturiu, kuriems reikėtų skolint pinigus, turiu dvi geriausias drauges, bet jos visai gerai uždirba ir jom to nereik.... g.gif Taigi man ir atvejų tokių nebuvo. Na tik kartais būna- kad tarkim nėr grynų su savim, o reik būtent jais atsisakityt, tai paskolinam viena kitaj, bet tai aš tikrai žinau, kad man atiduos tuos pinigus... Mylimojo draugams irgi niekad nebuvo prireikę pinigų paiskolint.

bet jei tiems tavo draugams reiktu skolinti vos ne pastoviai, ir tavo draugams ir tavo antrai pusei , tai nemanau kad taip geranoriskai ir su nori imtum ir paskolintum.
P.S. gerai jei ta skola nesiekia 1000Lt, o jei ji siekia gerokai daugiau ir savo pinigu tektu laukti metus ir daugiau ir kiekviena karta priminti kad yra skolingas g.gif
Atsakyti