vakar bendradarbiui paskolinau 120lt,kad datrauktu iki algos,nes turejo nelaime ir issileido,zinau,kad kai gausim atlyginimus is kart grazins,o siaip skolinu tik patikimiems zmonems,nes esu pasimokius kai paskolini ir negrazina visai,paskui po kelis metus reik skolas issimusinet.pati nemegstu skolintis,nebent tikrai zinau,kad greitu metu turesiu is ko grazin.

vadovaujamės tokiu moto: pats nesiskolink ir kitam neskolink. taip ir darom.
draugam paskolinčiau, giminaičiams ne
pasimokiau kaip reikiant
Gavosi, kad neskolinau, bet dovanojau
Atgavau tik gal 5% ką skolinau

Manęs tai kažkaip niekas niekada neprašo..Nežinau gal galvoja, kad pati neturiu
arba, tiesiog žmonėm iš mano aplinkos nereikia paskolų. Kartais draugėm paskolinu keliasdešimt litų, bet ir tai tam kartui: ta prasme jei neturi grynų ar pamiršta piniginę ir panašiai. Dar nėra buvę, kad negražintų. Aj va dabar žinau, kad draugei reikia 400lt vieną reikalą susitvarkyti, staigiai neturi, tai kai gera draugė kažkaip pasitikiu ir pati pasisiūliau paskolint, bet nepaimė
O šiaip dabar pagalvojau, kad jei žmogus prašo paskolinti iki algos, kad ir nedidelės sumos, labai gali būti, kad nelabai moka su finansais tvarkytis, tai gali ir negražinti. Aišku nekalbu apie atvejus, kai jau tikrai labai sunki materialinė padėtis arba kokia nelaimė ištinka.

Skolinciau tiek, kiek netekus nebutu tragedijos paciai
Kaiminysteje gyvenu su seima, kuriai daznai tenka paskolinti nedideles sumas, dar nebuvo taip, kad negrazintu. Stengiuosi niekam neskolinti daugiau kaip 100 lt, nes man paciai tai nemaza suma. Viena karta buvau paskolinus seseriai keleta tukstanciu lt ivykus nelaimei, taciau juos atgavau

Neskolinu pinigu draugams kaip sakoma pinigai isskyre ir geriausius draugus

kai turiu tai paskolinu,na bet aisku ne simtais o mazesnem sumom.ir tai tik tiems kuriais pasitikiu ir zinau kad laiku atiduos.nes buvo ir tokiu kad pasiskolino tai reikejo laukt 2 menesius nors zadejo grazinti po savaites
na ir draugai jei turi tai paskolina,bet retai prasau,nes stengiames kad taip geriau nebutu

paskolinam tik nedideles sumas. o mes buvom viena kart kompa lizingu is draugo pirkia. zadejom per 8men. atiduoti, bat per3 atidavem. labai nesmagu kai esi draugui skolingas.

Anksčiau skolindavau, o dabar ne, nes nebeatgaunu pinigų
pasimokiau jau

QUOTE(busimas_draugas @ 2011 02 09, 13:39)
vadovaujuos tokia logika, kad jei paskolinai tai praradai drauga. Seniau skolindavau ir nemazai, bet kai reikedavo susigrazinti sunkiai ir per pykcius nustojau skolinti. beje kai paciai reikia pasiskolinti irgi labai sunku budavo gauti. todel dabar niekam ir niekada 

Bjauriausias jausmas, kai reikia PRAŠYTI, kad atiduotų PASKOLINTUS pinigus. Tokia kalta tenka jaustis, tartum reketuotum