Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

QUOTE(bmw720 @ 2011 05 19, 12:35)
Mano poziuris panasus. Yra keletas zmoniu, kurie skolingi nedideles sumas , bet vistiek negrazina, nors zadejo po  savaites ar dvieju, o dabar virs puses metu praejo. Aisku nelabai tikiuosi litus atgauti biggrin.gif uztai kita syki tokiems neskolinsiu, nors atrodo nieko zmogus.. Artimiesiems ar seip zmonem kuriais  tikrai pasitikiu, daznai bendrauju ir panasiai tai paskolinu, kartais pats pasiskolinu  biggrin.gif

Kartais ir aš pasiskolinu bet jau llabai labai retai,kai tikrai prispiria beda.
Atsakyti
Dar nieks neprašė biggrin.gif
Atsakyti
Giminems - taip, paskolinciau, jei paprasytu, taciau tokio prasymo neesu sulaukus, o stai draugai daznokai praso, bet deja, po kazkiek nemaloniu situaciju, stengiuosi, neskolint...Po drauges paprasymo paskolint keleta tukstanciu, iki siol nebendrauju, uzpyko, nes neturejau biggrin.gif , kitas atvejis, kai paskolinau didesne suma, na ne tukstancius, bet menesi uztektu pragyvent tikrai, teko ismusinet ilga laika, gerai kad, galutinis variantas - sekmingas, vienos nedideles skolos apie 100lt taip ir neesu atgavus jau metai kokie, nors keleta kartu jau klausiau, kada skola atgausiu, apie kita skola draugui, buvau tikra, kad skola dvigubai didesne, bet tas tvirtina, kad ji mazesne dvigubai, jau galvoju ir pamirst....Skolinsiu tik tada, kai tu pinigu man visai nereikes ir galesiu susitaikyt, kad jas nematysiu niekad, siuo metu, tikrai skolinti - neskolinciau.....Keleta litu - kita kalba biggrin.gif
Atsakyti
dar neteko niekam skolint,bet tikiuos ir nereikes. pinigai toks slidus dalykas.... vien mintis,kad reiktu skolint doh.gif o jei dar didele suma unsure.gif
Atsakyti
Jeigu galiu nuo sio malonumo isisukti, tai ir issisuku. Bet kartais vis tiek tenka skolinti giminems ir draugams. Tiesiog esu nusistaciusi, kurie zmones patikimi, kurie ne. Nepatikimiems daugiau 200-300 Lt neskolinu, maza kas biggrin.gif . Nors atidave visada, bet tiesiog praterminavo, be to zinau apie pinigu leidimo iprocius. Yra zmoniu ziauriai nemokanciu elgtis su pinigais. kam man tos problemos, pastoviai priminti ir taip toliau.
Atsakyti
jokiu būdu ne. skolinčiau iki 100lt, bet pinigai gali sugriauti draugystę, todėl nerizikuoju nei ja, nei šeimos pinigais tongue.gif
Atsakyti
Pati nesiskolinu ir manęs šiaip neprašo. Nors kartą draugė prašė paskolint virš 1000 lt, tai atsakiau, kad neturiu, nes prisidirbus buvo ir neaišku, kada ir kaip būtų gražinus. g.gif
Atsakyti
Sykį padarėm tokią klaidą.... Jau ketvirti metai laukiam, kol grąžins... O suma - tikrai didelė. Draugystės, aikšu, irgi neliko. Ir sutartį turim, ir delspinigius turėjo sumokėti, ir t. t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agurčikas: 26 rugpjūčio 2011 - 14:28
Ne visi turi pinigų. Jei draugė paprašytų, jei labai reikėtų, o tuo metu pinigų turėčiau pakankamai, tai žinoma paskolinčiau. Nereikia čia skūpint. Jeigu reikia, tai visuomet paskolinu, bet aš pažįstu visas savo drauges, žinau, kas per žmonės jos ir ar atiduos ar ne. Visuomet atiduoda, o jei ir neduotų- man vienodai šviečia, jei jau neduotų, tai neduotų, bent kitą kartą žinočiau kas per žmogus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 08 26, 15:26)
Sykį padarėm tokią klaidą.... Jau ketvirti metai laukiam, kol grąžins... O suma - tikrai didelė. Draugystės, aikšu, irgi neliko. Ir sutartį turim, ir delspinigius turėjo sumokėti, ir t. t.

ne veltui sakoma: nori susipykti - paskolink pinigus. Ir dar mano nuostata tokia - prie pinigu nera draugu. Zinoma, patiems artimiesiems giminaiciams esu skolinusi ir paskolinciau ar padeciau bedoje. O del draugysciu -netikiu jomis.Yra viena pazystama prasiusi ,kad paskolinciau 1000 lt., bet atsakaiu.Nu ir nieko-toliau bendraujam, tik nebepraso paskolinti biggrin.gif .
Ai ,dar viena labai sena varianta prisiminiau.Tokia tipo drauge uzvaziavo ant greicio su dideliu prasymu,kad paskolinciau.Sakau neturiu, tai sako gal paskolink is kaimynu blink.gif .Zinoma,kad atsakaiu ir toki pasiulyma, o paskui per tv parode,kad jie sukciauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plan: 29 rugpjūčio 2011 - 22:12
Būtent - nori susipykt, paskolink pinigų. Aš asmeniškai neskolinu. Kadangi grynųjų pas mane visuomet mažai piniginėj, atsidarau plačiai plačiai (taip demonstratyviai) ištraukiu visus pinigus ir sakau "na galiu 20Lt paskolint".
O Šiaip yra pora draugų kurie ir mane gelbėjo kriziniu momentu ir aš esu gelbėjus. Bet tai yra žmonės kurie tiek artimi, kad tikrai negalvodama paskolin2iau kiek turiu iš "kojinės". Visgi didžiausia skolinta suma buvo 500Lt.
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2011 08 29, 22:02)
Sakau neturiu, tai sako gal paskolink is kaimynu  blink.gif .

nu nieko sau blink.gif blink.gif blink.gif tegu pati eina pas kaimynus ir skolinasi doh.gif
Atsakyti