QUOTE(voveriena @ 2006 10 09, 16:27)
As paskutiniu metu susiduriau su problema, kai pradeda atsisijoti draugai vien todel, kad apturi pinigu..Si problema aktualesne mano vyrui, o pasireiskia ji tuo, kad visi aplinkiniai pradeda ieskoti budu, kaip tavimi pasinaudoti- pvz. vyro jau 3 kart per menes " draugai" praso paskolint pinigu..ir ne po 100 lt. , o po 15-25 tukst.

Ar kitokiu budu iesko naudos...
Gal cia ne visai i tema, bet naujos temos uzvedinet nenoriu, man tik idomu, kaip pasikeite santykiai su draugais , kai turtine padetis ima ryskiai skirtis? ir kaip santykiai pasikeicia, paskolinus jiems pinigu ( kalbu ne apie tukstanti litu)?
taip ir pasikeite, kad daugiau nei puse draugu otboj

kai atsiranda pinigu, pamatai, kas yra, kas. man vyras seniai sakydavo, kad pinigai apsunkina santykius su zmonemis. o as naivuole netikejau, bet ziuriu, kad ar tik nebus diedo tiesa

net is tu draugu, uz kuriuos buciau davus nukirsti ranka, nes draugavom nuo smelio dezes (kas jau kaip or keliasdesimt meteliu iseina), pradeda listi visokios gyvates...
isvada viena: atsiradus pinigams dauguma senu draugu atkrenta, o nauju surasti beveik nera sansu, bo aplinka nebe ta