Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

QUOTE(SoJa @ 2006 11 08, 15:49)
Priminei man tokį mano hronibalą kaimyną. Atvarė vieną kartą 5 litų skolintis, aš jo akivaizdoje piniginę išverčiu sakau: "va matai neturiu smulkių tik 200 Lt.", o jis sako: "tai duok,aš iki parduotuvės nueisiu ir iškeisiu"  bigsmile.gif net šilta pasidarė, galvoju, nu va štai ir po 200 litų, ... 

čia gal kiek ne į temą,
bet man toks truputį panašus įvykis buvo:
varau vieną rudenį iš Kauno į Vilnių vakarop, o Vievyje pastoviai grybais , uogom ir kitom gėrybėm prekiauja. Ir taip užsimaniau voveruškų vakarienei!!!

Nusižiūrėjau vieną prekybininkę, ir sustoju. Kai sustojau šiek tiek pasigailėjau - veidelis užtinęs, kvapas per kelis metrus trenkia... Už griovio dar kelios panašios personos sėdi - matyt laukia uždarbio. Na, bet grybų tai vis viena norisi!. Prasidarau langą, paklausiau kiek kainuoja, pasako kad 6 lt, nesideru, suverčia į maišiuką. Išsitraukiu piniginę - o ten tik vieniša 100-tinė... Nu ką dabar daryti. Toji žmogysta aišku grąžos niekaip neturi . Na o tų grybų noras vis dar nepraėjo. Tai ji sako:
- Duokit, aš iškeisiu.
Paabejoju, paebejoju, ir .... paduodu doh.gif . Ji tą šimtinę capt, ir pasileido per autostradą tekina, į kitą pusę, o aš sau mintyse jau galvoju, kad brangiai ta mano vakarienė atseis... fool.gif
Na bet dar viltis neapleidžia, sėdžiu. Ir ką sau galvojat?
Praeina kokios 5 minutės, žiūriu - pareina! bigsmile.gif Atbėga uždususi, ir į priberia man pilnas rieškučias monetų! Dvi saujas metaliniais! Truputį primečiau, kad nemažai ten tų monetų, bet neskaičiavau. Suskaičiavau grįžusi - tikrai, 94 Lt., centas į centą.
Jau tooookia skani vakarienė buvo, tokia skani - kaip už visą šimtą lotuliukas.gif
Atsakyti
Didelių sumų neskolinu - "nori susipykti, paskolink pingų" ax.gif Kelis litus kokiai kolegei tai paskolinu, bet ne daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Viskas niekada gyveni su vyru sakem neskolinsim nes po sei dienai is dvieju zmoniu neadgaunam 800 litu. verysad.gif
Atsakyti
draugams-ne, giminėms -taip smile.gif
Atsakyti
O ypač draugams skolint nereiktų. Kiek kartų jau buvau nudegus, bet dar vis nepasimokiau. Paskutinį kart paskolinau 2006birželio mėn, dar neatgavau blink.gif , nors neinu nereikalauju, aš nenubednėsiu , bet jau pasitikėjimo nebėr, o buvo tikrai geri draugai (dar dabar šiaip draugai). Nu man tikrai negaila kai žmogui reik, bet tikrai "jei nenori prarast draugų tai neskolink pinigų"
Atsakyti
Jei bėda - visada paskolinam 4u.gif
Atsakyti
mes paskolinam pora kart, tai istorija baigesi gerai, bet jau buvom nuejes i antstoliu kontora cool.gif
Atsakyti
mes tai skolinam ir draugams ir giminėms, kolkas tai viskasa gerai buvo, vienas draugas karta buvo pamirses, kad pasiskolino, teisingiau, jis zinojo, kad yra skolingas, bet mane, kad ne mums doh.gif , o kai priminem, tai sako, nu blin, o as vis suku galva, kam as tu pinigu skolingas lotuliukas.gif
Atsakyti
maza pinigu suma iki 50lt, bet ne daugiau.draugai kazkaip neskuba atiduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 20, 09:40)
maza pinigu suma iki 50lt, bet ne daugiau.draugai kazkaip neskuba atiduoti g.gif

Labai palaikau Jūsų nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(sagaa @ 2007 01 28, 22:02)
draugams-ne, giminėms -taip smile.gif

100% sutinku. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
smile.gif+2007 02 20, 15:38-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 20, 15:38)
Labai palaikau Jūsų nuomonę.

idomu kodel tie draugai niekada neskuba atiduoti g.gif o is draugu taip nejauku prasyti blush2.gif tad jei nenori prarasti draugu geriau neskolink pinigu
Atsakyti
Draugams galima skolinti, kuriais laikai draugais. Aišku, tik smulkmenoms drinks_cheers.gif
Atsakyti