Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

nemanau, kad norint turet draugu, turi skolint pinigu, nebent turi lyshna milijona, gali "isbandyt draugyste" bet mano manymu, kur pinigai, ten geriau su draugais nei dalintis nei ka 4u.gif
Atsakyti
labai skaudi tema.. verysad.gif esu zmogui, kuri laikiau tikru savo draugu, paskolinus milziniska (man) pinigu suma, nes maciau, kad kitaip jam bus sakes.. sutarem, kad grazins lygiai po 3 men - nesulaukiu jau 6 metai.. doh.gif doh.gif
Daugiau gyvenime niekam neskolinsiu. Isskyrus seimos narius. Ten kur pinigai - draugyste nebeegzistuoja, deja..
Atsakyti
va va mes kai pirkom nama taip pat prireike pinigeliu skolai, tiesiog pritrukom, tad galejom skolintis is draugu, bet nutarem kad geriau is banko nei is draugu. draugyste brangus dalykas.
Atsakyti
Patys niekuomet nesiskolinam is draugu ir neskolinam jiems,nes ten kur pinigai,ten draugyste ziurek baigias.Cia,as is asmenines patirties sakau sad.gif .
Kai buvom visai jauni,o mano vyrelis itin gerasirdis zmogutis,nusprende padeti draugui.Niekuomet nesiliausiu stebetis,tokiu jo poelgiu.Zodziu,gyvenom tuomet gan skurdziai,(buvo uzejas juodas metas).O pas vyra atejo vaikystes draugas su savo didelem bedom,pasiguode.O mano didvyris iskart pasiule parduoti savo masina,kad pagelbetu draugui doh.gif ,islipt is bedos.
Galvojat padekojo ir ivertino si kilnu poelgi tas draugelis biggrin.gif bash.gif
Ne velnio...po siai dienai jau 6metai kai akiu nerodo.
Stai ir draugystes pabaiga...
O kai viena kart taip pasimokai,praeina noras skolint aplamai.
Atsakyti
Jei turiu pinigų tai visuomet paskolinčiau tiek draugui, tiek giminei. O jei neatiduos, ... g.gif tai puiki proga išsiaiškinti, kad jis ar ji yra nedoras žmogus.

Negalėčiau atsisakyti padėti .
Atsakyti
QUOTE(Agninga @ 2007 02 22, 01:55)
Jei turiu pinigų tai visuomet paskolinčiau tiek draugui, tiek giminei.   O jei neatiduos, ...  g.gif  tai puiki proga išsiaiškinti, kad jis  ar ji  yra nedoras žmogus.

Negalėčiau atsisakyti padėti .

per daug tokie eksperimentai kainuoja. Viena yra skolinti kelis litus, padorumui patikrinti, bet kai praranti ne viena desimti tukstanciu... tada jau kita karta ir tuos kelis litus duosi itarinedama.. verysad.gif
(cia is asmenines patirties doh.gif - mokykites is svetimu klaidu )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 22 vasario 2007 - 08:35
va butent kad tu pinigu ne marios,ir gan sunkokai uzdirbami ir nesinori metyti ir dalinti kad patikrintum, kokie zmones supa mus.
Atsakyti
turiu vieną draugą, kuriam nuolat skolinu pinigus. nesusitvarko kažkaip jis su pajamom ir išlaidom. bet visada skolą gražina.
Atsakyti
Paskollinau pries gerus 2 metus geriausiai draugei pinigeliu dviem savaitem..tai jau eina treti metai- nei drauges, nei pinigeliu doh.gif

Po sios pamoks- NEBESKOLINU draugams blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2007 02 26, 16:39)
Paskollinau pries gerus 2 metus geriausiai draugei pinigeliu dviem savaitem..tai jau eina treti metai- nei drauges, nei pinigeliu doh.gif

Po sios pamoks- NEBESKOLINU draugams blink.gif

va kol nepasimokom tol ir darom klaidas,tik gaila kad tos pamokos tokios skaudzios ir brangios
Atsakyti
Skolinti, padėti žmogui galiu ir noriu, bet yra tokie žmonės, kuriems su mielu noru galiu skolinti, bet yra kuriems ne.. blush2.gif Žmogų pažįsti ir gali nujausti, kuris yra patikimas ir gali tikėtis, kad grąžins, bet yra tokių, kurie net neketina grąžinti kartais net ir tų kelių litų. Kitas dalykas, ne visada kyla rankos sklinti pinigus, kai žinai, kam juos išleis: alkoholiui, rūkalams ar narkotinėm medžiagom blink.gif Ką ir kaip žmogui atsakyti, kad neskolinsi? Pasakymas, kad neturi dažnai nepadeda, o ir pyktis nesinori schmoll.gif
Atsakyti
Su skolom problemų dar neturėjau-gal todėl,kad teko skolinti tik mažas pinigų sumas.Turiu vieną kaimyną,kuris pastoviai skolinasi po 5-10Lt.Po savaitės gražina,o po dviejų-trijų vėl prašo paskolinti.Kartais net juokinga,bet negi nepadėsi kaimynui,juolab kad gražina console.gif
Atsakyti