QUOTE(Bajm @ 2006 10 04, 09:00)
man reikėtų kokio prancūzų pradžiamokslo kartu su AUDIO
nes ką Fainulka@ čia įkišo - tai be audio
Va čia pradžiamoklis prancūzų kalbos su audio kasietom:
http://quebec-immigr...ch/reflets.html
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 04, 10:32)
parsisiunciau Tell me more French - bet neisbandziau, tai nezinau ar verta rekomenduot
Aš ją irgi turiu ir jau seniai. Įvertinčiau vidutiniškai.
Man sunku iš ten mokytis, nes viskas prasideda nuo dialogų. Man taip nepatinka, nors yra ir vertimas, bet nėra tarimo.
Kas man ten patinka, tai tai, kad gali stebėti savo pasiekimus, yra kaip ir visa gramatika, vocabulary, ir glossary. Ten, kur yra Glossary, tau bet kokį žodį ištaria garsiai, tai bent jau tada žinai kaip tariasi.
O aš jau rašiau, kad nuspirkau prancūzų kalbos pradžiamokslį rusų kalba. Man labai patiko, nes viskas prasideda nuo mokymosi skaityti

- nieur to anksčiau nebuvau radusi. Sakiau, kad tik nebuvo audio kurso priedo, bet aš jį šiandien radau internete

.
Dar Assimil leidyklos knygutė yra labai nebloga, tik nėra audio kurso.
Čia Assimil knygelė - prancuzū kalbos pradžiamokslis rusų kalba:
http://rangroup.nm.r...lzer-Franc.djvu
Papildyta:
QUOTE(Legute @ 2006 10 04, 12:17)
Sveikutes kalbu myletojos
jungiuosi ir as prie jusu, kalbu as niekada nemegau, visada galvojau kad jos ne man. Bet va eme viskas ir apsiverte, kiekviena diena bent kazkiek laiko skiriu kalbu mokinimuisi. Vokieciu kalba mokinausi mokykloj, veliau siek tiek universite, o dabar studijos man sia kalba. Siuo metu intensyviai mokausi anglu bei kinieciu, o kai lieka laiko pasimokau ispanu is tell me more programeles

Svajoju dar apie prancuzu, bet bent metam turbut reiks sios kalbos mokinimasi atidet, vienu metu keturios kalbos manau per daug butu
Tiek kalbų dayg vienu metu mokaisi?

Aš taip nesugebėčiau, nes maišytųsi taisyklės ir žodžiai ir visa kita

. Tu šaunuolė, jeigu tiek sugebi

.
Ir dar kiniečių mokaisi?

Aš irgi pagalvoju apie iniečių arba japnų kalbas, bet nežinau ar turėčiau tiek valios jas mokytis, o dar ir ne lotyniškos raidės

. Tai matyt, kad savarankiškai nesugebėčiau

.
Beje, sveika prisijungusi

.