Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

Aš tik už thumbup.gif Mes turim papugėlę jau metus, tai gražu žiūrėti kaip mažylė rūpinasi ja,ir maisteli deda ir vandenuką pila,ir kalbasi ,ir butukį vienas kitam duoda, aš patenkinta,aišku gal šuo ir geresnis draugas ,aš pati turėjau aviganį..labai faina, tik tam turi but daug erdvės,kadangi dabar mes gyvename bute...tai ir papugėlės užtenka ax.gif
Atsakyti
As vaikysteje neturejau augintinio verysad.gif . Ir gal todel dabar turime kate, 3 sinsilas, 200l akvariuma. Mano 3 metu dukryte maitina kate ir sinsilus pati, tik kartais reikia priminti. Bet jinai viska zino kur paimti, kiek (2saukstai sauso maisto ar konservu katei, sinsiloms i serykla iberia maistelio, padeda sieno), ir viska paskui sudeda i vieta. Kate seria 2 kartus ryte ir vakare o sinsilas tik vakare. Zuvytes seriam kartu, nes bijau kad gali persert ir uzsiters vanduo. Valaukates kreka as ax.gif . O narvo ir akvariumo valymas, kates maudymas tai visos seimos darbas smile.gif . Dabar svajojam as apie papuga o dukra apie suniuka. Bet papugos nenori vyras, o visu pareigu (pasivaiksciojimu) su suniu bijau as doh.gif . Gal kai dukra paaugs ir gales pati ji vedzioti...
Atsakyti
Maniškė gimtadienio proga užsisakė peliuko ir šunukio, tai nežinau, kaip čia reiks vaiką atkalbinti, kad gyvuniukų mums dar nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2007 05 23, 11:16)
Norėtum šuniuko,bet dabar turim žuvytes akvariume.

Taigi suniukas zuvyciu nesues biggrin.gif ..nematau problemos .Mes ir zuvytes ir katyte turim wub.gif .Katyte geriausia vaiku drauge thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mes turim katinėlį.
Atsakyti
Mes turim Tangalijos(atrodo) žiurkėna.Ma-iukas toks,fainulka,jau antras mėnuo,kai pas mus gyvena,ir tikrai nesigailim.Sūnelis labai rūpinasi juo... smile.gif
Atsakyti
turime baltąją šinšilą, kaip myli jis tą gyvūnėlį. Jei kas nutiktų, tai man atrodo, jam širdutė labai skaudėtų. Visada išvardina ką labiausiai myli: mamą, tetę ir Nike (toks šinšilos vardas) 4u.gif
Atsakyti
MES AUGINAM DŽIUNGARIJOS ŽIURKĖNĄ thumbup.gif TAI LABAI GERAI thumbup.gif SPECIALIAI MERGAITEI NUPIRKOM blush2.gif BET MOKOSI JĮ PRIŽIŪRĖTI IR PROBLEMŲ KELTIS RYTE NĖRA - JUK REIKIA PAŽIŲRĖTI KAIP MIKIS PO NAKTELĖS GYVENA mirksiukas.gif AŠ TIK UŽ thumbup.gif
Atsakyti
Mes auginame zuvytes ir planuojame pirkt triusiuka nulepausi.Jau toks mielas gyvunelis thumbup.gif
Atsakyti
Mes turime tris slitpeles,bet labai norime šuniuko 4u.gif
Atsakyti
Sūnus turi porelę šinšilų ir papūgą. thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyresnele be galo nori nors kokio gyvunelio. Ir as pati nieko pries, nes visa vaikyste ka nors augindavau. Bet turim problema, del kurios atsisakome sito dziaugsmo. Neturetume kam palikti augintinio per vasaros atostogas, kai isvaziuojam.
Atsakyti