Aš tik už
Mes turim papugėlę jau metus, tai gražu žiūrėti kaip mažylė rūpinasi ja,ir maisteli deda ir vandenuką pila,ir kalbasi ,ir butukį vienas kitam duoda, aš patenkinta,aišku gal šuo ir geresnis draugas ,aš pati turėjau aviganį..labai faina, tik tam turi but daug erdvės,kadangi dabar mes gyvename bute...tai ir papugėlės užtenka
As vaikysteje neturejau augintinio
. Ir gal todel dabar turime kate, 3 sinsilas, 200l akvariuma. Mano 3 metu dukryte maitina kate ir sinsilus pati, tik kartais reikia priminti. Bet jinai viska zino kur paimti, kiek (2saukstai sauso maisto ar konservu katei, sinsiloms i serykla iberia maistelio, padeda sieno), ir viska paskui sudeda i vieta. Kate seria 2 kartus ryte ir vakare o sinsilas tik vakare. Zuvytes seriam kartu, nes bijau kad gali persert ir uzsiters vanduo. Valaukates kreka as
. O narvo ir akvariumo valymas, kates maudymas tai visos seimos darbas
. Dabar svajojam as apie papuga o dukra apie suniuka. Bet papugos nenori vyras, o visu pareigu (pasivaiksciojimu) su suniu bijau as
. Gal kai dukra paaugs ir gales pati ji vedzioti...
Maniškė gimtadienio proga užsisakė peliuko ir šunukio, tai nežinau, kaip čia reiks vaiką atkalbinti, kad gyvuniukų mums dar nereikia
QUOTE(anika1 @ 2007 05 23, 11:16)
Norėtum šuniuko,bet dabar turim žuvytes akvariume.
Taigi suniukas zuvyciu nesues
Mes turim katinėlį.
Mes turim Tangalijos(atrodo) žiurkėna.Ma-iukas toks,fainulka,jau antras mėnuo,kai pas mus gyvena,ir tikrai nesigailim.Sūnelis labai rūpinasi juo...
turime baltąją šinšilą, kaip myli jis tą gyvūnėlį. Jei kas nutiktų, tai man atrodo, jam širdutė labai skaudėtų. Visada išvardina ką labiausiai myli: mamą, tetę ir Nike (toks šinšilos vardas)
MES AUGINAM DŽIUNGARIJOS ŽIURKĖNĄ
TAI LABAI GERAI
SPECIALIAI MERGAITEI NUPIRKOM
BET MOKOSI JĮ PRIŽIŪRĖTI IR PROBLEMŲ KELTIS RYTE NĖRA - JUK REIKIA PAŽIŲRĖTI KAIP MIKIS PO NAKTELĖS GYVENA
AŠ TIK UŽ
Mes auginame zuvytes ir planuojame pirkt triusiuka nulepausi.Jau toks mielas gyvunelis
Mes turime tris slitpeles,bet labai norime šuniuko
Mano vyresnele be galo nori nors kokio gyvunelio. Ir as pati nieko pries, nes visa vaikyste ka nors augindavau. Bet turim problema, del kurios atsisakome sito dziaugsmo. Neturetume kam palikti augintinio per vasaros atostogas, kai isvaziuojam.