mano vyrui astma, tai ir mes neturime gyvuneliu

Mes taip pat nelaikome jokių gyvūnėlių dėl alergijos ir astmos
o tikrai norėtume ir mes ir vaikai kokią papūgėlę ar katinėlį bettttt
niekada nelaikytumėme šunio

Męs turėjome katę dar iki vaikų, bet sūnus labai puikiai sudraugavo su kate, aišku ir pajodavo ant jos, bet apsikęsdavo
. Bet kai gimė dukrytė, matyt stresas ar kas, bet po trijų savaičių pabėgo ir nebegryžo. Dabar sūnui 3 gimtadienio proga padovanojome katytę, tai dabar visi trys tap siunta, kad su vyrų vakarais prisijuokiame iki ašarų
be to dar ir akvariumą turime (gavo sūnus 2 gimt. proga no senelių), bet va metei praėjo, bet nenusibodo ir pareigos jausmas, kad kasdien reikia pašerti, neina miegoti jei atsimena, kad nedevė pašarų

be to dar ir akvariumą turime (gavo sūnus 2 gimt. proga no senelių), bet va metei praėjo, bet nenusibodo ir pareigos jausmas, kad kasdien reikia pašerti, neina miegoti jei atsimena, kad nedevė pašarų

mes savo panelei 4-ojo gimtadienio proga padovanojom suniuka(nykstukini pinceriuka)
zinoma didzioji prieziura atiteks mums, bet ir ji labai rupinasi ir dziaugiasi
zinoma didzioji prieziura atiteks mums, bet ir ji labai rupinasi ir dziaugiasi

Mes neturim, bet aš labai norėčiau, kad vaikai turėtų ką nors. Labiausiai galvoju apie triušiuką mažiuką. Tačiau šiuo metu ir vyras tam nepritaria ir vietos nelabai yra. Gal reikės nupirkti tą tokį žaisliuką, kur būna kaip tikras gyvūnėlis, ir valgo, ir geria, ir gamtinius reikalus daro, ir auga. Gal nors tas kiek atstos.
kadanki as pati maza labai norejau turet suniuka, deja tetis neleido, tai dukriukui 5-ojo gimtadienio proga padovanojau suniuka, myli, vedzioja, priziuri

pamatė vieną dieną parduotuvėje dukrytė degutį ir užsimanė
net nežinojo kas tai per padarėlis bet zyzė tol kol vyras neapsikente ir nupirko
deja,mergaitė dar netokia didelė kad priziūrėtų gyvūnelį,tad viską tenka tvarkyti man
nors ir Jovitutė pakeičia pjuvenas,tik as narvo apačia nuimu nes ji nemoka
o šiaip,bent kolkas,neketinam pirkti dar kokio nors gyvūno nes uztenka rūpesčių del antro leliaus mat dar tik mėnuo
bet jei paaugę vaikai bus atsakingi tai tikrai auginsim

QUOTE(ula000 @ 2007 11 11, 00:39)
kadanki as pati maza labai norejau turet suniuka, deja tetis neleido, tai dukriukui 5-ojo gimtadienio proga padovanojau suniuka, myli, vedzioja, priziuri 

Ir aš vaikystėje norėjau šuniuko, bet įsigijau jį jau kai vyresniajam buvo 3,5m. Kol mažas vaikis buvo, tai namie nebijojo likti vienas (aišku neilgam), nes turėjo šunį, draugą, kurį labai mylėjo. Dabar tai jau abu vaikai galvom eina su tuom šuniu (vilką turim), tai triukšmo užtenka, keista, kaip kaimynai dar nesiskundžia. Augintinis gerai namie, vaikai išmoksta ir meilės, ir pareigų įgyja, ir draugą turi.

QUOTE(ledynea @ 2007 11 13, 18:25)
pamatė vieną dieną parduotuvėje dukrytė degutį ir užsimanė
net nežinojo kas tai per padarėlis bet zyzė tol kol vyras neapsikente ir nupirko
deja,mergaitė dar netokia didelė kad priziūrėtų gyvūnelį,tad viską tenka tvarkyti man
nors ir Jovitutė pakeičia pjuvenas,tik as narvo apačia nuimu nes ji nemoka
o šiaip,bent kolkas,neketinam pirkti dar kokio nors gyvūno nes uztenka rūpesčių del antro leliaus mat dar tik mėnuo
bet jei paaugę vaikai bus atsakingi tai tikrai auginsim 

deguciai yra

Mes neturim, bet aš labai norėčiau, kad vaikai turėtų ką nors. Labiausiai galvoju apie triušiuką mažiuką. Tačiau šiuo metu ir vyras tam nepritaria ir vietos nelabai yra. Gal reikės nupirkti tą tokį žaisliuką, kur būna kaip tikras gyvūnėlis, ir valgo, ir geria, ir gamtinius reikalus daro, ir auga. Gal nors tas kiek atstos.
tas yra nei sis nei tas. netikra yra netikra. o vietos smulkiam pauksteliui, zuvytems ar ziurkiukui tai visur butu. kita vertus, tokie padareliai ne entuziastams gana greitai atsibosta. suo, katinas -- tai gyvena tavo gyvenima, del to jie ir patys populiariausi gyvunai.
Manau kad vaikui kazkuo rupintis butu labai gerai, nors mes neturim jokio gyvuno bet dukryte labai noretu na bet as vis dar nesiryztu manau visas rupestis tektu man.
Musu 6m sunus jau pradejo seniui salciui laiskus rasyt...Nori suniuko ar kaciuko.
Teks pasukti galva ir mums...