Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

QUOTE(jovitn @ 2007 11 18, 20:29)
mes turime ziurkena....kuris daugiau mano rupestis.idomu buvo tik is pradziu  rolleyes.gif

Va dėl to ir aš dar nesiryžtu įsigyti gyvo padarėlio, nes žinau kad rūpinimasis bus mano darbas, o aš kol kas neturiu kada. O taip norėčiau šuniuko ... ax.gif
Atsakyti
Mes turime šuniuką ir katę. Šuo atsirado, kai dar nebuvo vaiko,o katytė prieš kelis mėnesius. Bet abu juos pirkome sau, ne vaikui. Aš labai norėjau, nes vaikystėje tėvai neleido nieko laikyti verysad.gif O dukra kartais pasako: ir kam mes prisiėmėm tiek gyvūnų (dar žuvytes turim smile.gif ). Bet manau, kad vaikui su gyvūnais augti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(symante @ 2007 12 12, 19:12)
Mes turime šuniuką ir katę. Šuo atsirado, kai dar nebuvo vaiko,o katytė prieš kelis mėnesius. Bet abu juos pirkome sau, ne vaikui. Aš labai norėjau, nes vaikystėje tėvai neleido nieko laikyti verysad.gif O dukra kartais pasako: ir kam mes prisiėmėm tiek gyvūnų (dar žuvytes turim smile.gif ). Bet manau, kad vaikui su gyvūnais augti  thumbup.gif

pas mus irgi taip pat ir kate ir suo ir zuvytes, tai seimyna dar uzsimane papugeliu smile.gif vaikui reikia gyvunu, aisku jeigu jis neelergiskas g.gif
Atsakyti
as jau turbut buvau cia pasisakius pries metus, kad nebus jokiu gyvunu, bet problema isprendem su kiseniniu suniuku- turim meile is mielo gyvunelio, dziaugsma ir kartu nejauciame kad yra vargas, nes suo daro tik ant palutes, yra nevedziojamas i lauka, mazas, kad vos pastebesi. dziaugiuosi siuo zingsniu ir mielai dar viena toki isigytume wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 16, 12:49)
s suo daro tik ant palutes, yra nevedziojamas i lauka, mazas, kad wub.gif

Čia biški ne į temą, bet ar negaila gyvūnėlio, juk ne kokia žuvytė, kad į lauka nevedat. nors, aišku, ne mano reikalas. Čia aš nepiktai mirksiukas.gif
O mes turim vokiečių aviganį, pilką katę ir žuvytes. Šunį ir žuvytes įsigijom, kai dar vaikų nebuvo, sau, aišku, o katytę išskirtinai man vyras gimtadieniui nupirko, kai pirmam vaikui buvo 1,6 metų. Visi mūsų gyvūnai "guminiai", yra tampomi už visų kūno daliu ir su vaikais super sutaria (žionoma, žuvyčiu tai neliečia). thumbup.gif aš manau, jeigu yra galimybės, būtinai reikia su vaikais gyvūną auginti. kažkur skaičiau, kad ligoms atsparesni vaikai auga, jeigu gyvūnas kartu yra. Aišku, mamoms ir tėčiams vargelio daugiau, bet meilė, kurią mums gyvunai atiduoda, kompensuoja visus vargus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
augintinis ne vaikui, augintinis, kaip ten bebūtų, yra visai šeimai: tėčiui, mamai, vaikams. nes jam reiks daugybės dėmesio, meilės, švelnumo, rūpesčio, darbo ir ... daug pinigų - geram maistui, skiepams, vaistams, priežiūros priemonėms, etc. iš jo visi gausit daug gražių emocijų, nepamirštamų akimirkų, juokingų nuotraukų, naujų pažįstamų, taip pat nukvailėjusių dėl tos pačios rūšies augintinio. taigi, jei kyla klausimas, ar reikia VAIKUI augintinio- atsakymas gali būti tiik vienas- NE.
Atsakyti
o as labai uzsisvajojau apie dekoratyvini triusi. Gyvenam uzmiesty, tai vasara kai silta bus padarysim augintiniui pieveleje nedideli gardeli (cia, zinoma, kad per toli nenusoliuotu) ir dziaugsimes visi graziu oru.. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif , musu seynele irgi nemaza biggrin.gif Turim sinsilu porele , dideli juoda katina ir miela jorksyriuke smile.gif Zinoma , gyvunu daug , bet demesio kazkaip atsiranda kiekvienam smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas labai myli mazus sunycius ir katinus,bet kadangi mano drauges turi ir katinu, ir suniuku,tai nueja i svecius ir pasidziaugiam jais,sunui net ir pavedzioti leidzia suniukus,o namuose sudetinga butu laikyti toki augintini,jam reikia daug prieziuros,o mes tam nesam pasiruose.Auginam pauksciuka,bet rupinuosi juo as,nors jis buvo padovanotas mazajam,jis su juo tik pabendrauja smile.gif
Atsakyti
Mano sūneliui 4 ir labai prašo šuniuko bet aš esu labai prieš schmoll.gif todėl kad realiai suvokiu kadpats juo nepasirupins verysad.gif tai nežinau kaip mes čia spresim ka daryti g.gif
Atsakyti
O aš jau apsisprendžiau turėti šuniuką, manau mano keturmetis vaikas jau pasirengęs su juo elgtis kaip su gyvu padarėliu, o ir aš jau turiu laiko jo priežiūrai.
Atsakyti
Mes turim šinšiliuką, nusipirkom prieš kalėdas, tai sūnus pats nešioja, maitina. Tik narvą valau aš blush2.gif
Atsakyti