Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

QUOTE(Leja01 @ 2008 01 08, 13:56)
Auginam pauksciuka,bet rupinuosi juo as,nors jis buvo padovanotas mazajam,jis su juo tik pabendrauja smile.gif

o ko tikėtis iš tokio mažiuko. Aišku, kad tėveliams tenka gyvunėliais rūpintis, o vaikams tik džiaugtis.
Atsakyti
As manau, kad taip musu vaikuciai ir ismoks rupintis viskuo kas gyva mirksiukas.gif , jei matys kaip mes mamytes rupinames tais gyvuniukais ir kaip tai gera, manau jie su laiku tai supras good.gif , mes dabar turim kaciuka, vaikutis ji labai myli, bet kai reik kraika tvarkyt tai jau tada mama, o jis vis ryt lotuliukas.gif , o kai ateina rytojus tai sunkiai, bet sutvarko thumbup.gif . Manau, kad svarbiausia jog mes pacios rupintumemes savo augintiniais su sypsena, sekmes ugdant draugiskuma console.gif
Atsakyti
Mes turim katę. Prieš 1,5metų viasai mažutę parsivežėm, tai db jau visa katė smile.gif Mažosios pareiga- maisto įpylimas į katės indelį- tą ir daro smile.gif Bet užtat kaip skriaudžią katę, tai ne tas žodis blink.gif kūdlos tik lekia į šalis, o aš nespėju drausmint, nes klauso tik tą akimirką g.gif
Atsakyti
Turim katiną.
Iš pat pradžių vaikai labai jį kamavo, bet ir gaudavo nuo jo. cool.gif
Dabar jau susigyveno katinas su vaikais,o gal vaikai su katinu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 15 kovo 2008 - 14:55
Na, aš irgi galvojau, kad nustos skriausti, nes dukra sako, kad myli katę, priglaudžia ją, pabučiuoja į plaukuotą žandą smile.gif Na bet tas tampymas už kailio g.gif Nors katė irgi atsikeršija, užpuola iš pasalų(jei nekirpčiau nagų, turbūt visas vaikas būtų sudraskytas), dar keršydama prisisioja į dukros nešvarius rūbus vonioje ax.gif
Atsakyti
Saviškiui 4 gimtadienio proga padovanojom degu. JO pareiga - ideti esti ir vandenuka pakeisti. reikia priminti, nors jau 6 metai stuktelejo. narveli keicia kartu su teciu ar mama, bandp padeti, tik dar nelabai iseina. BEt tegu mokosi, tegu bendrauja su gyvu padareliu (neskriaudzia, saugo), gal geresnis zmogus uzaugs...
Atsakyti
Mes turim juros kiaulyte,sunui 6 metai,tai is pradziu kai nupirkom sunus megdavo ja pagasdinti,dabar tai jau net ir tingi ja isleisti palakstyti.
Atsakyti
Šiuo metu neturim,bet galvojam nupirkti triušiuką biggrin.gif
Atsakyti
Kaledu proga dukryte gavo dovanu juros kiaulyte. Labai dziaugesi, pirmas dienas pati rupinosi. Dabar kialius jau pamirstas, net gaila gyvunelio verysad.gif Zodziu, kaip daznai buna, nupirko teveliai sau papildoma rupesi biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Winnie: 18 kovo 2008 - 09:48
Mūsų panelė augina sausumos vėžliuką "Haroldą"Jos pareiga-uždegti,išjungti šviesą.Aišku paduoti salotą,morką...Kai maudau-visada puola padėti bigsmile.gif
Atsakyti
tuim katina, 2 sunis, 2 akvariumus.. hihihi.gif
Katinas - dukros. Na, savotiskai, bet katina ji dievina.. Man tai gaila katino, nes ta meile be krasto vos ne.. pasiima i lova mergina, pasiguldo salia ir liepia miegot su ja doh.gif aciu Dievui katinas supratingas pas mus.. niekada gyvenime nera atkersijes uz tuos nesiojimus, guldymus i lova ir mylavimus.. schmoll.gif ramiai palaukia kol atsibosta ir tada jau dumia i lauka.. rolleyes.gif maitinimas - jos reikalas, mes kategoriskai pasakem, kad ji yra atsakinga uz savo gyvuna ir privalo ji serti pati cool.gif jokiu bedu neiskilo 4u.gif nors naktim vis tiek pats pas ja lipa i 2a. lovos miegot, reiskias nepyksta rolleyes.gif
Akvariumas 60L dukros, bet ji tik seria zuvis.. ant savo galvos sutikau, nes valymas, zoliu tvarkymas - mano bedos tapo.. unsure.gif
Aisku nori dar pauksciuku, degu ir t.t. bet gelbeja pasakymas "katinui bus skanus pietus" karsta.gif
Atsakyti
o as labai noriu suniuko.. turbut labaiu nei dukra blush2.gif bet mes kai buvom vaikai visada auginom koki nors gyvuneli, tai man daba rkazkoks trukumas uzejo... taip norisi tu tokiu gudriu akiu wub.gif
Atsakyti