Aist ,žinai šuo šuniui nelygu .Manau tavo tėvai nejautė didelio potraukio gyvūnams ,nes dviejų kambarių bute galima laikyti mažos veislės šuniuką ir jam visai nereikia tiek daug vietos . Reikia meilės ir noro.
Bent jau aš taip manau .Mano namuose visada buvo gyvūnų jei ne šuo tai žiurkėnai arba bent jau žuvytės gal dėl to ir saviškiams leidžiu.
Tai mes jau turim kaciuka
Dziaugsmas vaikams.Manau,kad teigiamos emocijos nepakenks nei vaikams ,nei tevams
SELENA jei tai katinas mano patarimas ,kai bus pusės metų arba metų kastruoti ,kad nepradėtų žymėti teritorijos ir nereikėtų moteriškių.Ir dar nuo pat pirmų dienų reikia neleisti kandžioti ir draskyti vaikų ,nes vėliau šito neišmokysi ir pasijaus šeimininku ,o vaikams iškils problemų .Žodžiu lenk medį kol jaunas ,visas auklėjimas iki1,5 metų paskui tik tai ką leidai .
Tai va patirties tai -nulis.Kaciu niekada neauginau.Gal be reikalo sutikau su vaiku noru
.Bet ir paciai grazus padarelis
Neišsigąsk ,vistiek paauginus bus pats mieliausias ,net jei ir su charakteriu.
Sutinku, kad reikia namie augintinio, bet viskam yra ribos
Mano dukrai noretusi auginti ir suniuka, ir kaciuka, ir...
Bet...
Mes auginame ziurkena... Na zinoma, kaskas pasakytu, kad tai nereikalingiausiai gyvunas namuose
, bet mes ji labai mylime...
Karta, kai dukra vale jo narveli, tai ziurkenas vardu Burbulas spruko po spinta
, bet mes ji su surio gabaleliu isviliojome
Kartais ir man tenka valyti jo guoli, bet ka darysi, gi ne vien vaikelis mamai turi padeti, bet ir mama jam
Mano dukrai noretusi auginti ir suniuka, ir kaciuka, ir...
Mes auginame ziurkena... Na zinoma, kaskas pasakytu, kad tai nereikalingiausiai gyvunas namuose
Karta, kai dukra vale jo narveli, tai ziurkenas vardu Burbulas spruko po spinta
Kartais ir man tenka valyti jo guoli, bet ka darysi, gi ne vien vaikelis mamai turi padeti, bet ir mama jam
Tai va, lygtai pradedu pykti,kad as cia pasidaviau su tuo katinu
Bet kai pasiziuriu,kad vaikai patenkinti,tai vel sirdis aprimsta
.Tetis turi grizti is keliones-paziuresim kaip jis sureaguos
Mes dar turime deguti.Labai mielas gyvunelis
Mes dar turime deguti.Labai mielas gyvunelis
Papuga kaip fain.Ara ,tai cia ta didzioji
.Kaip ji jauciasi namuose?
as irgi manau,kad vaikai turi tureti gyvuneli
as pati pirmaji (ziurkena) isigyjau budama 6 (broliui tada buvo 3),paskui atsirado kate,po kates - suo, po so suns - kitas suo. paskutinys suo - ilgaplaukis taksas gyvena dar ir dabar(senas jau,11,5metu) ir galiu pasakyti,kad pakankamai rupinaisu irrupinuosi savo augintiniais
suni kiekv vakara vedu as...kartais isveda brolis, kartais mama. rytais veda mama, nes jai patinka
Man taip pat atrodo,kad vaikai tada jautresni kiekvienam gyvam padareliui.Ismoksta meiles ir uzuojautos.
Manau,kad jei vaikysteje auginai koki gyvuna,tai ir suauges atlaidziau i tuos reikalus ziuri.Greiciau pats isigyji ar vaikams leidi.
Manau,kad jei vaikysteje auginai koki gyvuna,tai ir suauges atlaidziau i tuos reikalus ziuri.Greiciau pats isigyji ar vaikams leidi.
Gyvūnai mūsų namuose- tragedija
. Iš pradžių buvo "Noriu žiurkėno", vėliau papūgėlės, akvariumo, degu ir galiausiai šuniuko. Taigi namie tikras zoologijos sodas. Visi kieno nors dovanoti, tik šuniuką patys pirkom,nes labai norėjom Stafo
. Nesigailiu dėl to, kad Lauris sugeba visais pasirūpinti ir tapo tvarkingesnis. Bet jau triukšmas...