Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

Aist ,žinai šuo šuniui nelygu .Manau tavo tėvai nejautė didelio potraukio gyvūnams ,nes dviejų kambarių bute galima laikyti mažos veislės šuniuką ir jam visai nereikia tiek daug vietos . Reikia meilės ir noro. wub.gif Bent jau aš taip manau .Mano namuose visada buvo gyvūnų jei ne šuo tai žiurkėnai arba bent jau žuvytės gal dėl to ir saviškiams leidžiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai mes jau turim kaciuka biggrin.gif Dziaugsmas vaikams.Manau,kad teigiamos emocijos nepakenks nei vaikams ,nei tevams biggrin.gif
Atsakyti
SELENA jei tai katinas mano patarimas ,kai bus pusės metų arba metų kastruoti ,kad nepradėtų žymėti teritorijos ir nereikėtų moteriškių.Ir dar nuo pat pirmų dienų reikia neleisti kandžioti ir draskyti vaikų ,nes vėliau šito neišmokysi ir pasijaus šeimininku ,o vaikams iškils problemų .Žodžiu lenk medį kol jaunas ,visas auklėjimas iki1,5 metų paskui tik tai ką leidai .
Atsakyti
Tai va patirties tai -nulis.Kaciu niekada neauginau.Gal be reikalo sutikau su vaiku noru g.gif .Bet ir paciai grazus padarelis biggrin.gif
Atsakyti
Neišsigąsk ,vistiek paauginus bus pats mieliausias ,net jei ir su charakteriu. wub.gif
Atsakyti
Sutinku, kad reikia namie augintinio, bet viskam yra ribos smile.gif
Mano dukrai noretusi auginti ir suniuka, ir kaciuka, ir... g.gif Bet...
Mes auginame ziurkena... Na zinoma, kaskas pasakytu, kad tai nereikalingiausiai gyvunas namuose schmoll.gif , bet mes ji labai mylime...
Karta, kai dukra vale jo narveli, tai ziurkenas vardu Burbulas spruko po spinta schmoll.gif , bet mes ji su surio gabaleliu isviliojome biggrin.gif
Kartais ir man tenka valyti jo guoli, bet ka darysi, gi ne vien vaikelis mamai turi padeti, bet ir mama jam ax.gif
Atsakyti
Tai va, lygtai pradedu pykti,kad as cia pasidaviau su tuo katinu mad.gif Bet kai pasiziuriu,kad vaikai patenkinti,tai vel sirdis aprimsta biggrin.gif .Tetis turi grizti is keliones-paziuresim kaip jis sureaguos g.gif
Mes dar turime deguti.Labai mielas gyvunelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selena: 23 kovo 2005 - 19:05
Mes auginame porelę Bolonės veisles šuniukus(tiksliai nežinau kaip lietuviškai rašosi), ir nesena mūsų gyventoja papūga Ara thumbup.gif Vaikai labai myli visus, tik žiūriu, kad nenukankintų "švelniai' žaisdami biggrin.gif
Atsakyti
Papuga kaip fain.Ara ,tai cia ta didzioji g.gif .Kaip ji jauciasi namuose?
Atsakyti
as irgi manau,kad vaikai turi tureti gyvuneli smile.gif as pati pirmaji (ziurkena) isigyjau budama 6 (broliui tada buvo 3),paskui atsirado kate,po kates - suo, po so suns - kitas suo. paskutinys suo - ilgaplaukis taksas gyvena dar ir dabar(senas jau,11,5metu) ir galiu pasakyti,kad pakankamai rupinaisu irrupinuosi savo augintiniais smile.gif suni kiekv vakara vedu as...kartais isveda brolis, kartais mama. rytais veda mama, nes jai patinka tongue.gif
Atsakyti
Man taip pat atrodo,kad vaikai tada jautresni kiekvienam gyvam padareliui.Ismoksta meiles ir uzuojautos.
Manau,kad jei vaikysteje auginai koki gyvuna,tai ir suauges atlaidziau i tuos reikalus ziuri.Greiciau pats isigyji ar vaikams leidi.
Atsakyti
Gyvūnai mūsų namuose- tragedija unsure.gif . Iš pradžių buvo "Noriu žiurkėno", vėliau papūgėlės, akvariumo, degu ir galiausiai šuniuko. Taigi namie tikras zoologijos sodas. Visi kieno nors dovanoti, tik šuniuką patys pirkom,nes labai norėjom Stafo smile.gif. Nesigailiu dėl to, kad Lauris sugeba visais pasirūpinti ir tapo tvarkingesnis. Bet jau triukšmas... ph34r.gif
Atsakyti