Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

Gerai, kai vaikai turi "savo" gyvuneli, o, jei dar ir nepamirsta juo rupintis, tai labai gerai thumbup.gif
Mes turim deguti, du ziurkenus, ir pauksciukus amadinus. Sunus del to degucio is proto kraustosi, tik, kad jo visokius prisiukslinimus man tenka tvarkyti doh.gif Bet vien del to, kad jis ji taip myli jau nebeburbu, nes priziuri viska pats. Ir jau is anksto pergyvena, kaip cia bus, kai jo nebebus verysad.gif Mat jau seniai ji turim - senutis jis pas mus. O ziurkenai - kaip cia pasakius - peles ir tiek, bet jei vaikams miela... smile.gif
Atsakyti
Mes su vyru manom taip:jei vaikui labai norisi to padarelio,kodel ne?aisku viskas proto ribose.Aspati nuo mazens labai norejau tureti suni.Nupirko ji kai man buvo 14 metu.Tuo labai dziaugiausi.Bet kodel neispildyti vaiko svajones greiciau?nors jis ir nesugebes pasirupinti?Mes ir dabar turim 2metu suni avigani,tai jis kuo puikiausiai sutaria su dukra,o ir mazius jau bando uz plauku papesti. O kiek laimes dukros veide,kaijie pradeda zaisti gaudynes arba slepynes biggrin.gif ir i lauka ji iseina su suniu pazaisti9aisku su antsnukiu,tai ir man ramiau,kad ne viena.
Atsakyti
O mes auginam zuvites, vezliuka, kraba ir suni ( bokseri ) thumbup.gif Akvariumai su vezliuku ir krabu stovi pas vaika kambari, jis pats maista duoda ir priziuri biggrin.gif Suo irgi pas ji miega, tada jis nebijo vienas miegot thumbup.gif
Atsakyti
turim vezliuka tuti smile.gif daug dziaugsmo jis dukrytem suteikia 4u.gif
Atsakyti
Man patiktu tureti akvariuma su daug zuvyciu ax.gif .Bet kai pagalvoju apie jo prieziura,tai fantazija atsoka doh.gif .Gal ateity.Dabar uzteks katino su deguciu biggrin.gif
Atsakyti
as ne cry.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Musu sunui 6 metai. Jis labai nori tureti koki nors gyvuneli. As manau, kad vaikui reikalingas gyvunelis, nes tai ugdo atsakingumo jausma, meile gamtai...Bet mes su vyru nenorime vaikui pirkti nei suniuko, nei kaciuko, nes zinome, kad veliau juos reikes vedzioti patiems. Todel nusprendem gimtadienio proga padovanoti papugele-nimfa. Manau, kad ji dideliu rupesciu neturetu sukelti net ir kur nors isvaziuojant. Palikus narvelyje paukstuka galetu priziureti net draugai... doh.gif
Atsakyti
Turim žiurkėniuką , priežiūra nesudėtiga ir šiaip mielas gyvūnėlis wub.gif
Atsakyti
Mano Matas(5m) jau seniai prase manes numirkti jam koki nors gyvuneli,taigi gimtadienio proga jam padovanojau 2 papugeles,siandien kaip tik valem kartu narveli,jis pats keite vandeni.Manau,tai ir prieziuros mokymas ir dziaugsmas vaikui 4u.gif
Atsakyti
Mes turime akvariuma,bet tikiuosi dar ne pabaiga mirksiukas.gif ,vis galvojam ateity ir kaciuka isigyti,nors vyresnioji labiau noretu suniuko,bet mes su cool.gif nepasirasom vien del vedziojimo i lauka,o pati tikrai zinau pavedzios tol kol neatsibos ,paskui toks dziaugsmas atiteks man ax.gif.As tik uz ,kad vaikas turetu gyvuneli namie ir juo rupintusi.Reikia vaikui nuo pat mazens skiepyt meile gyvunam thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANTA: 14 gegužės 2005 - 13:40
o mano mazius jau antri metai tiesiog kliedi apie triusiuka...
Jis jo taip nori, kad pernai net arbuzo paragavo .
Suprantu, skamba idiotiskai, bet jis JOKIU vaisiu nei darzoviu i burna neima.
O pernai tetis pradejo deretis:"ar galetum del triusiuko paragauti arbuzo?",
tai musu Robertelis tik am !
Man irgi faini triusiukai, tik bijau smarves, nugrauztu laidu ir pan.
Ir dar toki atsitikima zinau: padovanojo pazistamas savo draugei maza triusiuka, o sis uzauko dydzio kaip katinas, tai dabar bute metro auksty visi tapetai nudraskyti, mat megsta sokineti "triusiukas"...
Gal man degu isiulyti?
Atsakyti
Manau, kad pirkti gyvūnus reikia vaikams, kai jie gali jau patys juos prižiūrėti: išvalyti narvelį, nepamiršti paduoti ėsti. Sūnui 6 m. nupirkau degu, tai dabar pati ir vargstu. sad.gif Kol dar mažosios nebuvo, ne taip ir sunku keletą kartų per savaitę pavalyti, bet dabar... Gal kas norėtų degu patelės, padovanotumėm?
Atsakyti