Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

Mažiukas ciuciukas manau prisitaiko ir daugiabutyje ax.gif , o vat kai didelius šunius laiko butelyje tai tokių tikrai nesuprantu, manau tik šuns kankinimas verysad.gif
Atsakyti
mes kolkas nelaikom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Imute @ 2009 08 19, 01:39)
Mažiukas ciuciukas manau prisitaiko ir daugiabutyje ax.gif , o vat kai didelius šunius laiko butelyje tai tokių tikrai nesuprantu, manau tik šuns kankinimas verysad.gif

drinks_cheers.gif gaila
Atsakyti
Aš nuo mažens norėjau Amerikietiško koker spanielio, dabar turiu jau 7 metus, koks vargas blink.gif, bet džiaugsmas užgožia viska thumbup.gif , gereesnio draugo ir būti negali, mano mažė jį dievina....
Atsakyti
Turim kate jau 7 metus.
Nuo pavasario vyresnele augina suniuka.
Atsakyti
as tai visada, nuo pat vaikystes auginau ir sunuka ir kaciuka ,o poto ziurkena ir papugyte biggrin.gif thumbup.gif tevai mate kad labai myliu gyvunus todel leido man juos augint ir jeis rupintis mirksiukas.gif buvau begalo laimynga ,tada nesijauciau kai budavo liudna vienisa nes iseidavau i kiema ir rasdavau tai kaciuka su kuriuo pazaist galedavau tai suniuka ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Mes tai turim auksaspalvį retriverį ir labradorą wub.gif
Retriverius aš nuo vaikystės myliu,o vyresnėlis tai mano kopija,taigi irgi tokio užsinorėjo biggrin.gif
Vyrėsnėlis jau pats savo auksaspalvį maitina,rūpinasi 4u.gif
O mažiui labradoras tai tik žaidimų draugas bigsmile.gif
Meilė tarp jų visų tai neišpasakyta biggrin.gif

P.S.Kažkas minėjo,kad bute laikyti didelį šunį tai kankinimas.Kai man buvo 15 metų įsigyjom auksaspalvį retriverį problemų nekildavo-valanda kita žaidimų aikštelėj ir šuns lyg nebūtų.Įsitaisydavo kamputyje ir grauždavo savo žaislą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FortePiano: 20 rugpjūčio 2009 - 13:50
Mes tai džiaugiamės svetimais gyvūnėliais smile.gif
Man tėvai neleido namie laikyti gyvūnų, ir tuom dabar visai džiaugiuosi. Turbūt todėl dabar turėdama savo šeimą nenoriu jokių gyvūnų namuose. mažasis labai mėgsta kates, tad pamaitiname, kurios užklysta į mūsų kiemą ir to visai pakanka. smile.gif
Atsakyti
kancia tam dideliam suniui, kuris buvo priprates gyventi lauke, kur daug erdves ir staiga teko kraustytis i buta arba atvirksciai (is buto i kaima, nuosava nama ir pan) musu vokietukas visai nesikankina gyvendamas bute, tiesiog yra taip priprates nuo vaikystes ir manau tuo dziaugiasi 4u.gif kai nuvaziuojam i kaima, vakare jau inkscia ir prasosi i masina, atsigula ant savo sedynes ir is masinos nei krust... vat jums ir irodymas tongue.gif ax.gif kartais kancia tik seimininkam buna serius rankioti lotuliukas.gif
Atsakyti
Turim kaciu seimyna, tai pana (3 metai) ir susimusa su jais ir zaidzia, viskuo buna biggrin.gif
Bet tik del to kad atsirado vaikas namuose gyvunu net negalvojau atsikratyti, juk jie irgi seimos nariai. ax.gif
Atsakyti
Turim suniuka 4u.gif Ypatingai vaikai labai norejo. Labai daug diskutavom siuo klausymu, nes buvo svrbu kad vaikai suvoktu, jog suniukas bus ilga laika ir t.t. kad daug pareigu atsiras ir pan,. Ir manau tai yra labai gerai, nes ugdoma vaikuose tokios savybes kaip atsakomybe, isipareigojimas, rupestis. Mes gyvename bute, tai ieskojom tokio suniuko kad butu mazaugis ir trumpo plauko smile.gif
Atsakyti
turi zuvyte biggrin.gif
Atsakyti