Mažiukas ciuciukas manau prisitaiko ir daugiabutyje
, o vat kai didelius šunius laiko butelyje tai tokių tikrai nesuprantu, manau tik šuns kankinimas
mes kolkas nelaikom
QUOTE(Imute @ 2009 08 19, 01:39)
Mažiukas ciuciukas manau prisitaiko ir daugiabutyje
, o vat kai didelius šunius laiko butelyje tai tokių tikrai nesuprantu, manau tik šuns kankinimas 
Aš nuo mažens norėjau Amerikietiško koker spanielio, dabar turiu jau 7 metus, koks vargas
, bet džiaugsmas užgožia viska
, gereesnio draugo ir būti negali, mano mažė jį dievina....
Turim kate jau 7 metus.
Nuo pavasario vyresnele augina suniuka.
Nuo pavasario vyresnele augina suniuka.
as tai visada, nuo pat vaikystes auginau ir sunuka ir kaciuka ,o poto ziurkena ir papugyte
tevai mate kad labai myliu gyvunus todel leido man juos augint ir jeis rupintis
buvau begalo laimynga ,tada nesijauciau kai budavo liudna vienisa nes iseidavau i kiema ir rasdavau tai kaciuka su kuriuo pazaist galedavau tai suniuka
Mes tai turim auksaspalvį retriverį ir labradorą
Retriverius aš nuo vaikystės myliu,o vyresnėlis tai mano kopija,taigi irgi tokio užsinorėjo
Vyrėsnėlis jau pats savo auksaspalvį maitina,rūpinasi
O mažiui labradoras tai tik žaidimų draugas
Meilė tarp jų visų tai neišpasakyta
P.S.Kažkas minėjo,kad bute laikyti didelį šunį tai kankinimas.Kai man buvo 15 metų įsigyjom auksaspalvį retriverį problemų nekildavo-valanda kita žaidimų aikštelėj ir šuns lyg nebūtų.Įsitaisydavo kamputyje ir grauždavo savo žaislą
Retriverius aš nuo vaikystės myliu,o vyresnėlis tai mano kopija,taigi irgi tokio užsinorėjo
Vyrėsnėlis jau pats savo auksaspalvį maitina,rūpinasi
O mažiui labradoras tai tik žaidimų draugas
Meilė tarp jų visų tai neišpasakyta
P.S.Kažkas minėjo,kad bute laikyti didelį šunį tai kankinimas.Kai man buvo 15 metų įsigyjom auksaspalvį retriverį problemų nekildavo-valanda kita žaidimų aikštelėj ir šuns lyg nebūtų.Įsitaisydavo kamputyje ir grauždavo savo žaislą
kancia tam dideliam suniui, kuris buvo priprates gyventi lauke, kur daug erdves ir staiga teko kraustytis i buta arba atvirksciai (is buto i kaima, nuosava nama ir pan) musu vokietukas visai nesikankina gyvendamas bute, tiesiog yra taip priprates nuo vaikystes ir manau tuo dziaugiasi
kai nuvaziuojam i kaima, vakare jau inkscia ir prasosi i masina, atsigula ant savo sedynes ir is masinos nei krust... vat jums ir irodymas
kartais kancia tik seimininkam buna serius rankioti
Turim kaciu seimyna, tai pana (3 metai) ir susimusa su jais ir zaidzia, viskuo buna
Bet tik del to kad atsirado vaikas namuose gyvunu net negalvojau atsikratyti, juk jie irgi seimos nariai.
Bet tik del to kad atsirado vaikas namuose gyvunu net negalvojau atsikratyti, juk jie irgi seimos nariai.
Turim suniuka
Ypatingai vaikai labai norejo. Labai daug diskutavom siuo klausymu, nes buvo svrbu kad vaikai suvoktu, jog suniukas bus ilga laika ir t.t. kad daug pareigu atsiras ir pan,. Ir manau tai yra labai gerai, nes ugdoma vaikuose tokios savybes kaip atsakomybe, isipareigojimas, rupestis. Mes gyvename bute, tai ieskojom tokio suniuko kad butu mazaugis ir trumpo plauko